۱۴۰۲/۳/۳، ۱۱:۴۴ صبح
توپ جا مونده خانم
وگرنه من چکار دارم
وگرنه من چکار دارم

گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۲/۳/۳، ۱۱:۴۴ صبح
توپ جا مونده خانم
وگرنه من چکار دارم ![]()
عاطفه فلوراید خمیر دندون اطفال در حد بسیار بسیار بسیار ناچیزه حتی بچه سن ما اشتباهی بذاره دهنش یهو حجم بالاییشمخورده بشه ( نمیگم امتحان کنیدا مثاله) قطعا تشنج ایجاد نمیکنه نهایت دو تا عق میزنه بالا میاره فوق فوقش میموم میشه باز بالا میاره خوب میشه
![]() دیگه دست دست نکن وقتی دندون زرد شده بزودی پوسیده خواهد شد و احتمالا خواهد شکست تا خالا مسواک نزدی بنظرم شیرش رو قطع کن زودتر و اون موقع خدای نکرده عوارض بیهوشی تو سن اینقدری میتونه تشنجی که نگرانشی هم باشه
غیر از ضدافتاب ایروکس ضدآفتاب فیزیکال دیگه ای سراغ دارید؟
پریم یه مدل رولی داره مخصوص انواع پوست برای کودک هم زده مناسبه خیلی راحت پخش میشه به نظرتون سیف هست؟ https://www.digikala.com/product/dkp-423...%8C%D9%84/ یه سوال دیگه شما صورت بچه ها رو با چه شوینده ای می شورید؟
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۱:۰۸ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۲/۳/۳، ۰۱:۰۹ عصر، توسط خانم فسقلی.)
چشم پزشک اطفال که بینایی سنجی انجام بده ادرس و شماره مطب میدید؟
یا مرکز بینایی سنجی اطفال دندان پزشک اطفال هم معرفی کنید اگر تجربه ی مراجعه داشتید و رضایت مند بوده ممنون
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۱:۴۳ عصر
دندونش مسواک زدم زردی رفت نونا جون
پس همون میسویک بالای دوسال رو سفارش دادم از دیروز صبح تا حالا ۵ بار مسواک انگشتی زدم براش شیر شبش هم دو شبه تقریبا قطع کردم مجبور شدم تو شیشه شیر آب بریزم بدم دستش بزارمش رو پام بخوابه ک اونم یکم بگذره قطع میکنم خوشحالم کاش بتونم ادامه بدم قطع شیر شب رووووووو
دخترم ۱۸ماهه شد
![]()
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۲:۱۶ عصر
سلين جان پريم رول ضدآفتاب خيلي خوبيه فروش بالايي هم داره
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۳:۰۸ عصر
مرسی لیانه جانم
عزیزم شما برای گل پسرت چه ضدآفتابی میزنی؟
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۵:۴۸ عصر
عاطفه حتی ذره ای از حرف بچه ها دلگیر نشو،بچه ها تو و دخترت رو خیلی دوست دارن که اینقدر نگرانتن و حتی تشرت میزنن
اینقدرم نگو دیگه نمیام دیگه نمیگم.افرین دختر خوب فقط حتما به حرف بچه ها عمل کن مامان خوب و مهربون و دلسوز
۱۴۰۲/۳/۳، ۰۹:۱۴ عصر
۱۴۰۲/۳/۵، ۱۰:۱۱ صبح
سلام مامانا، کلینیک پگاه برای واکسن پرونار میخوام برم، برم پیش چه دکتری اونجا؟
|