امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز واقعا ی سری مادرا بنظرم چاره ای ندارن و مگه چقدر ب مادر مرخصی میدن ک  خونه بمونن
من الان هر سری پسرم مریض شده اگه خیلی بدحال بوده ی روز مرخصی گرفتم ولی خب من مادرشوهرم هست بعدش میره اونجا تا خوب شه ولی همکاری داشتم که کسی رو نداشته ی روز میموند خونه تب بچه قط شه بعد همونجوری می‌برد مهد 
مهد نزدیک بود وسطاش سر میزد تب بچه رو چک میکرد 
مادر شاغل بنظرم گرفتاری محض 
من خیلی جدیدا به شاغل نبودن فک میکنم متاسفانه.....
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • nona، Rose، مینو
پاسخ
نسیمه من روزی دوبار اوایل استفاده میکردم هربار سه چهار قطره، الان یکبار معمولا پنج شش قطره. خیلی خوبه هرچند من اوایل میترسیدم استفاده کنم اما کم کم ترسم ریخت

شیطون خاتم اول اینکه چه اصراری هست حتما موز بخوره؟ چون بالاخره تو میوه های دیگه هم ویتامیناش تامین میشه...بعد اگه اصرار داری حتما بخوره میتونی توی کیک خونگی بریزی(کیک موز) و یا حتی تو ماست (غربیا خیلی ماست میوه ای میخورن)
یا همین مدل که نونا گفت تو اسموتی ترکیب کنی
  • nona، Rose
پاسخ
نونا جون خدا خیرت بده من کل خونه رو بالش و تشک گذاشتم طفلی اصن قفله هیچجا جز وسط خونه نداره ک بره
بمیرم برات ایشالله ک دیسک نیست منم صبحا از کمردرد تا بیدار میشم میرم یکم تو آفتاب راه میرم ک بهتر بشم واسه نگه داری از بچم آماده بشم
نسیمه یادمه نونا وفتی دخترم دنیا اومد گفت سدیم کلراید بریز خداخیرش بده هنووووزم تا میبینم علائم سرماخوردگی داره سریع قطره میریزم براش
شیطون جون سوفی جون راست میگه تو کیک محشر میشه
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • nona، Sufii
پاسخ
بالش اینا بدتره زیاد بچینی عاطفهلچه گیر میکنه والا منم همه جا نایلون خبابدار و دستمال حوله ای زدم
دو بار ضربه گیر لبه کرفتم عرضش هر دو بار استباه بود پولم هدر رفتهمین نایلون دستمالا رو با چسب محکم فیکس کن مال منکه یک ساله تقریبا تکون نخورده
خدا نکنه عاطفه

الهام جان با دو تا بچه واقعا سخته کارت
  • atefehjjjjjjj
پاسخ
نونا جان درد سیاتیک نیست؟
ببین میتونی با شیاف دیکلوفناک یکم عصلات و شل کنی و چند تا حرکت کششی سیاتیک از نت ببینی انجام بدی، شاید انشالله بهتر شدی.

دخترها شاهان تازگی مثل قرقی با روروعک حرکت میکنه بدو بدو میره سمت گلدونها برگ هاشونو با حرص میکنه که بخوره در کشوهای آشپزخونه رم وا میکنه می بینه توش حوله و سفره و دستماله جذاب نیست دوباره می بنده. خوشبختانه دستشو زورش به در کابینت ها و یخچال نمیرسه.

شماها همه گلدون هاتونو جمع کردین؟ چطوری بهش بگم برگ ها رو نخور؟ فعلا جلو گلدونها صندلی گذاشتم راش و بستم ولی زورش زیاده انقریب صندلی ها رو تکون بده برسه به گلدونها
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • nona
پاسخ
دنیا جان نه نیست
ببین ایتفاده از رو وئک کلا درست نیست بچه رو از تکاملش عقب میندازه بجز خطرات احتمالی که داره نذارش توش باید بچه خودش تلاش کنه عضلاتشو قوی کنه بره
من گلدون ها رو موقع تولد کلا دادم به اطرافیانم فقط گلدونای بالکن رو نگه داشتم همین
  • Donya، Sufii
پاسخ
مرسی عزیزم منم باید بدم بره..
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
پاسخ
دنیا جان گلدونارو کلا جمع کن پسر من ۲۰ماهشه هنوز نمیتونم بهش بگم برگ نخور
الان یه تیکه دستمال کاغذی خورد
پسر ۱۹ ماه ❤
  • 2015، Almam، Donya، nona، Rose، Sufii، Targol، خانم فسقلی، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
ندا Smile)))
دختر منم دستمالو گوله میکنه میذاره تو گوش‌هاش. اولین بار که فهمیدم از اونجایی بود که هی صداش میکردم نمیشنید Smile)
  • 2015، Almam، Donya، mahtakhanoum، Nedaaa28، nona، Rose، Sufii، خانم فسقلی، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
رز
اتفاقا سوال منم هست.باید چند روز بچه رو تو خونه نگه داریم؟ما امشب جایی دعوت بودیم ولی من نرفتم چون دخترم آبریزش داره.میزبانم بچه ی کوچیک داره(حالا بزرگترا هیچی) ترسیدم منتقل شه.چند روز دیگه تو خونه نگه دارم؟
  • nona، Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان