امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۶:۲۲ عصر)nona نوشته است: بچه ها 

یوتاب
سلام عزیزم خوش اومدی دوباره
مرسی که تا وقتی گیر میاری میای و مارو راهنمایی میکنی Heart
آره از همین امروز که برگتم از دکتر دارم رعایت میکنم
سفت و سخت سعی میکنم رعایت کنم
به قول لیانه چیزی نمونده
مرسی سوفی جون و مینو جون و سروناز جون 
شماها هم مراقب باشید دوستای گلم
اصلا به اینکه قندتون پایینه اعتماد نکنید
مینو جون
من قبلا تا 2ماه پیش قندم زیر 70 بوده
اما به خاطر درشتی بچم گفتن برو تست قند بده
3بار دادم
این آخری ناشتا، بعد صبحانه، بعد ناهار، بعد شام به ترتیب
94، 154،90،140 بود
انسولین رو گفت به خاطر این میدم که نزدیک زایمانی و زودتر اثر کنه وگرنه قرص میداد عزیزم
کلا رعایت کنین دیگه که گرفتار نشین خدایی نکرده Heart Heart Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، nona، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، مینو
پاسخ
یوتاب جون کلا چند بار ازمایش قند دادی؟من یه بار همون چکاب اول بارداری و یه بارم هفته ۲۸ .اون موقع خوب بوده قندم الان از کجا بفهمیم بالا رفته یا نه ؟

بنسای جان منم کلا یکی از سینه هام دردش بیشتره.یکیش نوکش حساس تره.فکر کنم عادیه.البته من تو سینه هام کیست داشتم هر سال سونو میدادم.اونی که کیستش بزرگتر بود الانم دردش بیشتره
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۹:۴۹ عصر)youtab نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۱، ۰۶:۲۲ عصر)nona نوشته است: بچه ها 

یوتاب
سلام عزیزم خوش اومدی دوباره
مرسی که تا وقتی گیر میاری میای و مارو راهنمایی میکنی Heart
آره از همین امروز که برگتم از دکتر دارم رعایت میکنم
سفت و سخت سعی میکنم رعایت کنم
به قول لیانه چیزی نمونده
مرسی سوفی جون و مینو جون و سروناز جون 
شماها هم مراقب باشید دوستای گلم
اصلا به اینکه قندتون پایینه اعتماد نکنید
مینو جون
من قبلا تا 2ماه پیش قندم زیر 70 بوده
اما به خاطر درشتی بچم گفتن برو تست قند بده
3بار دادم
این آخری ناشتا، بعد صبحانه، بعد ناهار، بعد شام به ترتیب
94، 154،90،140 بود
انسولین رو گفت به خاطر این میدم که نزدیک زایمانی و زودتر اثر کنه وگرنه قرص میداد عزیزم
کلا رعایت کنین دیگه که گرفتار نشین خدایی نکرده Heart Heart Heart
يوتاب جان سونوي وزن رفتي؟ وزن بچه چقدر بود؟
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جان و لیانه جان من تو سونو ۲۹هفته ای که رفتم بچم ۱۴۰۰ بود که گفتن درشته قند داری گفتم نه
بعد دکترم که دیپد گفت درشتیش مشکوک به قنده برو ۲نوبته از بده
دادم بعد گفت برو ۴نوبته بده که خیالمون راحت بشه
دادم اما اعدادش عجیل غریب بود مثلا ناشتا ۶۰بود که از ازمایشگاه زنگ زدن که شما قرص قند میخوری که انقدر پایینه؟!!
بعد از صبحانمم ۱۷۷ بود یهو!!!
دکترم گفت احتمالا ازمابشت اشتباه شده دوباره ۴نوبته بده که دادم با این اعدادی که براتون قبلش نوشتم
دیگه بعد از اون سونو ای ندادن لیانه جانم
اما خودم اینبار ۲کیلو چاق شدم ولی انگار خودم نشدم چون حلقم و انگشترام به شدت برام گشاد شدن و مچ دستم هم لاغر شده قشنگ!!!!!!!!
میدونین تو این مدت مونده ۴-۵ هفته بازم ایا سونو ای میدم یا نه؟
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۳/۳۱، ۰۹:۳۰ عصر)Bonsay نوشته است: من همش تو فکر اون حرف نونا جون هستم که میگفت نهایت ۳ روز در دسترس نیست و بعدش کاراشو شروع میکنه Blush
فکر کنم حداقل حداقل تا دو هفته به هیچ کاری جز هماهنگ شدن با شرایط جدید نرسیم Dodgy

کلا همه بچه هایی که زایمان کردن دیگه‌ رفتن مثلا شمیم و بهار و بقیه

من هستم عزیزم..تاپیک مربوط به بچه داری راه بیفته فعال میشم..درمورد بارداری کلا همه چیو یادم رفته Big Grin
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۱، ۱۰:۰۳ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها من دو هفته است فقط سینه چپم خیلی خیلی درد میکنه
همیشه و پیوسته هم درد داره جوری که امروز تو حموم نمیتونستم بشورمش
هفته ۲۱م هستم عادیه؟
کسی اینجوری بوده؟

بنسای جان منم سینه چپم درد داره
البته من کیست هم دارم و هر 6 ماه چکاپ میرم
شنبه هم نوبت سونو دارم. امیدوارم بزرگ نشده باشه Sad
به دکترن پیام بزن بگو ولی کلا درد تو سینه فکر نکنم خطرناک بشه تو بارداری Shy

دوستان میدونید چه کارهایی برای وزن گیری جنین باید انجام داد؟ من الان هفته 25 هستم و دو هفته دیگه باید برم سونوی وزن
ولی خودم مطمینم وزنش کمه Sad
من خودم تا الان 6 کیلو وزن اضافه کردم و شکم هم ندارم
دیروز که رفتم دکتر ، دکترمم تعجب کرد از اندازه شکمم که چرا کوچیکه
البته خوابیدم که معاینه کنه و صدای قلب نی نی رو گوش که گفت اکیه اندازش
ولی من نگرانم
خودم شنیدم خوابیدن مادر باعث میشه جنین وزن بگیره
  • 2015، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
چقد جالب كه ميگي خودت لاغر شدي، اخه معمولا ادم ورم ميكنه توي اين هفته ها من كه الان يك ماهه حلقمم دراووردم
اره يه سونوي ديگه هم هفته ي ٣٧ داري كه وزن و وضعيت آب دور جنين و سلامت جنين رو بررسي ميكنه
  • 2015، Arezoo1984، lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان اینکه میگی دو کیلو اضافه وزن پیدا کردی ولی  خودت چاق نشدی  چون انگشت و مچت لاغر شده خیلی درست نیست ،باید ببینی چربی بدن شما کجا داره ذخیره میشه .در کل اضافه وزن بارداری و اونچیزی که تو بدن مادر ذخیره میشه برای دوره شیردهی ممکنه جاش متفاوت باشه.بعضیا پایین تنشون چاق میشه .فکر کنم نگران اینی که به خاطر قندت همش رفته باشه رو وزن جنین.از این فکرا نکن دختر خوب.

کژال جان شما هم ۶ کیلو وزن مناسبی هست برات.من الان هفته ۳۳ هستم و ۱۱ کیلو اضافه کردم.کلا سه ماهه اخر هم افزایش وزنت بیشتره.البته به غیر از هفته های اخر.به نظرم اپ نی نی پلاس رو نصب کن هر هفته وزنت رو وارد کن تا نگران نباشی.منم شکمم کوچیکه و رفتم سونو مشکلی نبود.کلا به قد مادر نحوه قرار گیری بچه اینکه قبل بارداری شکم داشتی یا نه و این چیزا ربط داره.حالا باز سونو بدی خیالت راحت میشه ولی اضافه وزنت خوبه.

کلا هم برای وزنگیری پروتئین باید مصرف کنی.و کربوهیدرات.ولی اصلش پروتئین هست.اگر هم یه موقع وزن نی نی واقعا کم باشه بهت شیر خشک مادران باردار رو میدن.بستنی هم خوبه ولی به خاطر قندش مصرف زیادش خوب نیست .شیر کم چرب و کلا لبنیات کم چرب هم خوبه
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲، ۰۹:۰۱ صبح)liyane نوشته است: چقد جالب كه ميگي خودت لاغر شدي، اخه معمولا ادم ورم ميكنه توي اين هفته ها من كه الان يك ماهه حلقمم دراووردم
اره يه سونوي ديگه هم هفته ي ٣٧ داري كه وزن و وضعيت آب دور جنين و سلامت جنين رو بررسي ميكنه
آره لیانه دستام که اینه وضعش حتی کفشامم تنگم نشده و تغییری نکرده!!!!
من همیشه میدونستم که خانومای باردار انگشتراشون رو در میارن و تنگشون میشه Dodgy
ممنون که گفتی سونو رو عزیزم

(۱۴۰۰/۴/۲، ۱۱:۲۰ صبح)سروناز نوشته است: یوتاب جان اینکه میگی دو کیلو اضافه وزن پیدا کردی ولی  خودت چاق نشدی  چون انگشت و مچت لاغر شده خیلی درست نیست ،باید ببینی چربی بدن شما کجا داره ذخیره میشه .در کل اضافه وزن بارداری و اونچیزی که تو بدن مادر ذخیره میشه برای دوره شیردهی ممکنه جاش متفاوت باشه.بعضیا پایین تنشون چاق میشه .فکر کنم نگران اینی که به خاطر قندت همش رفته باشه رو وزن جنین.از این فکرا نکن دختر خوب.

درسته سروناز جان 
من از روی لباسای قبلم میگم
حتی شلوارای قبلیم اندازمه بجز قسمت باسنش
دقیقا نگرانم که وزن بچم زیادی بالا باشه
یعنی نگرانیم اینه که از این تپلای بی حد بشه که خدایی نکرده سلامتیش تو خطر بیوفته

بچه ها من امروز اولین انسولین رو دادم همسرم برام زد
دکتر کلا برام 2شیشه 10 میلی انسولین نوشته که توی نسخه نوشته 4واحد هر نوبت تزریق بشه
یکبار قبل از صبحانه و یکبار قبل از شام
اما اینجوری که 5وعده بیشتر نمیشه (دوروز و نیم)
عکسشو براتون میذارم 4واحد یعنی همین تا عدد 40 باید تو سرنگ بکشیم دیگه؟

آقا عکس نمیتونم آپلود کنم Confused

عکس
[attachment=8][attachment=8][attachment=8]
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر، نوعروس قدیمی
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۲، ۰۱:۲۴ صبح)(کژال) نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۱، ۱۰:۰۳ عصر)Bonsay نوشته است: بچه ها من دو هفته است فقط سینه چپم خیلی خیلی درد میکنه
همیشه و پیوسته هم درد داره جوری که امروز تو حموم نمیتونستم بشورمش
هفته ۲۱م هستم عادیه؟
کسی اینجوری بوده؟

بنسای جان منم سینه چپم درد داره
البته من کیست هم دارم و هر 6 ماه چکاپ میرم
شنبه هم نوبت سونو دارم. امیدوارم بزرگ نشده باشه Sad
به دکترن پیام بزن بگو ولی کلا درد تو سینه فکر نکنم خطرناک بشه تو بارداری Shy

دوستان میدونید چه کارهایی برای وزن گیری جنین باید انجام داد؟ من الان هفته 25 هستم و دو هفته دیگه باید برم سونوی وزن
ولی خودم مطمینم وزنش کمه Sad
من خودم تا الان 6 کیلو وزن اضافه کردم و شکم هم ندارم
دیروز که رفتم دکتر ، دکترمم تعجب کرد از اندازه شکمم که چرا کوچیکه
البته خوابیدم که معاینه کنه و صدای قلب نی نی رو گوش که گفت اکیه اندازش
ولی من نگرانم
خودم شنیدم خوابیدن مادر باعث میشه جنین وزن بگیره
عزیزم نگران نباش بچه اول معمولا شکم خیلی بزرگ نمیشه خواهر من خودش لاغر بود با پالتو اصلا نشون نمیداد که بارداره بچشم هم 3200وزنش بود بعضیا بچه میره تو پهلوهاشون و دیرتر شکمشون میاد بالا بعضیا هم شکمشون زود میزنه بیرون

منو چرا بازی ندادین Sad منم باردارم امروز رفتم تو 12 هفته .هفته دیگم میرم برا غربالگری اول
  • (کژال)، 2015، Arezoo1984، lili_61، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، youtab، سحر بانی، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان