امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ي زير يكسال و گذاشتيد مهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
پاسخ
دنیا مهد جدید دختر منم گفته دستمال کاغذی هرماه دو بسته باید بدیم
ولی بقیه موارد مثل مهد قبلی نخواست گفت اینجا همه چیز داریم
مثلا مداد رنگی و وسایل تحریر و بازی و اینا
فقط میخوام رختخواب خودشو ببرم از مهد قبلی هنوز تحویل نگرفتیم وسایلاشو
حتی دمپایی و یکسری وسایل دارن قبلی میگفت بیارید خودتون ولی این میگه اگر خیلی وسواس داری بیار

اتفاقا بچه هرچه زودتر مهد بره بهتر هست
رشد و تکاملش سریع تر
من از وقتی مهدکودک بردم دخترم خیلی پیشرفت داشته و حتی بیماریش هم تشخیص داده شد!
هم بچه توی محیط شادتر قرار میگیره با همسن و سال هاش وقت میگذرونه
هم مستقل تربیت میشه
زودتر به حرف میاد و ارتباط میگیره
اعتماد به نفسش بالاتر میره
بچه من قبلا عین کوآلا به من میچسبید وقتی وارد محیط جدید میشدیم الان انقدر شجاع شده خودش میره دوست پیدا میکنه و ارتباط میگیره
واقعا اشتباه کردم به حرف چند نفر گوش دادم و دیر بردمش مهد
قطعا اگر روزی دوباره بچه دار بشم از همون اول مهد میذارمش هم برای خودم یک تایم استراحت هست و هم بچه بهتر تربیت میشه.
البته اینکه چه مهدکودکی ببریم هم خیلی مهم هست!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، lady
پاسخ
ممنون ماهرخ جان.
شاهان هم مدت ها رو پا باید لالا می دادم. الان تو مهد یادشون دادند تو جاشون بخوابن، کتاب یا لالایی بخونیم باور کن پنج دقیقه نمیشه خوابش برده.
گل پسر ۳۰ ماهه.  Rolleyes
  • Heven، lady، خانم فسقلی
پاسخ
چند شبی هست که دخترم رو به طور کامل از شیرخشک گرفتم. البته روند تدریجی چندماهه رو طی کردیم که بچه آسیب نبینه، منتها الان چند روز هست غذایی که قبلا میخورد رو نمیخوره چه راه حلی مد نظرتون برای وضعیت الان من؟ چندین مدل غذا درست میکنم لب نمیزنه و لج کرده
الان حدوداً ۴ شب شده که کامل از شیر گرفته شده. این روند تا کی هست؟
  • Donya
پاسخ
سلام دخترا
من بعد از مدتها اومدم اما از قدیمیا کسی نیست انگار Sad
بچه ها یه مشاوره بهم میدین؟! من دخترمو برای پایش رشد بردم دکتر الان تقریباً بیست ماهش هست دکتر گفت این سه ماه وزن نگرفته از شیر بگیرش و تاکید کرد یه دفعه هم ازش بگیر من دو روز بهش شیر ندادم اما هم اون خیلی گریه کرد هم من دیگه کوتاه اومدم الان خیلی کم بهش شیر میدم اما به نظرم غذا خوردنش فرق خاصی نکرد!
در مورد صحبت کردنش الان فقط کلمه میگه یا هرچی که بهش بگم بگو رو یه آوایی ازش میگه دکتر گفت باید الان دو کلمه بگه مثلا بگه مامان آب! بهم یه روانشناس معرفی کرد گفت یه پایش کامل رشد انجام میده اگه لازم بود معرفی میکنه به گفتار درمانی
دیروز بردمش خانمه فقط چندتا پرسش نامه رو ازمون سوال پرسید پر کرد نیم ساعت هم طول نکشید اما 900 تومن گرفت! یعنی هیچ راهکاری هیچ راهنمایی هیچی!!! بعد گفت تفسیر اینارو انجام بدم جلسه بعد بیاین بگم
دختر من الان بیست ماهش هست میشه تجربتون رو بگید که بچه ها تون تو این سن صحبت میکردن یا جمله میگفتن؟!!! واقعا باید نگران باشم؟
  • دخی خانم
پاسخ
سلام من بچه ندارم ولی برادرزاده ام دوسال و نیمش بود حرف نمیزد دکتر گفت طبیعیه ولی وقتی شروع به صحبت کرد در عرض 1 ماه از کلمه گفتن به جمله سازی رسید و تقریبا به هم سن هاش رسید الانم یک نوجوان موفق و باهوشه
  • بارون
پاسخ
لیلی جان دختر منم بیست ماهشه و خیلی کم صحبت میکنه
به دکترش گفتم به مرکز بهداشت هم گفتم ، گفتن فعلا جای نگرانی نیست، بنظرم یکم زیادی دکترت ترسونده
البته اینا نظر شخصیمه و من متخصص نیستم ولی خب راستش نگران‌دخترمم نیستم فعلا
یه چیز دیگه هم اینکه تو خانواده همسرم بچه ها بعد دوسالگی یهو صحبت میکنن فکر میکنم دخترمم ارث برده این موضوع رو
  • دخی خانم
پاسخ
سلام
در مورد صحبت کردن یا نکردن، خب یکی از نشونه های مهم تکامله...
و دقیقا منم همین راهو رفتم چون نگران شده بودم... اگرچه با ما کامل صحبت می کرد ولی خب با دیگران دوست نداشت صحبت کنه... و دقیقا همین قیمتا بود همه چیز... و خیلی هم تمایل دارن که یه برچسبی به بچه بدن که بیای کلاسشون... دوره شون، درمانشون ووو...
در کل تا می تونید خودتون پیگیر باشید و تا هوا خوبه سعی کنید که بیشترین زمان روز رو بیرون باشید، یعنی صبح و بعد از ظهر 3-4 ساعت برید پارک، مهمونی، خونه بازی وووو... بچه های کرونا خیلی توی این دوره ها آسیب دیدن و ما هم خودمون وسواس گرفتیم، باعث اختلالات جدید توی بچه ها شده... تا می تونید با بقیه ارتباط بگیرید... هزینه کنید و مهمونی بدید با آدمایی که بچه دارن و قاطی جمع بچه ها بشید و باهم بازی کنید... کم کم که بزرگ میشن نقشتون رو کمرنگ کنید... با همسایه ها رفت و آمد کنید و برید و بیاید خونه های همدیگه... تا میتونید شعر و آهنگ بخونید، خسته شدید آهنگ بذارید توی خونه... تی وی زیر 2 اصلا نذارید، اگر دارید زبان دوم شروع می کنید دست نگهدارید اصلا به صلاح نیست چون واقعا هزینه های یاد گرفتن روابط اجتماعیش یا حرف زدن ووو... شون واقعا میلیون میلیون خواهد بود... یه ساعت گفتار درمان یا کار درمان 300-400 کمتر نیست به شما هم معمولا یاد نمی دن که جلسات ادامه دار بشه... خلاصه بهترین راه پیشگیریه... پیج های گفتار درمان ها رو فالو کنید و کارهاشون رو انجام بدید... مثل تمرینات دهانی یا چشمی، رژ زدن و رو در رو صحبت کردن، هر مرحله ای بچه هست ما فقط یه قدم جلوتر باشیم (فووووق العاده مهم و موثره... بچه فقط میگه آب، شما میگید آب می خوای؟ می گه آب می خوام... میگید آب می خوای مامان؟ بچه میگه آب می خوام مامان، میگید آب می خوای پسر زرنگم؟ همینجور جملات رو بلند و بلندتر می کنید... تا می تونید باید قید، صفت، شناسه وووو... بکار ببرید...
حداقل ترین کار توصیفه...
کیف آبی
اب گرم
تیشرت قرمز
لباس بلند
کمد سفید
وووووو همینجور هر چی که می بینید رو با بچه در میون میذارید (و اشاره می کنید و قشنگ با ذوق منتظر جواب می مونید و ارتباط چشمی هم می گیرید)

کتاب خوندن هم که فراموش نشه... تااا می تونید کتاب بخونید و در دسترسشون بذارید... شعر، داستان، نقاشی وووو...
راه میرید حرف بزنید و محیط رو توصیف کنید.... چه شمشادهای سبزی، چه درخت بلندی، چه برگای بزرگی، چه برگای کوچیکی، این درخت کاه، این درخت توته... این تنه ی درخته، این شاخه ی درخته، این میوه ی درخته، اینجا ریشه ی درخت توی خاکه... اگه کتابی مرتبط با محیط دارید حتما همراهتون باشه همونجا بچه رو با اشکال غیرواقعی هم آشنا کنید عالی میشه...
دیگه اینکه هر جا امکان شمردن هست بشمرید... شماره های آسانسور، چراغای راهروها... پله... برعکس بشمرید... بازی بازی قدم بشمرید، درختا رو بشمرید... تیربرقا رو بشمرید ووووووووو الی آخر...
تا میتونید صحبت کنید...
اگر می خواید به دام نیفتید و بچه تون سیر تکامل طبیعیش رو طی کنه، حتما حتما باید وقت بذارید بچه ها... وگرنه باید پولی که در میارید رو بدید جای زمان های ساده ای که میشده بذارید و نذاشتید و حالا باید درآمدتون رو بریزید به پای درمان که شاید بچه برسه به پای بقیه ی بچه ها یا خدای نکرده نه... حتی کار اولیه ای مثل شنوایی سنجی معمولی 600-700 تومن هزینه داره که اولین مرحله ی تشخیصه که ببینن بچه مشکل شنوایی نداشته باشه!!! (البته تا جایی که من تحقیق کردم این پروسه رو گفته بودن، شاید پروسه های درمانی دیگه ای هم باشه بهرحال کیس با کیس متفاوته... من یادمه گفتار درمانگر ها می گفتن که مطمئن بشید بچه مشکل شنوایی نداره...)
خلاصه که باید وقت و انرژی گذاشت...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Arezoo1984، Donya، mehrasa20001، nice، samin**، خانم فسقلی، مینو، کتایون خانم ۲
پاسخ
رز جان شما از چه سنی نگران شدید؟ راستش من دو دل شدم که از الان باید ببرم گفتار درمانی یا نه؟ چون بهم گفتن تا دو سالگی صبر کن بعدش اگه بهتر نشد پیگیری کن
  • Rose، خانم فسقلی
پاسخ
(۱۴۰۲/۵/۲۴، ۰۶:۳۷ عصر)کتایون خانم ۲ نوشته است: رز جان شما از چه سنی نگران شدید؟ راستش من دو دل شدم که از الان باید ببرم گفتار درمانی یا نه؟ چون بهم گفتن تا دو سالگی صبر کن بعدش اگه بهتر نشد پیگیری کن

من کلا نگران بودم Big Grin
یه سالگیش می گفتم چرا کلمه کم میگه...
1.5 می گفتم چرا دو کلمه ای نمیگه...
2 سالگیش می گفتم چرا 3 کلمه ای نمیگه...
کلا توقعم ازش بالا بود... چون افرادی که بصورت منتخب میدیدم، از پسرم جلوتر بودن... احساس نگرانی می کردم... وگرنه مثلا توی 18 ماهگی 50 تا تک کلمه هم اکیه (با احتساب صدای حیوانات یا حتی مثلا پیشی به جای گربه، ولی خب در جای درست باید استفاده بشه)... دو سالگی تا 2-3 ماه تاخیر هم کلمات دو جمله ای شروع شه اکی هست... ما اینا رو داشتیم اما حس می کردم که پسرم از بچه هایی که دور و برش می بینم عقب تره... همین بهم استرس میداد... وگرنه اکی بود... و خب ارتباط رو هم همون 3 که گذاشتیم مهد خودش رو بروز داد... اونجا نگران تر شدم و چند جا ویزیت بردم، هی می خواستن یه چیزی براش پیدا کنن... فهمیدم هیچیش نیست... چون خودشونم نمیودن رک و راست بگن، همش فقط می خواستن توی دوره هاشون ثبت نام کنیم...
یه سری مایلستون هست، اگه اونها رو می بینید اکیه... حالا تا 2-3 ماه هم قابل اغماضه، ولی بیشتر بشه، مثلا بچه ی دو ساله زیر 50 تا کلمه بگه، این یعنی 6 ماه از کمترین مایلستون هم عقبه... یا مثلا بچه ی 3 ساله اگه جملات 2 کلمه ای نداشته باشه، حدود 1 سال از هم سن هاش عقبتره... و به تناسب اخلاقش هم بدتره، تنتروم های بیشتر و طولانی تری داره، خانواده رو تحت فشار خیلی زیادی میذاره ووو این مسائل جانبی که اهمیتشون هم کم نیست... یا مثلا نمی تونه با بچه های همسنش لینک بشه، باعث میشه فکر کنه تنهاست و اعتماد بنفسش از بین میره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • خانم فسقلی، کتایون خانم ۲
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان