امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
منم پرام ریخت که انقد طبیعی صحبت میکنید. امسال ۸۰۰ دادم برام زیاد بود. تازه مانتوش رسید دیدم به درد بهار نمیخوره و گرمه. حالا باز باید بخرم ولی ۲-۳ تومن عمرا بدم.

نونا میگه انقد پول ندید در حالیکه خودش از همون گرونها خریده. میخواد فقط خودش خوشتیپ باشه. اگه نرفتم از همونجایی که خرید کردی مانتو نخریدم. حالا ببین
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • (کژال)، artatam، Nedaa28، nona، Rose، Sufii، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
من که مامان دوستم واسه تولدم دو تا مانتو دوخته قربونش برم
از قضا حامله بودم و نشد بپوشم
امسال میپوشم Angel
فقط شلوار سفید میخوام اصلا حسش نیست برم خرید
  • 2015، artatam، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من مانتوم رو یه تومن خریدم،ولی هر چی حساب میکنم میبینم از لحاظ پارچه شاید ۵۰۰ ۶۰۰ تومن نهایت بشه.واقعا نمیدونم چرا اینقدر گرون داده بهمSad
ترکیبی از خامه دوزی و سرمه دوزی هست!
  • artatam، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
منم یه مانتو دارم که اصلا جایی نپوشیدم، جگریه... الان گفتی شلوار سفید یادم افتاد! که با شلوار سفید خیلی خوب میشه... برم یه دونه از این اپلیکه های جواهردوزی پیدا کنم یا یه دونه خودم بدوزم، بهش بزنم خیلی خوشگل میشه به نظرم... دیگه می مونه یه دونه شال و شاید کیف که بگیرم... والا 2-3 تومن خیلیه برام... هنر منر خیاطی هم که ندارم ماشاءالله... تهش بهسازی می تونم بکنم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • artatam، Nedaa28، nona، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها عکس مانتوهاتون بذارین لذت ببریم Angel
  • 2015، artatam، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
منم باید صبر کنم ببینم کارارو که تحویل بدیم پارچه و خرجکار چی میمونه تو کارگاه. همونارو سرهمبندی کنم Big Grin
البته من یه پیراهن برای پذیرایی مهمون تو خونه هم لازم دارم
  • 2015، artatam، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
راست میگه بچه ها
اگر دلتون خواست عکسشونو بزارید
منم میزارم
یا تایپیک هم زدم
http://khanumha.com/showthread.php?tid=311
هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
_pichak_021
  • nona، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۲:۵۷ عصر)Targol نوشته است: منم پرام ریخت که انقد طبیعی صحبت میکنید. امسال ۸۰۰ دادم برام زیاد بود. تازه مانتوش رسید دیدم به درد بهار نمیخوره و گرمه. حالا باز باید بخرم ولی ۲-۳ تومن عمرا بدم.

نونا میگه انقد پول ندید در حالیکه خودش از همون گرونها خریده. میخواد فقط خودش خوشتیپ باشه. اگه نرفتم از همونجایی که خرید کردی مانتو نخریدم. حالا ببین

Big Grin ترگل نه جدی گفتم ، اولا که مانتو یه اباس اجباریه برای من انگار برای روسری شال اینقدر پول بدم، خدایی من برای کفش و کیف پول میدم مخصوصا کفش و البته خیلی باسلیقه وسایلمو نگه میدارم دیدم مثلا بچه ها صحبت کردن لباس یا مانتویی رو چند بار نمیپوشن خب من اصلا اینطور نیستم مثلا بوت تیم که گرفتم واقعا ده ساله میپوشم تکون نخورده کفش سالی یدونه یا دو تا میگیرم اما واقعا سالها میپوشم. لباس هممیگیرم برام مهم نیست صدبار بپوشمش جلوی آدمای ثابت، مانتو هم همینطور، چون خب مهمونیای سازمانی و شرکتی از طرف خودم یا همسرم دعوت میشیم ولی خوب نگه میدارم
کفشامم برند میگیرم چون به قولی واقعا اینقدر پولدار نیستم مرتب پول کفش بدم زودم خراب شن. از کلارک، برتونیکس، دنیلی، جیوکس ، اسکیچرز اینا میگیرم ولی سالیان سال میپوشم پامم چون ظریفه کفش خراب نمیکنم
  • *كيانا*، 2015، mona70، Nedaa28، Rose، Targol، آیسان ۹۶، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ
رز جان
رنگ جگری(و اینجور رنگایی) با طوسی(خاکستری و این طیفا) قشنگ میشه.
البته ببخشید نظر دادم. Heart
  • *كيانا*، artatam، mahtakhanoum، mona70، Nedaa28، nona، Rose، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۰۲:۲۹ عصر)nona نوشته است:
(۱۴۰۰/۱۲/۹، ۱۲:۵۷ عصر)Targol نوشته است: منم پرام ریخت که انقد طبیعی صحبت میکنید. امسال ۸۰۰ دادم برام زیاد بود. تازه مانتوش رسید دیدم به درد بهار نمیخوره و گرمه. حالا باز باید بخرم ولی ۲-۳ تومن عمرا بدم.

Big Grin ترگل نه جدی گفتم ، اولا که مانتو یه اباس اجباریه برای من انگار برای روسری شال اینقدر پول بدم، خدایی من برای کفش و کیف پول میدم مخصوصا کفش و البته خیلی باسلیقه وسایلمو نگه میدارم دیدم مثلا بچه ها صحبت کردن لباس یا مانتویی رو چند بار نمیپوشن خب من اصلا اینطور نیستم مثلا بوت تیم که گرفتم واقعا ده ساله میپوشم تکون نخورده کفش سالی یدونه یا دو تا میگیرم اما واقعا سالها میپوشم. لباس هممیگیرم برام مهم نیست صدبار بپوشمش جلوی آدمای ثابت، مانتو هم همینطور، چون خب مهمونیای سازمانی و شرکتی از طرف خودم یا همسرم دعوت میشیم ولی خوب نگه میدارم
کفشامم برند میگیرم چون به قولی واقعا اینقدر پولدار نیستم مرتب پول کفش بدم زودم خراب شن. از کلارک، برتونیکس، دنیلی، جیوکس ، اسکیچرز اینا میگیرم ولی سالیان سال میپوشم پامم چون ظریفه کفش خراب نمیکنم
نوناجون میشه خط اولت رو معنی کنی؟ یعنی برای شال و‌ روسری این مبالغ عادیه؟؟
منم دقیقا مثل خودت، هم تکراری پوشیدن برام مهم نیست، هم خوب نگه میدارم، هم برای کفش راحت هزینه میکنم. البته مهمونی سازمانی و شرکتی نداریم ما. ولی بازم دلم نمیاد چند میلیون بدم مانتو. وای فکر کن میشه باهاش یه دونه ازین انگشترهای ظریف خرید Big Grin
البته من منظوری ندارمااا، کلا دارم طرز فکر خودمو میگم.
  • 2015، artatam، mona70، Nedaa28، nona، Rose، sims s، خانم فسقلی، شماره مجازی تیندر، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان