امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
صنوبر خورش رو از صبح میذاری، گوشتاش له نمیشن؟Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Nedaaa28
پاسخ
منم ظرفای غذا و مهمونی رو هم از روز و شب قبل میارم بیرون
شیدا من خورش رو چند بار شب قبل درست کردم با گوشت حالت نیمپزبعد گذاشتم یخچال فرداش از عصر گذاستم عالی شد
چندبارم از صبح زود 8 اینا گذاشتم نه له نشد نم نم و باشعله کم پخت و جا افتاد
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۴۳ عصر)youtab نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۳۶ عصر)Nedaaa28 نوشته است: من همیشه همه کارامو مینویسم حتی شستن میوه ، چیدن میوه و دم کردن زعفران ... 
یکی یکی تیک میزنم خیالم راحت میشه
یعنی تو کلا خود منی ندا
من دیشب همسرم جریان مهمونی رو گفت نشستم تا نصفه شب نوشتم
بعد من مینویسم حتی فلان چیز توی فلان ظرف
حتی روشن کردن هالوژن و آباژور که یادم نره  Big Grin

منم چند صفحه پر میشه  Big Grin  Big Grin

(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۴۴ عصر)شیدا نوشته است: صنوبر خورش رو از صبح میذاری، گوشتاش له نمیشن؟Big Grin

من قرمه سبزی شب تا صبح میذارم گوشتاش و لوبیاش اصلا له نمیشن جا میوفته مشتی
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، شیدا، صنوبر۷۱
پاسخ
دیشب همسرم تا گفت من اومدم از اتاق بیرون گفت مری لیستی بدو لیستتو بنویس  Big Grin Tongue
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، Nedaaa28، شیدا، نسیم64
پاسخ
بچه ها من تایم طولانی میذارم له میشن
حتی با کمترین شعله
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
من همیشه از مهمونی استقبال میکنم چون خونه حسااابی تمیز میشه  Big Grin
قبلا خودمو و همسر رو پاره میکردم از استرس دعوامونم میشد 
الان بیخیال تر شدم یه کم راحت میگیرم 
بیشتر خوش میگذره
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، شیدا
پاسخ
میزان نمک رو میگین لطفاBig Grin

نمک برنج
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۰۲ عصر)شیدا نوشته است: بچه ها من تایم طولانی میذارم له میشن
حتی با کمترین شعله

گوشت گوسفند؟ شاید زیادی ریز میکنی من قرمه ای درشت تر میکنم 
تو قابلمه مسی یا استیل که درش سوراخ نداره میذارم که آبش کم نشه
پسر ۱۹ ماه ❤
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
نمک برنج را باید بچشی
از کم شروع کن به ریختن وقتی دیدی خوش نمکه دیگه کافیه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • شیدا
پاسخ
شیدا زیرشو کم میکنم جا میفته بعد اینکه نهایت دیگه اگه خیلی پخت زیرشو خاموش میکنم دوباره قبل از سرو گرمش میکنم نه اینکه ۱۰ ۱۲ ساعت بپزه ها وگرنه لپه اینا که له میشه خیلی
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، شیدا
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان