کژال جون تشک بازی واجب نیست و ممکنه یه دقیقه هم توش نمونه... بذار بچه دنیا اومد با چند باری با مال خواهرت تست کن اگه توش موند، تهیه کن... برای خرید دیر نمیشه... ولی بخری نو هم باشه واقعا نصف قیمت هم برنمی دارن چون وسائل بچه خیلیا حساسن و خیلیا یه دونه بچه دارن که میخوان همه چیزش نو باشه دیگه دست دو نمیخرن... حتی نوووو
شونه و برس هم من از این چیکو فیک ها باشه فکر کنم... اون موقع حدود 20 تومن خریدم... کاملا هم راضی ام... برسش موییه، نرمه و هم برس هم شونه اش جغجغه هم توی دسته ش داره... کلا نکته ی انچنانی نداره...
ولی الان که هزینه هات داره زیاد میشه حتما با لیست خریدت رو انجام بده... از موارد غیرضروری و دکوری پرهیز کن مثلا از این دور تخت ها یا تاب های دست دوز و... اینها اصلا نخر... یا مثلا کارهای نمدی و... شما که هنرمندی فکر کنم برات کاری نداره و با همون نمد، کلی عروسک می تونی درست کنی به جای عروسک آماده ی پولیشی گروووون، میتونی به اتاقش رنگ و لعاب بدی و تم مثلا حیوانات باشه هم برای یادگیری حیوانات، صداها، رنگها خوبه هم بچه زود به حرف میفته نسب به اینکه کلا چندتا عروسک آماده ی محدود داشته باشی... می تونی ماه و خورشید و ستاره و کلا لوازم درست کنی، کتاب های سکوت یا مونته سوری درست کنی... اگه آدم هنرمند باشه واقعا می تونه خیلیییییی توی هزینه ها صرفه جویی کنه... الان یه روکش تخت 1 تومن میشه.. همین نمدا 1 تومن میشه... کوسن و دورتخت نیم میلیون میشه، حتی پرده و آباژور هم می تونی خودت درست کنی...
اون خریدای اصلی که صندلی ماشینه و تخت بهترین جنس بخر چون واقعا کیفیتشون مهمه و مدت طولانی هم قراره استفاده بشن...
کمد و چه میدونم دراور و اینها هم اگه بخوای اتاقش دوستدار کودک باشه، از مدل های مونته سوری انتخاب کن که بچه مستقل بار بیاد، اگه کسی رو دارید که دست به ابزاره، واقعا با چند تکه MDF می تونید خیلیاش رو خودتون بسازید چون خیلی ساده هستن، اگه گرونه بخاطر اینه که مده... حتی بخوای بخری می تونی قیمت مناسبش رو پیدا کنی یا به کارگاه سفارش بدی نه آماده از مغازه بخری...
کالسکه و فرش و اینها رو می تونی ایرانی معمولی بخری، چون کالسکه یکی دوسال بیشتر به کار نمیاد و به نظرم پسربچه ها چون فعالن قبول نمی کنن... پسر من 12 ماهگی راه افتاد و دیگه بعدش نمیشد توی کالسکه نگهش داشت...
بهداشتیاش هم برند ایرانی معمولی هم بخوای بخری یه تومن باید براش کنار بذاری با احتساب پول پوشک اون یکی دوماه اول...
حواست به بعد زایمان هم باشه که هزینه داره... هزینه های بعدش غافلگیرتون نکنه... یه مقداری برای مواقع اضطراری داشته باشید...
کلا برای خریدات، قبلش تحقیق کن و برندها رو بشناس و احساسی خرید نکن... لباس رو هم کم بخر... بعدا واقعا می تونی هر چی بخوای بخری... بازار پره... محدود بخر و نگران نباش