امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
آرزو جون انشاله موفق باشی
عزیز دخترت شیر مادریه؟این چند ساعت بدون شیر چجوری میمونه؟ 
من احتمالا از آخر خرداد 9 ماهم تموم میشه مجبورم برم و نمیدونم واقعا شیر رو چیکار کنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Arezoo1984، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ممنونم الهام جان
نه، شیرخشک میخوره.
اگه شیرخشک نمیخوره که باید بدوشی براش بذاری.
وسایل شیردوش رو باخودت ببر سرکار، همکارای من طفلیا وسط روز یهویی سنگین میشد سینه شون میرفتن تو نمازخونه میدوشیدن.
  • Elhamgoli، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چ سخت  Undecided
با دوشیدن شیرم خیلی نمیاد
بعد میدوشیدن چیکارش میکرد ن؟چجوری نگه میداشتن تا برسونن دست بچه؟
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
فکر کنم تو یخچال میذاشتن
ولی کلاسهای بارداری میرفتم فکر کنم میگفتن شیر مادر 3 ساعت بیرون یخچال، دو روز تو یخچال و سه ماه تو فریزر میمونه.
شایدم دو ساعت بیرون، سه روز یخچال، دو ماه فریزر!!
عدد 323 یا 232 رو بهمون گفته بودن که یادتون بمونه که الان یادم نمیاد کدوم یکی بود!
  • شماره مجازی تیندر
پاسخ
آرزو جون سلامتی موفق باشی
پرستار ازکجا گرفتی؟ معرف داشتی عزیزم؟
من با آموزشگاه سلامت اول صحبت کردم قرار شد آزمایشی بفرستم اما تو اینستا که استوری کرده بودم برای پرستار دوستام که قبلا این راهو رفتن با نسبت بیشتر گفتند مهد مطمئنتره از پرستار! اصلا دو دل شدم
یکی از دوستام که دخترش ۴ سالشهو از شش ماهگی مهد رفته میگه اینقدر تو مهد مربی اخراج میشه که بنظرت عالی بودن و بعد که دلیلشو متوجه میشی بهت زده میشی که میفهمی نمیشه به پرستار اعتماد کرد مگر اینکه واقعا بشناسینش چون دوربین همه جا رو نمیتونه کنترل کنه
خواستم نظر شما رو بپرسم که چقدر تحقیق کردی و پرستار از کجا گرفتی؟
من که امروز دو جا هم مهد رفتم صحبت کردم یکیش سه تا شیر خوار اون بکی پنج تا پذیرش میکرد

شیر مادر ۴ ساعت بیرون ۴ روز یخچال و ۴ ماه تو فریزر میتونه بمونه

ببیخشید سه ماه فریزر
  • 2015، Mari90، شماره مجازی تیندر
پاسخ
نوناجون من در مورد مهد تو اینترنت سرچ کردم. فقط یه نظر رو خوندم که نوشته بود رفته بود سر بزنه و دید شیرخواره‌ها همه رو تخت دراز کشیده و به سقف زل زدن یه حالی شده بود. وای از وقتی اینو خوندم انقد حالم بد شدددد.
این مهدهایی که رفتی الان ظرفیتشون تکمیله یعنی؟ راستی هزینه و ساعتشم پرسیدی؟
  • nona، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ترگل من امروز رفتم چون قبلشم گفته بودن که اباس بیارم برای تعویض تا بتونم از اتاق کناری اتاق شیرخوارا ببینمشون رفتم یک ساعت نشستم
یه مربی و یه کمک مربی با پنج تا شیرخوار شش تا دو سال ( اینا بزرگترینشون ۱۵ ماهه بود) مشغول بودن دو تا خوابیده بودن سه تاشونم در حال بازی بودن با مربی
اره دو تا شون اونی که یه تا پذیرش داشت تکمیل بود این بکی ۵ تایی فقط دو تا طرفیت داشت که تو همون به ساعت یکیش تکمیل شد فقط یکی موند که قرار شد اگر اکی بودم بیعانه بدم

ساعتم از ۷:۳۰ تا ۱۶:۳۰

هزینه اون مهد سه تایی ۱۰.۶۰۰ که خیلی برنامه های متنوع داشت که خب من لازم نداشتم و ندارم بچم فقط میخوام بازی کنه و غذا بخوره و بخوابه و براش کتاب بخونن این برام مافیه
پنج تایی ۶.۵۰۰
هزینه پرستار از آموزشگاه سلامت اول برای ساعت ۸ تا ۴ هم ماهانه ۷ تومن

ببین اون نظری که خوندی جای تامل داره اصلا نمیذارن هیچکس وارد اناق شیرخواره ها بشه
مگر بعد تعطیلی و تحویل همه بچه ها
این مهدم یه هفتست داشتیم هماهنگ میکردیم بریم بازدید اونم اجازه دادن بک ساعت قبل تعطیلی از اتاق کناری که مخصوص مادران بود ببینمشون
ضمنا مادر میتونه هر موقع که میخواد بره اونجا از اون اتاق ببینه بچشو

خلاصه الان موندم بین مهد و پرستار
واقعا پرستار چون آشنا ندارم سخته اعتماد کنم
مهد هم نگران آلودگی مخصوصا سرخکم
اما خب این دوستم گفت مهد هر اتفاقی بیفته بلاخره بجوری از طریق یه مربی به گوشت خواهد رسید
نمیدونم والا

آهان یادم رفت بگم اگه بیعانه ندادم بحز بخث تردید بین پرستار و مهد این بود که ترجیحم اینه مهد نزدیک محل مارم باشه تا خونه فکر کنم بهتره اینطور
  • Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
مرسی عزیزم انقد کامل توضیح دادی
چمیدونم نوناجون اونم تو نی‌نی سایت بود خیلی بهش اعتماد نیست. اما یه حالی شدم Sad
اتفاقا همسر منم میگه نزدیک محل کارم بگردم دنبال مهد خوب. هوف. سخت شد!
پاسخ
ترگل قیمت مهدا خیلی متفاوته دو تا مهد معروف بودن یکی اقدسیه یکی ولنجک زنگ زدم قیمت ماهانه یکی ۲۰ داد یکی ۱۶ Smile میخواستم بگم رو حقوقم یه چیزیم باید بذارم کامل تقدیم کنم
بعد یه مهدپونک بود هزینش ۴.۷۰۰
مهد تو امیر آباد بود ۵.۲۰۰
خلاصه خیلی متفاوته رنجا
تو همین سهرک یه مهد ۱۳ ای بود

آها اینم بگم کل تایم مربی و کمک مربی اصلا از اتاق خارج نمیشن
مسیم برای بازدید بعد تعطیلی میاد نمیتونه وارد اناق بشه بخاطر بحث ضدعفونی
بازدید از همون اتاق کناریه
مادر هم فقط تا رفع اضطراب جدایی بهتره بیاد تو اتاق کناری بقول مدیر مهد گفت معمولا بین سه روز تا نهایت دو هفته طول میکشه گفتم من میخوام یک ماه باشم گفتند اکی
  • Sh96.shamim، Targol، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ماهی ۲۰ میلیون ؟ چه آپشنایی داشت نونا جان؟ 
یعنی سالی۲۴۰ میلیون پول مهد؟  Smile
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان