امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
سلام بچه‌هاا
artatam جان من قبلنا با دستمال مرطوب آروم آروم ولی محکم میکشیدم روش به مرور حل میشد انگار و میرفت.با ابر جادویی ولی فکر کنم راحت‌تر میره یه تیکه‌شو یه کم خیس کن بکش روش

بچه‌ها من گازم رومیزیه بعد با صفحه کابینت زیرش در حد یه سانت شاید فاصله داره که آشغال میره این زیر.آشغالایی که رفته زیرشو با چی در بیارم؟
آهان بعد چدنای گاز که گفتین با لوله بازکن تمیز میشه من بالکن ندارم توی خونه نمیشه؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، artatam، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرتاتام جان با لاک پاک کن شنیدم بزنی پاک میشه

من ازین نظم دهنده های کابینت خریدم 2تا خیلی خوب بود کلی جام باز شد راحت شدم
پرده هارو شستم فقط اتاق خواب و باید کشوهاشو مرتب کنم و چندتا کابینت و مرتب کنم
کار دیگه ای به ذهنم نمیرسه
اخه گردگیری و هفته ای یه بار انجام میدم
  • 2015، artatam، mahtakhanoum، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
لازم به ذکره ابر جادویی رو رز عزیز پیشنهاد داد که خیلی کار راه بندازه و از همین تریبون ازش تشکر میکنم Smile
  • 2015، artatam، mahtakhanoum، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
خواهش میکنم آرتاتام جان اگر درست گفته یاشم. راستش نمیدونم فکر نکنم مارکش مهم باشه من همینجوری از مغازه خریدم همونی رو که داشت
  • 2015، artatam، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
به قول ترگل جان ازتون بدم می‌یاد که دارین برق میندازین خونه هاتون رو
فاطمه هستم
Heart
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیم64
پاسخ
خواهش می کنم صنوبر جان

دقیقا می خواستم بگم علاج کارشون ابر جادوییه گفتم الان میگید این رز یه ابر جادویی رو بلده هیییی تکرار می کنه ولی به نظرم واقعا از خیلی شوینده ها بهتره و چون ماده ی شیمیایی نداره، من به شدتتتت می پسندمش چون فکر می کنم به زمین آسیب نمیزنه... یا اگه بزنه کمه...

خلاصه که حتما توی خونه هاتون داشته باشید، مارکشم مهم نیست... یه بار استفاده کنید متوجه میشید، از لک مقاوم شیشه تا رنگ کابینت و... جوابگوئه
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • artatam، youtab، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
فاطمه می تووووووو...
من خونم به اسباب کشی بیشتر شبیه تا دم عید, وا تا اخر هفته هم اینجام و کلا ده روز وقت دارم
اقا منم ازتون بدم میاد اصلا حالا که اینطور شد  Big Grin
  • 2015، artatam، mahtakhanoum، Rose، شماره مجازی تیندر
پاسخ
بچه ها منم همش دارم کار می کنم ولی تمیز شدن تموم شدنی نیست انگار!!!
دقیقا از دیشبه جارو وسط خونه اس، هی پسرم میریزه هی من جارو می کنم...
همش یاد این تکنیک میفتم که اگه مهمون ناخونده خواست برات بیاد، فوری جاروبرقی رو بذار وسط خونه که یعنی داشتی تمیز می کردی Smile
  • 2015، Almam، artatam، Elham67، mahtakhanoum، Mari90، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
چه تکنیک خوبی!
ولی خوب خونه ما هیچ وقت مهمون ناخونده نمیاد

حالا همین امشب یکی از راه میرسه Big Grin Big Grin
  • 2015، artatam، mahtakhanoum، Rose، youtab، شماره مجازی تیندر، لیدان، پری سیما
پاسخ
مرسی بچه هاBig Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

والا من از شهرستان یهو برام مهمون ناخونده میومد.... منم که فوق العاده بدم میاد... دیگه آخرین بار که رفتن، یه طوفان فکری گذاشتم ببینم چیکار کنم... چون من به شدت از مهمون ناخونده بدم میاد و اوج بی فرهنگی می دونم که کسی بی خبر بیاد خونه م... و بیشتر به راحتی خودمون توی خونه توجه می کنم که مسلما مناسب مهمونی نیست... بخصوص با بچه که هیچی دیگه... و اصلا هم دوست ندارم که دائم در حال سابیدن و روفتن و اینها باشم... واقعا یه عمر ما باید این کارار رو بکنیم، حق داریم در زمانی که صلاح میدونیم به کارهای خونگی بی اجر و عزت بپردازیم... و زمان های اصلیمون رو صرف پیشرفتمون بکنیم...
خلاصه یه لیستی درست کردم از کارهایی که میشه طی چند دقیقه انجام داد... 

بسته به اینکه کجای خونه کثیفه یا ساعت چنده:
مثلا همین جاروبرقی گذاشتن وسط خونه...
گذاشتن دستمال و شیشه شور جلوی شیشه یا شوینده و دستمال روی میز و... که یعنی داشتم تمیز می کردم Big Grin Big Grin
برداشتن چند تا قابلمه ی تمیز و فوری کف مالی کردنشون (به ظرفای کوچیک دست زده نشه) و گذاشتن روی هم بصورتی که زیاد به نظر بیاد Big Grin که یعنی اینهمه ظرف کثیف ریز ریز مال چند وعده نیست و مثلا مهمون داشتم Big Grin Big Grin Big Grin
اسپری مالی کردن گاز
برداشتن خورشتی که احتمالا در فریزر دارم و گذاشتنش توی قابلمه و آب ریختن و شعله رو زیاد کردن تا برسن بالا، و بعدش که به قل قل افتاد کم کردنش... آتیش زدن سر یه دارچین کوچولو که هم بوی خوش باشه هم القا کنه که الان چای خوردیم Smile
روشن کردن ماشین لباسشویی
ریختن شوینده کف دستشویی یا حمام
ووووووووووووو....

خلاصه قسمت نشده از این روش ها استفاده کنم، ولی گفتم شاید به دردتون بخوره حالا که به نظرتون جاروبرقی جالب بود Big Grin Big Grin
  • 2015، Almam، artatam، Elham67، Mari90، mona70، sim.sim، youtab، بانوی قصه، شماره مجازی تیندر، شیدا، لیدان، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان