https://mostafaee.com/portfolio/%D8%A7%D...%A7%D9%86/
بچه ها اگه انجام دادید دوست داشتید نتیجه تست رو اینجا هم بزارید
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
تبادل نظر مامان های با بچه های 3-5 سال
|
https://mostafaee.com/portfolio/%D8%A7%D...%A7%D9%86/
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۴۰ عصر
مال پسرم:
- - - - - - - - بدنی - حرکتی100% - - - - - - - - تصویری - فضایی50% - - - - - - - - درون فردی100% - - - - - - - - طبیعت گرا33.33% - - - - - - - - منطقی - ریاضی75% - - - - - - - - میان فردی33.33% - - - - - - - - کلامی - زبانی33.33%
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۵۷ عصر
ممنونم رز چه تاپیک خوبی
پسر من 3 سال و 5 ماه
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۵۸ عصر
دسته بندی ها
- - - - - - - - بدنی - حرکتی50% - - - - - - - - تصویری - فضایی66.67% - - - - - - - - درون فردی16.67% - - - - - - - - طبیعت گرا0% - - - - - - - - منطقی - ریاضی58.33% - - - - - - - - میان فردی83.33% - - - - - - - - کلامی - زبانی86.67% نتایج آزمون استعدادیابی کودکان شما
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۶ عصر
رز چه تاپیک خوبی حیف پسر من زیر ۳ ساله
پسر من ۲ سال ۶ ماهشه
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۱۰ عصر
ااا جدی؟
می خوای می خوای شما هم باشی اینجا یا می خوای که یه تاپیک برای 2-3 سال بزنم؟ چون به نظرم تا 1 یه بحثه 1 تا 2 یه دنیای دیگه اس... باز 2 تا 3 یه چیزه 3-4 هم یه مدل دیگه میشه همه چیز... ولی خط کش نمیشه گذاشت، چون بچه ها عین عین هم رشد نمی کنن، شاید بچه ی شما الان توی چیزایی قوی تر از پسر من باشه... و ایده های بازیت کمک کنه بچه ی منم رشد کنه، و همچنین برعکس... فقط شاید لازم باشه یکم ساده تر باهاش بازی کنی یا بیشتر درگیر بشی باهاش؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۱۲ عصر
منم جهت تفنن پر کردم
این آزمون ها فقط سرگرمی هستند اصلا قطعیت ندارن دسته بندی ها - - - - - - - - بدنی - حرکتی50% - - - - - - - - تصویری - فضایی83.33% - - - - - - - - درون فردی25% - - - - - - - - طبیعت گرا77.78% - - - - - - - - منطقی - ریاضی58.33% - - - - - - - - میان فردی100% - - - - - - - - کلامی - زبانی86.67%
من یه نگاه کردم آزمونو
آخه یا این یا اون که جوابش کم و متوسط و زیاد نمیشه طرز بیان سوالاش جالب نبود ولی با این وجود - - - - - - - - بدنی - حرکتی33.33% - - - - - - - - تصویری - فضایی33.33% - - - - - - - - درون فردی0% - - - - - - - - طبیعت گرا33.33% - - - - - - - - منطقی - ریاضی50% - - - - - - - - میان فردی58.33% - - - - - - - - کلامی - زبانی33.33%
۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۲۳ عصر
رز جان فکر نکنم تو رده سنی پسر من تعداد زیادی باشن
سعی میکنم از مطالب و بازی های این تاپیک مناسب سنش استفاده کنم سختیش رو کمتر کنم من خودم خیلی مرز بندی نمیکنم مثلا کلا یه پک پازل ۲ تیکه داشت بعدش پازل ۳ و ۴ و ۵ تیکه در اختیارش گذاشتم دیدم اوکیه الان راحت ۵ تیکه ها رو درست میکنه |