۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۲:۰۲ صبح
مینو جان ببین کاراتو
به فنا دادی ماشین رو
منم اکو میذارم هر شب روم به دیفال

منم اکو میذارم هر شب روم به دیفال
پسر ۱۹ ماه ❤
چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۲:۰۲ صبح
مینو جان ببین کاراتو
![]() منم اکو میذارم هر شب روم به دیفال
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۲:۱۸ صبح
اکو که خوبه
هم در مصرف آب هم برق صرفه جویی میکنه منم یه شب درمیون روشن میکنم اکو
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۰۱:۱۶ صبح
قابلمه کدوم ه
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۰:۱۲ صبح
Intensive؟ منم با همین میشورم
![]()
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۰:۵۲ صبح
آرتا این سامسونگ و اینا مصرفشون کمه ها.. ما پول برق و آب خیلی زیادی نمیدیم. بعدم مطمئنم از حالتی که خودم بخوام با دست بشورم مصرفش کمتره، چون من همچین زیاد آبکشی میکنم که همه اعصابشون خرد میشه میگن بسه دیگه برو کنار. بعدم ترجیح میدم به محیط زیست کمی صدمه بزنم تا این که کلی شوینده نوش جان کنم. ولی عوضش یه خالهای دارم جای همهمون صرفهجویی میکنه در مصرف آب. وجدانم آسودهست.
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۱:۰۹ صبح
مهتا جان
واسه من اسم نداره،عکسه.زمانش دو دقیقه بیشتر از حالت اکوئه.
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۱:۳۸ صبح
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۱:۳۹ صبح، توسط mehrasa20001.)
(۱۴۰۲/۲/۱۱، ۱۱:۰۹ عصر)ستیلیته نوشته است: یه بار شوهرم گفت یه ژل هم بخریم وقتی ظرف کمه و میخوایم روشنش کنیم ژل بریزیم. گفتم اون وقت لیوانها رنگ چای میگیرن بعد یه مدت. گفت خب میذاریش تو وایتکس دیگه! گفتم آخه ما ۵ ساله عروسی کردیم، به نظرت میاد من از این کارا بکنم؟ خودت باید بکنی. خودشم که وقت نداره، واسه همین فعلا با قرص پیش میریم. ولی ژل فینیش شاید بخرم واقعاً. از طرفی میگم این قرصها خیلی قوی هستم که لک چای رو لیوانا نمیمونه، و خب شوینده به این قویای هر روز استفاده کردن شاید ضرر داشته باشه. تازه من رو ۳-۴ ساعت (مود قابلمه) همیشه میذارم که خوب آبکشی کنه. ستی من چون دوشب یه بار ماشین رو روشن میکنم معمولا ماشین کاملا پر هست و قرص کامل فینیش میزارم (شب اول آبشور میکنم که ظرفها خیس بخورن تا فردا شب که کامل بشه و با قرص بشورم همه رو) منتها میگن اگر ظرف کمه میتونی قرص رو نصف کنی بزاری چون یکی دوبار قبلا ها من دیدم وقتی ظرفام کمه مواد قرص ماسیده روی طبقات یا حتی پشت لیوان چسبیده حس کردم با تعداد ظرف کم قرص کامل مصرف نشده و عملا روی ظرفها و طبقات ماشین رد میندازه که جالب نیست باز باید با دست اب بکشم بعضیاشون رو
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۱:۵۱ صبح
مهرآسا جون این فینیش کوآنتوم و فیری و اینا رو که نمیشه نصف کرد، آخه مایعطور هستن. همون ژل باید بخرم.
من گاهی هم بدون هیچ شویندهای روشنش میکنم وقتی چند تا ظرف سبک توشه. حس میکنم اینطوری باقیموندهی قرصهای قبلی هم وارد عمل میشن.
۱۴۰۲/۲/۱۲، ۱۲:۱۱ عصر
من با ماشین پرم نصف میکنم. مایع ش غلیظ ه. یه شیشه گذاشتم مخصوص قرص های نصفه. میریزم تو اون واسه سری بعد
|