۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۵:۵۴ عصر
۷۰۰تومن
))

چی رو از کجا بخرم؟
|
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۶:۵۹ عصر
اووووووووو چه خبرههههههه 100 میلیوننننننننننن؟؟؟؟؟؟
اتفاقا منم باید تشکمون رو عوض کنم... دنبال یه چیز خوبم... البته به این زودیا نمی خوایم ولی خب باید عوضش کنیم... الان دیدم 100 میلیون پشمام ریخت خودم موندم!!!!!!!! منم از اینا می خوام که تکون خوردن یکی روی قسمتای دیگه ی تخت تاثیر نذاره و استاندارد هم باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۷:۳۳ عصر
تشک طبی عینننن زمین میمونه همینقدر سفت :/ اونورش هم تکون نمیخوره. من چون کمردرد داشتم از فیزیوتراپم پرسیدم گفت مارک خوشخواب خوبه.
واسه منم طبیه مهتا ،یادم رفته برندش چیه:|
ولی برای جهیزیه م هست ۳ تومن خریدم چند سال پیش. خوبه ، سالمه هنوز:| آمااااااا دلم تشک مرتفع نرم فنری میخواد ![]() ![]() رز باور کن قیمت سرویس خواب و میز توالت و تشک رو هم انصاف نیست اینقدر باشه، چه برسه یه تشک!-_- ![]()
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۷:۵۲ عصر
شیدا کدوم سایت دیدی این قیمت
من الان سرچ کردم خیلی پایین تر بود البته نمیدونم قیمتا به روز هست یا نه
رخشید ابعادشون رو دیدی؟
من از این تشک خوشم اومد دوحالت سفت و نرم https://bern.ir/product/elizabet-mattress/ البته باید از نزدیک امتحان کرد من باید بخوابم روش تست کنم اون چه که مد نظرمه هست یا نه ![]() ![]()
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۸:۳۵ عصر
شیدا جان به این دقت کن که اگر مرتفع باشه احتمالا روتختی تا پایین تشک نمیرسه و خوب واینمیسه. یعنی مثلا رو تختی تا وسط تشک میاد فقط
![]()
۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۹:۴۴ عصر
(۱۴۰۲/۳/۲۹، ۰۸:۰۰ عصر)شیدا نوشته است: رخشید ابعادشون رو دیدی؟ ببین ابعاد کویین میتونی نگیری و اینکه حتما باید امتحان بشه ممکنه اون مدلی که انتخاب میکنی قیمتش مناسبتر باشه
آره رخشید جون قبول دارم، شاید تو قیمت مناسبترها پیدا کنم اون چیزی که میخوام.
اما در مورد سایز باید خیلی خیلی بزرگ باشه راحت بخوابم ![]() تخت من الان اگه اشتباه نکنم ۲ در ۲ هست شایدم ۲در ۱.۸ اما بزرگتر میخوام ![]() لامصب همه چی هم گرون شده:/ تخت ۲۲۰ در ۲۴۰ خوبه هااا ![]() کینگ ![]() مهتا جون خب روتختی مناسبش رو میدوزیم، نمیشه؟ ![]() |