موضوعها: 278
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
تشکر Given: 14,824
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۲:۵۷ عصر)رخشید نوشته است: اره متخصص های اطفال میگن نباید زیاد پوشوند
پتو رو که مطمئنا استفاده نمیکنم ولی من شنیدم دستاش بسته بشه توسط قنداق مشکلی نیست ولی لگن و پاها باید آزاد باشه
آخه بچه ها خیلی دستشون تکون میدن و با حرکات دست بیدار میشن
اره پتو و بالش تا 1 سال ممنوعه
دستکش و جوراب و کلاه و اینا هم دقیقا یادمه که قبل از بدنیا اومدن پسرم که سرچ می کردم، ممنوع بود...
از نظر ایمنی، محافظ های تخت هم ممنوعه، منم دقیقا برای همین تخت کنار مادر رو آپادانا انتخاب کرده بودم چون فاصله ی نرده ها 7 سانت بیشتر نیست، جنسشونم یه حالت نرم داشت، نیازی به محافظ تخت نبود کلا...
دست توسط قنداق شل (بالاتنه بسته میشه و دست و پایین تنه آزاده) و همین کیسه خوابی که پائولا گذاشته عالی هستن و نه پرش دست و پا اذیتشون می کنه، نه مشکل دما پیدا میشه و پتو هم نیاز نداره... آره قنداق سنتی ما برای لگن خوب نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Paula، youtab، رخشید
موضوعها: 0
تشکر Received:
9,547 in 3,761 posts
تشکر Given: 5,949
اعتبار:
16,123
عکس صفحه قبل که گذاشتم دوستم که آمریکاست میگفت ماه اول استفاده ازشون خیلی شایع هست
ماههای بعد کیسه خواب
• youtab
تشکر Received:
265 in 123 posts
تشکر Given: 1,262
اعتبار:
1,472
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۹ عصر، توسط پری.)
رز هجده که سرده خودتونم تو هجده درجه سردتونمیشه :/
من دیگه حرفی ندارم
قهرم اصلا
دستکش و جورابم لازمه اخمممم
هرچه در فهم تو آید
آن شود مفهوم تو !
• Rose، youtab، رخشید
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۱۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۲۰ عصر، توسط Rose.)
(۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۰۵ عصر)پری نوشته است: رز هجده که سرده خودتونم تو هجده درجه سردتونمیشه :/
من دیگه حرفی ندارم
قهرم اصلا
نه بابا کجا سرده، مطبوعه که!!!! همین الان چک کردم خونه مون 23 درجه اس من یه تیشرت و دامن دارم با یه جوراب... پسرم توی تابستون که اصلا نمی شد لباس بهش پوشوند با یه دونه پوشک اینور و اونور می رفت و الان هم برای همین اصلا عکس درست و حسابی ازش ندارم
اگرچه این دمای واقعی، معادل دمای حس شده نیست، توی زمستون دمای حس شده کمتر از دمای واقعی و توی تابستون دمای حس شده بیشتر از دمای واقعیه... یعنی دمای 18-22 درجه ی جلوی کولر توی تابستون، برای ما مثل 25-26 درجه می مونه...
خدایی شما توی تابستون یکی بیاد 4 لا لباس بهت بپوشونه، یه پتو هم بندازه روت و اصلا هم نذاره از لباسات کم کنی، چه حسی خواهی داشت؟ بچه هم همینه... ولی شدیدتر و حساستر...
بهرحال این دما خطر مرگ ناگهانی نوزاد رو کم می کنه... دمای بالا هم این خطر رو بالا می بره هم بحث کم آب شدن نوزاد و آسیب به کلیه، آسیب مغزی وووو مسائل خیلی بدی رو داره.. چون ببین قدیمیا آب به بچه میدادن از بدو تولد، ولی خب ما که نمیدیم و تا 6 ماهگی کل آبی که بچه می گیره از شیرمادر یا شیرخشکه... ولی میایم بچه رو مثل زمستون ه قدیمیا می پوشوندن، می پوشونیم، خب بچه آب بدنش رو از دست میده!!!! ما عرق توی نوزاد نمی بینیم، چون نمی تونه روی پوست جاری شه و تبخیر میشه... ولی خب آسیب به کلیه و مغزش وارد میشه... یا دیدم روی کریر پتو میندازن!!!!!!!!!!!!! بابا بچه اکسیژن بهش نمیرسه مغزش رو آسیب میزنید خب... نمی دونم چرا اینقدر مقاومت در مقابل مساله بالاست... پسر من اواخر خرداد دنیا اومده، چند روزش بود که با بادی آستین کوتاه و شلوار خونگی، توی کالسکه اش بردمش توی مجتمع پیاده روی... یه خانمه پرید اومد واااای چرا بچه رو آوردی بیرون!!!! چرا لباس تنش نیست، وای بدون جوراب و کلاه بچه ی به این کوچیکی رو آوردی بیرون!!!!!! بچه رو می کشی وووووو.... ولی پسرم تا 2 سال و 10 ماهگی کلا یه دو وعده اسهال داشت اصلاااا و ابدا مریض نشد چرا؟ چون بهداشت رو به شدت رعایت می کردیم و امکان نداشت دست نشسته بهش دست بزنیم، یا شیر یا غذا بدم، یا کلا نذاشتم کسی صورتش رو یا دستش رو بوس کنه، فقط کف پا و فرق سر که ملت نمی پسندیدن و کلا بوس نمی کردن و باز شد به نفع ما که پسرم مریض نشد

... خلاصه که ما همین الان هم امکان نداره که بهداشت رو رعایت نکنیم، اما از مهد داره می گیره... وگرنه چند برابر زمستون های قبلی دارم بهش می پوشونم اما دائم مریض میشه... معلومه مساله بهداشته دیگه...
• youtab، آیسان ۹۶، پری
تشکر Received:
22,296 in 4,717 posts
اعتبار:
24,870
من نگفتم شما جایی اشتباه گفتی پری جون
من نظر خودمو گفتم
• youtab، پری
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۵۰ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۶، ۰۳:۵۹ عصر، توسط Nedaaa28.)
رخشید قنداق شل که فقط دستاش بسته باشه
کیسه خواب من از ۴ ماهگی به بعد پوشوندم
سرهمی جورابدار اصلا نخر هیچ استفاده نمیشه البته یه دونه خریدی همون کافیه
من اون اوایل ست کارترز داشتم اکثرا شلواراش شل و وله اصلا اذیت نمیکنه
بادی و شلوار کافیه واسه مرداد ماه
زیادم لباس نگیر همون کیسه خواب اینارو بذار به وقتش بخر
راستش من اصلا با سرهمی راحت نیستم چند تا ماماز پاپاز گرفتم جنسش عالیه ولی یه جوریه کلا
حالا واسه مهمونی و موقع خواب بد نیست ولی معمولا لای دکمه ها باز میمونه زیرشم چیزی تن بچه کنی دیگه خیلی گرمش میشه
زیپدارا هم ممکنه حساسیت بده به بچه
همیشه یه لا لباس تنش کردم
تابستون بادی خالی ، زمستونم بادی شلوار
دمای خونه هم ۲۱ تا ۲۳ نگه میدارم
پسر ۱۹ ماه ❤
• Rose، youtab، رخشید
تشکر Received:
265 in 123 posts
تشکر Given: 1,262
اعتبار:
1,472
البته هرکس بر اساس تجربیاتش میگه دیگه منم اینا تجربیاتم بود بر ایاس گفته های دکترم و مامانمینا و برداشت خودم و چندتا فنومن که خوب کلا دوران بارداری چیزای زیادی ازشون یاد گرفتم راستش
هرچه در فهم تو آید
آن شود مفهوم تو !
• Rose، youtab، رخشید
تشکر Received:
6,015 in 2,145 posts
تشکر Given: 4,518
اعتبار:
8,238
رامپر هم زیاد گرفتم اونم خیلی راحته تابستونا ، هم واه خونه هم بیرون
از تی شرت شلوار اینا راحت تره