ارسالها: 10,766
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
33,760
منم ظرفای غذا و مهمونی رو هم از روز و شب قبل میارم بیرون
شیدا من خورش رو چند بار شب قبل درست کردم با گوشت حالت نیمپزبعد گذاشتم یخچال فرداش از عصر گذاستم عالی شد
چندبارم از صبح زود 8 اینا گذاشتم نه له نشد نم نم و باشعله کم پخت و جا افتاد

پسر دو ساله من
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,986
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,192 in 2,975 posts
تشکر Given: 5,959
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,568
بچه ها من تایم طولانی میذارم له میشن
حتی با کمترین شعله
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Nedaaa28
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
نمک برنج را باید بچشی
از کم شروع کن به ریختن وقتی دیدی خوش نمکه دیگه کافیه
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,457
موضوعها: 1
تشکر Received:
9,629 in 3,202 posts
تشکر Given: 3,566
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,743
شیدا زیرشو کم میکنم جا میفته بعد اینکه نهایت دیگه اگه خیلی پخت زیرشو خاموش میکنم دوباره قبل از سرو گرمش میکنم نه اینکه ۱۰ ۱۲ ساعت بپزه ها وگرنه لپه اینا که له میشه خیلی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sufii، شیدا