امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۲/۱/۱۰، ۰۲:۴۹ عصر)Bonsai نوشته است: بچه ها هیدروکسی زین برای تنظیم خواب هم هست؟
بله بن سای جان البته نه تنظیم کنه باعث میشه بچه خواب الود بشه تخت بخوابه برای دختر من فقط ۴ ساعت جواب داد یعنی ۴ ساعت بیدار نشد،اما فقط حداکثر میشه ۴ شب استفادش کرد
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Bonsai
پاسخ
(۱۴۰۲/۱/۱۰، ۰۳:۱۱ عصر)Bonsai نوشته است: میزان مصرفش چند سی سی نونا جون؟برای کودک و بزرگسال فرق داره؟
ما هفته بعد مجبوریم یه سفر با هواپیما بریم،استرس دارم که نکنه نشینه و بی قرار باشه،میخوام محض احتیاط شربتشو بخرم داشته باشم که در صورت نیاز بدم بهش تو هواپیما بخوابه اذیت نشه و اذیت نکنه
برای زیر دو سال بن سای جان مقدار حداکثر روزانش پنج سی سی هست اما عموما بین ۲.۵ تا ۳.۵ سی سی تجویز میشه 
رابطه ایم با وزن بچه نداره 
من ۴ سی سی میدادم دکتراش گفتمد حداکثر 5

( اگه مامان دیگه ای میخونه برای زیر یک سال گویا نمیدن گل پسر بن سای هم چون هم سن دختر منه تقریبا من مقدارو گفتم وگرنه طبق نظر دکترتون عمل کنید)
  • 2015، Bonsai
پاسخ
نونا من باورم شد تااخر هم خوندم متوجه نشدم داستم فکرمیکردم منم ازشیر بگیرمش راحت شم..
فاطمه هستم
Heart
  • nona، youtab
پاسخ
خوشم میاد فاطمه بچه های زودباوری هستید Smile
  • youtab
پاسخ
من از یک کیلو اضافه کرده به بعد فهمیدم الکیه Smile)
  • nona، youtab
پاسخ
ترگل همه جملات رو منفی کن
ضمنا خودمو و دخترم کرونا گرفتیم دخترم از دیروز علایم نشون داد من از امروز
  • Bonsai، Hamii99، Targol، رخشید، نسیمه جااان
پاسخ
Sad 
نونا Sad
  • nona
پاسخ
اره بنسای جون. کبودیش کم و و پخش شد. ورمش هم خیلی کمتر شد.

اخ نونا Sad( بچه همینجوریشم هیچی نمیخورد که Sad
  • Bonsai، nona
پاسخ
از بیشعوری ملته ( فامیلای خودمونو عرض میکنم) از بس مهمونی گرفتن درسته ما سه تاشو بودیم ولی خب اونا هر سب هرشب پیش هم بودن با یبار دیدنم منتقل میکنن دیگه
شب اخرم بعد اینکه یکی خودمو و دخترمو بوسید ( که به شدت از بعدم ونا از بوسیدن بدم میاد) موقع رفتن گفت من یکم سرما خوردم! اخه گوساله اولا سرماخوردگیم حتی اگر بود که نیست تو بیخود میکنی مهمونی میری
بیخود میکنی ماسک نمیزنی
ازون بدتر بیخود میکنی میایی ملت رو میبوسی
الان به همسرم گفتم تا پایان این موج مرونا من و دخترم هیچ جا مهمونی دیگه نمیاییم
امروز رفتیم دکتر ، گفت شروع سرماخوردگیه خودم میدونم کروناست سرماخوردگی الان کجا بود مخصوصا که خودمم دارم علایم نشون میدم
سردرد وحشتناک دارم و سرفه! الانم با ماسک نشستم تو اتاق دربسته
  • Bonsai، elham، Targol، رخشید
پاسخ
من همسن بچه های شما بودم خواب درستی نداشتم.کل شبانه روزم یکی دو ساعت میخوابیدم نیم ساعت بیدار میشدم و ... کلا هم کم میخوابیدم خیلی
دیگه دکتر به مامانم گفته بود بهش پرومتازین بده.نخوابیدنش خیلی بیشتر از دارو براش ضرر داره.دیگه مامانم سعی کرد نده ولی یه بار که خیلییی نخوابیدم بودم بهم داده بود میگفت بدتر سرحال شدی نه تنها نخوابیدی بلکه یه فعالترم شده بودم Smile

خلاصه امیدوارم دوقلوها به من نرن شوهرم خیلی بی دردسر بوده
  • nona، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان