امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۲/۱/۱۳، ۰۲:۱۹ عصر)Saghar685 نوشته است: اره نونا جان سرچ کردم دولا سدن نوزاد اون هم زده تشنج فلج مغزی و ….
Big Grin Big Grin خدا نکشدت 
اگه اینطوره همه بچه های ما دور از جون تشنج و فلج مغزی بودن که
بچه حالا خم میشه راست میشه دختر من که الان معلق میزنه یعنی سرشو میذاره زمین معلق میزنه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، Donya، Sufii، Targol
پاسخ
اره من اینقدر استرس دارم کارهای احمقانه میکنم
الان دوروزه تف میکنه من نمیدونم چرا اینطوری شده خودشو دولا میکنه امروز که خیلی گریه هم کرد مدام با دستش میزنه تو سر و چشمش
دکترش تا پونزدهم نیست

ممکنه رفلاکس باشه؟
اخه یهویی اینطوری شده از دیروز
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona
پاسخ
نگران نباش ساغر اگر دیدی خیلی اذیته و گریش بندنمیشه ببرش اورژانس بیمارستان حتما متخصص اطفال کشیک هست
نه به رفلاکس نمیخوره
تف کردن که عادیه اما خب گریه یکسره نه حتما بچه درد داره
پاسخ
ممنون نونا جان الان خوابید
فردا اگر ادامه داشت میبرم اورژانس عرفان
  • nona
پاسخ
کدوم عرفان؟ بخشایش یا عرفان جنت آباد؟

عرفان جنت آباد ( شاهین) دکترای اطفال کشیکش فاجعه ان بیسواد
پاسخ
ممنون نونا جان از توضیحاتت، یعنی ممکنه همه چی دوباره مجازی بشه. اخه با نگفتنش هم خیلیا اصلااا رعایت نمی کنن.
ساغر جان کوچولوتون چقدرشه. کولیک نداره؟
بچه ها برای غذای نوزاد 9 ماهه که کمبود وزن داره و شیر بدون لاکتوز می خوره چی پیشنهاد می دید. کلا چه چیزایی برای وزنگیریش خوبه.
توی شیشه براش مخلوطی از (مرغ یا ماهیچه، عدس یا ماش، سیب زمینی، هویج، برنج، زرده تخم مرغ و کره) می پزن و توی یک روز چند وعده می خوره ولی همچنان وزن خوب نمی گیره. چه غذاهایی می تونن بهش بدن و چند وعده
پاسخ
ایدی جان عالیه همینا که میدن ببین بعضیا ژنتیکی وزن نمیگیرند
اما کلا برای غنی سازی غذای بچه زیر دوسال به غذاهاش میشه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک ق مرباخوری کره ( روغن زیتون بسیار مغذیتر از کره هست) ، یک ق مرباخوری یا بیشتر پودر مغز ( تک مغز اگر مغزها مخلوط بشند برای بچه زیر دو سال قابل هضم نیست و جذبش پایین میاد)، پنیر، عصاره (مرغ یا قلم فرقی نداره حاوی مقدار اندکی مواد مغذی محلول در اب هست)، کره بادام زمینی ( با تست حساسیت) ، زرده تخم مرغ ، جوانه ها، و ازین دست اضافه کرد.
  • lady، Rose
پاسخ
نونا جان عرفان سعادت اباد

مامانم زنگ زده میگه بچه سردیش کرده اب دهنش میاد بهش نبات داغ بده من نیم سی سی بهش دادم
به این درمان های خانگی اعتقاد ندارم اما گفتم شاید واقعا سردیش کرده ببلاک کامفورت میخورد
پاسخ
وای نده ساغر نبات چیه برای بچه دو سه ماهه
گناه داره درمانای قدیمیو رها کن
خب خوبه عرفان بخشایش خوبه

بچه ها امشب ساعت ۱۱ دخترم اولین جمله سه کلمه ایشو کامل گفت فداشششش بشم من اینقدر من ذوق کردم که نگم
رفت زیرانداز تعویضشو انداخت گفت « ماما جیششششش داام» دارم رو البته درست تلفظ نکرد ولی ما مردیم براش
دید خوشمون اومده صدبار تکرار کرد
  • Bonsai، Celin، Elham67، Gitii، Hamii99، liyane، Mari90، Nedaaa28، Rose، Sufii، Targol، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
نونا جون حالتو خریدارم
اولین بارهاشون واقعا خیلی مزه میده

من بالاخره پا رو دلم گذاشتم موهای پسری رو کوتاه کردیم
انگار درجه شیطونیش افزایش پیدا کرده Dodgy
  • liyane، Mari90، nona، Rose، Sufii، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان