امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
دکتر ما گفت شکر و نمک و ادویه تا یک سالگی نزن
هر غذایی رو گفت تا پنج روز تست کن
با فرنی هفته دوم خریره هفته سوم سوپ
والا من گیج شدم چی رو کی بدم
تو رو خدا کمک
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۲۶، ۰۹:۳۶ عصر)Donya نوشته است: مرسی عزیزم میتونی بهم کامل دستور بدی؟

دو تا تخم مرغ رو هم میزنم،وانیل یا پودر هل رو بهش اضافه میکنم.شیر یا ماست و یک قاشق کره ی ذوب شده رو اضافه می کنم و هم می زنم.در نهایت آرد و جودو سر و بکینگ پودر می ریزم و تو تابه(بدون روغن) می پزم.وقتی پنکیک حباب زد یعنی یه طرفش آماده ست و باید برعکسش کنی.
می تونی با شیره بدی که بچه بیشتر خوشش بیاد.من گاهی وقتا توش کشمش می ریزم.اگه بخوای کشمش بریزی باید تو آرد بغلطونیش و بعد به مایع اضافه کنی.من موز و سیبم امتحان کردم.
  • Rose، سِودا
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۲۶، ۰۸:۲۶ عصر)Donya نوشته است: ممنون مینو جون. پنکیک انتخاب خوبیه، تا حالا هم درست نکردم. خرما رو خیلی خیلی ریز میکنم بهش میدم. فکر نکنم بتونه توپک بخوره. بیرونم خیلی نمیشه دستمالی کرد.
ممنون رز عزیزم از توضیحات کاملا. میتونی بهم دستور کیک با شیره و جو بدی؟

توی نت یا بخصوص اینستا سرچ کنی کلی دستور میاد برات... چیزای رژیمی سرچ کن، کوکی، کیک رژیمی... من چون همیشه متنوع درست می کردم هر بار با یه دستور بود، خیلی وقتا هم که کلا تغییر میدادم مواد رو... توی این تاپیک جایگزین های مثلا روغن رو نوشتم:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=278
البته خود کیک موز هم خوشمزه اس هم میشه بدون شکر درست کرد...

جو هم منظورم جو دوسر پرکه که آردش کنی و استفاده کنی... فقط توی دستورت به جای آرد استفاده می کنی
این دستور هم خوبه:
http://khanumha.com/showthread.php?tid=201
یکم سرچ کنی کلی مطلب خوب در این موارد هست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Donya
پاسخ
بچه ها باسن پسرم قرمزه جوش های سفید ریز زده کرم سوختگی زدم فایده نداشت وازلین زدم بهتر شد ولی صبح دیدم خوب نشده باز گذاشتمش دیشب تا صبح
شما میدونید باید چیکار کنم؟
پاسخ
ساغر جان من فقط از زينك اكسايد جواب گرفتم
ولي اگه بيشتر از سه روز طول كشيد و جوش ها يه طوريه كه مثلا پوست ديگه ايي كه باهاش در تماسه اونم جوش زده، احتمال داره كه قارچ باشه و پمادهاش فرق داره.
  • Saghar685
پاسخ
(۱۴۰۲/۴/۲۷، ۱۲:۳۴ صبح)مینو نوشته است:
(۱۴۰۲/۴/۲۶، ۰۹:۳۶ عصر)Donya نوشته است: مرسی عزیزم میتونی بهم کامل دستور بدی؟

دو تا تخم مرغ رو هم میزنم،وانیل یا پودر هل رو بهش اضافه میکنم.شیر یا ماست و یک قاشق کره ی ذوب شده رو اضافه می کنم و هم می زنم.در نهایت آرد و جودو سر و بکینگ پودر می ریزم و تو تابه(بدون روغن) می پزم.وقتی پنکیک حباب زد یعنی یه طرفش آماده ست و باید برعکسش کنی.
می تونی با شیره بدی که بچه بیشتر خوشش بیاد.من گاهی وقتا توش کشمش می ریزم.اگه بخوای کشمش بریزی باید تو آرد بغلطونیش و بعد به مایع اضافه کنی.من موز و سیبم امتحان کردم.

مینو جون اندازه نباشه، نتیجه زیاد خوب در نمیاد.. یه پیج رژیمی هم دارم هربار خودش آزمون خطا کیک سالم درست میکنه یا خمیر میشه، یا از قالب ور نمیاد با قاشق در میاره..
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • lady
پاسخ
بجه ها پشت سر پسرم قسمت پايين لاي موهاش يه جوش بزرگ زده سرش سفيده
به نظرتون چرا اينطوري شده؟ بد نيست؟
پاسخ
(۱۴۰۲/۵/۱۱، ۰۲:۰۸ عصر)Saghar685 نوشته است: بجه ها پشت سر پسرم قسمت پايين لاي موهاش يه جوش بزرگ زده سرش سفيده
به نظرتون چرا اينطوري شده؟ بد نيست؟

احتمالا عرق سوز شده
هوا گرمه و تعرق بچه زیاده
روبالشی کاملا نخی برای بالشتش بزار که تو خواب تعرق داره و بالش خیس میشه عرق سوز نکنه
هفته ای دوبار هم روبالشتی رو بشور
پاسخ
ممنون مهراسا جان
  • Donya، mehrasa20001
پاسخ
دخترها مهد شاهان هر روز یه لیست میده دست من اینها رو بخر بیار.
روز اول گفت پوشک، شامپو بدن بچه، پماد سوختگی، دفترچه یادداشت، ست کامل رختخواب، دستمال مرطوب. خب گفتم نیاز بچه ست گرفتم بردم.

روز دوم گفت دستمال توالت رولی، دستمال کاغذی، لیوان یکبار مصرف، دستکش یکبار مصرف برای نظافتچی که بچه رو میشوره. بازهم به خنده گفتم یعنی مهد یه دستمال هم نمی خواد با این شهریه بالا هزینه کنه بخره ولی گرفتم.

الان دوباره لیست داده، مایع دستشویی، مقوا و کاغذ رنگی هرکدوم به فلان و فلان رنگ ها، چسب... یعنی بچه ده ماهه آخه اینها به چه دردش میخوره شاکی شدم! میخوام نخرم.

شماها تجربه تون چیه؟ دستمال کاغذی رم شما میخرید؟
حس می کنم دفعه بعد قبض إب و برق شونم میدن ما بپردازیم.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • tinaaa91، خانم فسقلی
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان