امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
وااای مگه بالایی ساید نیست؟ جل الخالق

به نظر منم ساید چه چیز دیگه است.مگه تعداد افراد خانواده زیاد باشه بخوای دوقلو بگیری.منکه هیچ موقع احساس کمبود جا نکردم
ساید من سه تا جا میوه ای داره, یه هفت هشت تایی طبقه.فریزرشم همون هفت هشتا بعلاوه دوتا مثل جامیوه ای(نمیدونم اسمش رو چی میگن)

جای نازگل به شدت خالیه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
رز جان من الان ال جی دارم که بالاش فریزر و پایین یخچاله
من فهمیدم که یخچال پایین بهتره که کشو داره و مرتب تره همه چی و جا دهیش بهتره
و اینکه برای ما دوقلو خیلییی لازمه
من راستش ساید رو دوست ندا م چون فریزرش جایی انچنان نداره اما سایدای جدید انگاری جادار ترن
اما من خودم به شخصه دوقلو رو خیلییی ترجیح میدم و لازممه
راستش مامانم سالها پارس داشت دوقلوی خیلی بزرگ خیلیم راضی بود الانو نمیدونم چجوریه پارس
یه سر برو پیج تاج کالا شاید تو انتخابت کمکت کنه
جنساش اصله و 100 روز گارانتیه بی قید و شرط داره
من خ ش ام الان داره از اونجا جهزیه شو میگیره
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Gitii، Rose
پاسخ
به نظر منم دوقلو بهتره. منم ساید دارم سایدمم بزرگه ولییی من فریزرش برام کوچیکه. ولی خب لایف استایل ادمها با هم فرق داره من خیلی همه چی و فریز میکنم...
  • Rose، youtab، نسیم64
پاسخ
دقیقا مهتا جون منم به فریزر بزرگ همیشه احتیاج دارم
  • mahtakhanoum، Rose
پاسخ
آره دوقلو (یخچال و فریزر جدا)، خیلی مناسب تره از نظر جا دادن وسیله و اینا...
ولی خب این مدل فرنچ دور که یخچال رو باز کنی، کل یخچال جلوی چشمه رو خیلی خیلیییییییییییی دوست دارم...
برای فریزر هم خب من فریزر کوچیکی دارم الان و بخوام کلی بگم، بصورت جدا جدا در طی ماه در پارت هایی معمولا 2 تا رون می خریدیم (موقع ارزونی!!!! الان که کیلو 600 شده حتما کمتر هم باید خرید دیگه)... یه بسته میگو، یه قزل، و یه وقتا هم 3 تا مرغ (دو تا ممکنه ولی مثلا تا حالا 4 تا مرغ باهم نخریدم، که خب محدودیت فریزرم هم باعثش بوده و شاید اگه جا داشته باشم، خیلی بیشتر از اینا خرید کنم و یه باره خودمو یه مدت خوبی راحت کنم)... نمیدونم دقیقا چطور توضیح بدم والی مثلا آخر مرغ که هست، گوشت می گیرم، آخر گوشت که هست مرغ می گیرم... همیشه یکیشون غلبه دارن چون فریزر کوچیک بوده تا حالا...
ولی خب مثلا خشکبار و مغزیجات هست که فریز کنم راحت ترم تا اینکه استرس حشره زدنشون رو داشته باشم...
یا مثلا سبزیجات و صیفی جات فصلی (مثل بامیه و کنگر و اینا که یه مدت کوتاه توی بازار هستن)

ولی مثلا م.ش یه ساید داره، 4 تا فریزر، حتی نون یا شیرینی و خرما و بنشن و اینا همهههه چیز توی فریزراش داره، من اون مدلی نیستم که مثلا حتی نون رو فریز کنم... شیرینی فریز کنم Smile

آها یکی از دوستان در مورد فریزر بالا یا پایین صحبت کرده بود...
با توجه به تحقیقاتی که داشتم، از نظر سلامتی بهتره که فریزر پایین باشه... چون اولا تمیز کردنش راحت تره و قسمت های دیگه ی یخچال (که خب برخورد با گوشت نداشتن) رو الوده نمی کنه.... یه وقت برق بره، داخل یخچال الوده نمیشه... بخصوص در مورد گوشت مرغ؛ موقع مرتب کردن و اینا، آب و ترشحات الوده به آب مرغ، به قسمت های دیگه ی یخچال برخورد نمی کنه... و سر همین هم یخچال و فریزر فرنچ دوری که همه چیز پایینش تلنبار میشه (عکس دومی که گذاشتم)، رد شده برام... و دنبال 4 در هستم که عین یه یخچال کوچیک پایینش جای فریزری داشته باشه...

خود ساید معمولی برام خییییلی کوچیکه.... یعنی هر دفعه که خونه ی م.ش هستیم من از دست یخچال و فریزرش روانی میشم Smile تازه کاری ندارم نهایتا بخوام یه کره و پنیری چیزی توش جا بدم... نسبت به هیکلش، جاش برامون کمه بخصوص که بچه هم داریم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • youtab
پاسخ
من همهههه چی فریز میکنم. گوشت مرغ ماهی خام، آجیل، نون، شیرینی، غذای نیمه اماده، سبزی، غذای هفتگیم چون وسط هفته نمیرسم غذا بپزم، آب مرغ و‌....

اگر انقدر چیز فریز نمیکنی همین و بگیر.
چرا نازگل نمیاد؟

من یه بار دفعه پیش بهش گفتم اومدااا
  • Mari90، Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
اره مهتا منم دقیقا هر چی گیرم بیاد فریز میکنم
  • Rose
پاسخ
منم خیلی فریز میکنم ولی همش حواسم هست که زود مصرف بشن
مثلا آب مرغ بیشتر از یک هفته نمی‌ذارم بمونه
یک طبقه اجیل
یک طبقه نون و آرد
یک طبقه گوشت
  • Rose، youtab
پاسخ
بچه ها یه سوال این وسط شما بعضی حبوبات رو تو یخچال میذارید؟
مثلا لوبیا چشم بلبلی چون زود حشره دار میشه
یا مثلا نخود لوبیا که ممکنه شش ماه یا بیشتر بمونه؟
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۱:۵۸ عصر)نسیم64 نوشته است: بچه ها یه سوال این وسط شما بعضی حبوبات رو تو یخچال میذارید؟
مثلا لوبیا چشم بلبلی چون زود حشره دار میشه
یا مثلا نخود لوبیا که ممکنه شش ماه یا بیشتر بمونه؟
من اگه جا توی فریزر داشته باشم حتما میذارم... یکی از روش هاییه که م.ش مدت طولانی محصولاتش رو نگه میداره... واقعا موثره... من مجبورم کم کم می گیرم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، نسیم64
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان