امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز جان وقتي بچه نميخوره ، حالا چه شير چه غذا حالا بقيه رو نميدونم ولي خود من اصلا نميتونم بچه رو بذارم و برم بيرون هواخوري
اصلا به ادم خوش نميگذره وقتي دلت پيش بچه ست
بعد قلق بچه دست مادره
اگه مادر نتونه يه لقمه به بچه بده
هيچ كس ديگه اي نميتونه
لااعقل بچه ي من كه اينطوريه
واسه همين توي دوران سخت من به هيچ وجه نميتونم بچه رو موقع غذا يا شير بذارم به اميد يه نفر ديگه و برم بيرون
مثلا قاشقي كه من ميذارم توي دهنش جوريه كه همشو ميخوره ولي اگه كس ديگه اي بذاره توي دهنش نصفشو ميريزه يا زود خسته ميشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Mari90، Nedaa28، nona، youtab
پاسخ
آرامش جان باور کن امروز داشتم بهت فکر میکردم کاملا درکت میکنم چه حس بدی داری
آدم هر چقدر هم بخواد اهمیت نده ولی انگار تو قلبش داره سوراخ میشه
حالا پسر من که کوچیکه ۸ ماهش تموم میشه ، دکترش که متخصص آلرژیه گفت فقط با غذاش بازی کن تنوع بده نمک بزن طعم دار کن چون بچه ها هم تنوع طلبن
یه مسئله دیگه هم گفت بعضی چیزا مثل گندم ، تخم مرغ و ... ممکنه آلرژی بدن و اصلا تو ظاهر نبینین فقط استپ وزنی میده و بچه امتناع میکنه از خوردن
ترجیحا باید رو اینا یک هفته ده روز تو تست حساسیت بمونیم که متوجه شیم
بچه شما دیگه بالای یکساله الان غذای سفره میتونه بخوره
من به جات باشم همه راهارو میرم ازمشاوره تغذیه تا متخصص اطفال و روانشناس کودک و همه آزمایشا
بالاخره باید معلوم بشه دلیلش چیه
شیر خودتو میخوره؟
  • 2015، Mari90، nona، youtab
پاسخ
بچه ها واقعا فقط خدا به دادتون برسه، وقتی بچه غذا نخوره خیلی عذابه
حالا من اصلا این غذا نخوردن را درک نمی‌کردم ولی بچه خواهرم اصلا غذا نمیخوره
از پشت تلفن بهش میگفتم اینکارو بکن اونارو بکن همیشه هم قضاوتش میکردم که وقت نمیذاره که بچه اش غذا نمیخوره!!! ولییییی چشمتون روز بد نبینه ما که برای عید خونه مامانم بودیم خب امیکرون گرفتیم بچه خواهرم هم مبتلا شد. دیگه هییییییچی نمی‌خورد هیییچی
من که فقط گریه میکردم و عذاب وجدان داشت خفه ام می‌کرد چون از ما گرفته بود
در حالت عادی فقط برنج و گوجه یا ماست میخوره ولی وقتی مریض شد اصلا لب به هیچی نمیزد انقدرررر لاغر شده بود که دور از جونش رو به موت بود
منی که از پشت تلفن میگفتم ال کن بل کن حتی نتونستم یه قاشق غذا بهش بدم.
بعد طوری شده که وقتی به زور غذا بهش میدی به زور استفراغ میکنه و همشو میریزه بیرون.

بچه ای که نخواد غذا بخوره، نمیخوره
  • 2015، liyane، Nedaa28، nona، youtab
پاسخ
"بچه ای که نخواد غذا بخوره نمیخوره"ماری حرف اول و اخر رو تو گفتی.
دخترم من همینطور بود وقتی به زور بهش غذا میدادم بلافاصله بالا میاورددو کلی گریه میکرد،همین الان که پنج سالش داره تموم میشه وقتی غذاش ازچندقاشق بیشتر میشه میگه نمیتونم بخورم و حالم بد میشه،شده اصرارکردم خودم یا مامانم که بخوره،باگریه یا هرچی خورده و بعدش بالااورده،اون لحظه میخواستم خودم رو گم و گور کنم که چرا باید آنقدر سرغذا خوردن اذیت کنه.
پسرم هم میترسم راه خواهرش رو بره،الان سه ماهه کلا ۳۰۰گرم اضافه کرده چندروز دیگه ۸ماهش تمومه
فاطمه هستم
Heart
  • liyane، Mari90، Nedaa28، nona، youtab
پاسخ
بچه ها دقیقا همینطور... حالا دیشب لهش سفیده دادم طفلکم یکم خورد مامانش بمیره براش از امروز یکم صورتش قرمز دیشب وحشتناک شیرش بالا اورد امروز هم ۱۱ دوباره شیرش وحشتناک بالا اورده، ن صبحانه خورده نه شام ن هیچی... بخدا میخام الان خودم بکشم از ناراحتی .... میبینمش میخام براش بمیرم..‌ نمیدونم چرا اینجور شد‌‌‌‌... چرا انقد بالا میاره ا ز دیشب ؟
بچه ها میگم تو رو خدا من راهنمایی کنید... من دو تا متخصص اطفال عوص کردم... ۱۰ ماهگی ازمایش کامل دادم‌‌‌.. اما هیچی نمیگن... یبار کاردرمان گرفتم ک ازمایشاش خیلی طولانی بود وسطش پیرم یکی دوبار قاشق گرفت دیگ ادامه ندادم‌‌‌‌‌.‌‌متخصص اطفالم هزار جا پرسیدم اصن کسی معرفی نمیکنه... تو رو خدا اطفال خوب یا متخصص تغذیه خوب میشناسید بگید... من دندونپزشک بودم اومدم دیدم دوباره بالا اورده لباس های ۷ ماهگیش مامانم تنش کرده اندازش .... طفلکم با شکم گرسنه خابیده همینجور اشکام میاد....

ن ندا جان پپتی میخورد، الان اپتامیل ۳ میخوره
  • 2015، liyane، nona، youtab
پاسخ
آرامش حان پیش ایمان زاده یا مقدادی بردیش پسرتو بلاخره؟

کلا آرامش جان لطفا بگو پیش چه دکترایی بردی چه آزمایشاتی دادی و کی؟
پیش گفتار درمانم بردی؟
بچه ها طبق اون راهنمایی کنن عزیزم
  • liyane، youtab
پاسخ
آرامش جان پس آلرژی داشته
الانم به سفیده آلرژی داده
احتمالا واسه همینه که امتناع میکنه یه چیزی اذیتش میکنه
به نظر من فقط ببر پیش مقدادی یا زندیه
  • nona، youtab
پاسخ
دکتر پسرم صبور گلم... سه ماهگیش که بردمش دکتر موحدی چون الرژی داشت... پپتی میخورد تا یک ماه پیش. الان اپتامیل ۳ میخوره
ده ماهگی و ۹ ماهگی بردمش علاوه بر صبور پیش دکتر جهانبین ک ازمایش خون نوشت و اوکی بود‌‌‌ ... گفتن دیگ ندلش اینجور ، صبور هم ک همیش میگ شیر بده و انقد حرص نخور‌‌‌‌‌‌... کار درمانم که ۱۰ ماهگیش گرفتم یک جلسه بردم زیاد راضی نبودم البته خودمم تنبلی کردما‌‌‌‌... ولی خب این بین پسرم چند قاشق فرنی میخورد که دیگ گفتم حساسیت دهانی نداره فقط دوست نداره غذا بخوره کار درمان ادامه ندادم‌ .
ایمانی و مقدادی هم نبردم. دکتر چی هستن؟ ایا مربوط پیشن به غذا نخوردن؟

انقد دکتر بردم و غصه خوردم و هی دکترا گفتن بیخیالش نخوره که دیگ همسرم هم بیخیال شده همش میگ بزرگ میش انقد حرص نخور... راستی دکترهای کلینیک های مختلف هم برای سرماخوردگی یا موقع ضروری بردم که همه تعجب کردن ک غذا نمیخوره و هی گفتن بهش بده! اما چطوری نمیگن!!!!

ندا جان من ۳ ماهگی و ۶ ماهگی پیش موحد بردم ، برای الرژیش ۳ ماهگی ازمایش خون داد ... اما دیگ نبردم یعنی نگفت دیگ بیا، پیش صبور هر ماه میبرم. شما کجا میبری؟ چرا هنوز میبری؟ پسرت شیر چی میخوره؟
  • liyane، Nedaa28
پاسخ
عزیزم‌ پسر منم آلرژی داره ولی شیر خودمو میخوره و من رژیمم
الان ۸ ماهش تموم شده
من از ۴ ماهگی بردم پیش دکتر زندیه
۶ ماهگی تست پوستی دادیم و مشخص شد به چیا آلرژی داره که حتی اگه در حد کم هم بود دکترش گفت نده تا یکسال
الان هم هر دو ماه یکبار میرم پیش خودش برنامه غذایی جدید میده
نمیشه که بچه هیچی نخوره با شیرخالی بگذرونه
یه مشاوره آنلاین با مقدادی هم بکنی بد نیست
  • 2015، nona
پاسخ
عزیزم الرژی پسر شما پوستی بود یا گوارشی ؟ به چیا الرژی داشت؟
  • Nedaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان