۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۸:۳۸ عصر
به به فکر کنم یه تونن هزینه این سینیه
کاش میشد یه بار برم جنوب و ببینم. فقط کیش رفتم تا حالا
گل پسر ۳۰ ماهه.

مراکز تجاری - تفریحی - اقامت و شکم گردی در جنوب
|
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۸:۳۸ عصر
به به فکر کنم یه تونن هزینه این سینیه
گل پسر ۳۰ ماهه.
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۸:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۱/۲۰، ۰۸:۴۶ عصر، توسط نسیمه جااان.)
دنیا یه سینی ش واسه ۷_۸نفر کفایت میکنه
آره حدود ۸۰۰_۹۰۰هست سینی هاش البته سینی ۲ نفره هم داره ،حدود ۴۰۰ ک اونم باز واسه ۴_۵نفر جوابه دنیا پیشنهاد من واسه اومدن ب خوزستان از بهمن تا اوایل فروردینه مخصوصا قبل از عید اینجا عالیه آب و هواش سعی کن یه سر بیای ،ضرر نمیکنی
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۲/۱/۲۰، ۱۱:۰۶ عصر
نسیمه من مضیف معروفهی حوالی آبادان رو رفتم. خیلی خوبن. قهوه عربی هم برامون سرو کردن به شیوهی خودشون.
قلیه میگوی رستوران پاکستانیای آبادانم خوردم که عااالی بود.
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۱:۰۶ صبح
قلیه میگو خییییلی خوبه *_*
حالا این سری اگه اومدی خوزستان ،این رستوران بابل ک نوشتم رو برو غذاهاش عجیب اصیل ن من خیلی آبادان گردی خوبی نداشتم راستش ستی اگه رفتیم در حد نصف روز واسه خرید رفتیم و برگشتیم الانم ک بازارش واقعا توفیر خاصی با همین اهوازنداره ،مثلا الان یه ساله نرفتم اون سمتی
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۹:۴۱ صبح
نسیمه ما هم از شیرینی هما خرید کردیم راضی بودیم - هم کیک هویج گرفتیم هم بامیه - مرررسی از پیشنهادت
مسیر جهان دوره گردیست
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۹:۴۳ صبح
نوش جونتون عزیزم
خوشحالم ک راضی بودید *_*
۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۲۸ عصر
سلام بچه ها
کسانی که قشم رفتید،توی قشم برای دیدن اون جاهای دیدنی با تور رفتید؟ برای بازدید جزیره هنگام باتوجه به اینکه وسط هفته اس و بعد از عیده بنظرتون مسافر کم میشه؟
همینکه کنارهمیم کافیه…
![]()
۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۴:۰۱ عصر
(۱۴۰۲/۱/۲۱، ۰۸:۲۸ عصر)Pari نوشته است: سلام بچه ها سلام ..توی قشم پارکینگ سمت اسکله تاکسی هایی هستند که بصورت دربست تا عصر جاهای دیدنی قشم رو نشونتون میدن .. برای هنگام ممکنه مسافر از این به بعد کمتر باشه اما چون قایقهاشون حدود 10 تا 12 نفره هست فک کنم ظرفیتش زود تکمیل میشه ، خیلی معطلی نداره.
۱۴۰۲/۱/۲۲، ۰۶:۳۳ عصر
مرسی ماریا جان راستش سفرنامه که خوندم یک نفر همینکارو کرده بود
شماره اون اقا رو هم بهمون دادن تماس بگیریم ببینیم قیمتش پایینتر از تور میشه چون تورها همه رو باهم میبرن یک روزه! حتی با هنگام! ولی من دلم میخواد اروم اروم بگردیم اگر هزینه اش با تور یکی بشه این دربستیا بنظرم بهتره من خیلی میترسم برای هنگام مسافر کم باشه قایقا خرکت نکنن…چون تو یه سفرنامه خوندم یه همچین اتفاقی براشون افتاده بود البته اونا ساعت ۲ ظهر رفته بودن…
همینکه کنارهمیم کافیه…
![]() |