ارسالها: 4,988
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,194 in 2,976 posts
تشکر Given: 5,964
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,570
ندا هم گوشت گوسفند هم گوساله، من توی قابلمه چدنی گرانیتی درست میکنم، دربش هم شیشه ای و سوراخ داره :|
ماری پیمانه ای نمیتونی بگی؟
آخه این دفعه خوش نمک درست کردم، اما وقتی دم کشید انگار کم نمک شد
ارسالها: 568
موضوعها: 0
تشکر Received:
735 in 260 posts
تشکر Given: 1,199
تاریخ عضویت: اسف ۱۴۰۰
اعتبار:
1,121
بچه ها ممنونم، نشستم چند صفحه تجربیات رو خوندم، عالی بود، بچه ها من برنج گذاشتن کم ترین استرس رو دارم، چند ساعت قبل مهمون ها آبکش میکنم ، مهمون که میاد زیرش رو روشن میکنم ، آب و روغن و کره وکمی زعفرون اضافه میکنم و البته ۱۰ دقیقه اول شعله نسبتا بیشتر هست که قابلمه داغ بشه و بخار بیوفته
بقیه سوالات و رو تو تاپیک آشپزی میگذارم
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,064
موضوعها: 1
تشکر Received:
13,889 in 2,543 posts
تشکر Given: 6,765
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
15,317
صوفی جون من دوست دارم دستور برنج پلوپزی رو یاد بگیرم بهم لطفا میزان آب و نمکشو بگو
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,550
موضوعها: 0
تشکر Received:
10,860 in 2,958 posts
تشکر Given: 5,610
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
13,422
شیدا ظرفم پیمونه ای نیست نمک پاش بزرگه
اگر کم نمک شد هم اشکالی نداره نمک پاش بذار سر سفره
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا
ارسالها: 4,988
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,194 in 2,976 posts
تشکر Given: 5,964
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,570
۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۲۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۴:۲۹ عصر، توسط شیدا.)
صوفی جون ، خورش و مرغ رو که صبح آماده میکنی و زیرش رو خاموش میکنی، همون روی گاز میذاری؟
شستن میوه و سبزیجات و صیفی جات هم گفتی شب قبله؟
صوفی راستی پلوپزت چند نفره ست؟ و دونه دونه میشه برنجات یا میچسبن بهم؟
ارسالها: 2,413
موضوعها: 0
تشکر Received:
6,295 in 1,695 posts
تشکر Given: 7,257
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
7,860
مرغ به نظر من اماده بشه خاموش کنیم بعد مجدد گرم کنیم بو میده
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا، مینو
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
شیدا من واسه ۲ پیمونه پلوپز یه قاشق غذاخوری نمک میریزم
ارسالها: 4,988
موضوعها: 27
تشکر Received:
8,194 in 2,976 posts
تشکر Given: 5,964
تاریخ عضویت: مهر ۱۴۰۰
اعتبار:
12,570
سپی توی آب خیس کردن میریزی، یا آب در حال جوش؟
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Sepi
ارسالها: 1,437
موضوعها: 0
تشکر Received:
2,178 in 511 posts
تشکر Given: 3,535
تاریخ عضویت: خرد ۱۴۰۰
اعتبار:
8,176
موقع خیس کردن برنج وگرنه یادم میره!
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• شیدا