امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۲۸ عصر)miss shin نوشته است: نونا پسر من ۳ ونیم ساله اس پرونار الان تو این سن به دردش میخوره من اون موقع آشنا نبودم نزدم براش

بچه ها به حرفم نخندیدا مدیونید خخخخ
میگم این واکسن ها عوارض ندارن؟؟؟جوری نباشه مثلا در نوجوانی یا جوانی عارضه ایی ایجاد کنه یا از لحاظ شیمیایی بودنش برای بدن خوب نباشه
نمیدونم من چرا گارد ویژه ایی به واکسن و دارو دارم خودم هربار مریض بشم اصلا سمت دارو نمیرم مگه رو به موت باشم

حتما برن بله تا سن ۹-۱۰ سالگیم میشه زد ولی اخه چرا دیر بزنیم عفونت مغز و گوش تو بچه خطرناکه خب هرچی زودتر بزنی بهتره نه بابا چه عوارضی همه دنیا میزنن سالیان ساله
عارضه ایم یه زمانی داشته باشه همه دنیا با هم درگیرن Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۳:۳۹ عصر)maryam_na نوشته است: میس شین جان، تا جایی که من می دونم پرونار برای زیر پنج ساله. البته من نزدم برای دخترمو نمی دونم اینجا می زنن یا نه اصلا.
بچه ها ازین حلقه ها که دور گردن بچه میذارنو میذارنشون تو وان کسی تجربه استفاده ازش برای نوزاد رو داشته؟ به نظر جالب میاد ولی راستش یکم می ترسم و پسرم الان حدود یک ماهشه. یکیم راجع به این کتابهای سیاه و سفید نوزادها سوال داشتم که کسی استفاده کرده و راضی بوده؟ من برای دخترم نگرفته بودم ولی تو فکرم برای پسرم بگیرم. لیلی بلاگر یادمه برای پسرش از همون بیمارستان که دنیا اونده بود استفاده می کرد.

چه فامیلی عجیبیم داره ممیشی
مریم من کتابای سیاه سفید از بیمارستان برای دخترم استفاده کردم تا یکسالگی هم حتی عاشقشون بود
  • maryam_na، Rose
پاسخ
یکی عز عوارض این واکسنا فلج شدن بدن هست که اصلا در موردش صحبتی نمیشه
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
پاسخ
پری انفولانزا حتما بزن انفولانزا سرماخوردگی نیست که بگیم بچه حتما باید بگیره درصد مرگ و میر آنفولانزا بالاتر از کویده
انگار بگیم بچه باید کرونا بگیره ایمن بشه اصلا
  • Celin، Gitii، Rose، رخشید، پری
پاسخ
مامانا کتاب جامعی در مورد کارهایی که از بدو تولد باید انجام بشه و کارآمد باشه می شناسید؟ فارسی یا انگلیسی تفاوتی نمیکنه
  • nona، Rose
پاسخ
حتما حتما واکسن انفولانزا رو برتی بچه های زیر دو سال مخصوصا و افراد مسن یا دارای بیماری زمینه ای جدی بگیرید

رخشید چه شیک Smile

ترگل منم با بیمه اوایل دویست تومن میگرفتم اما دوز اخر ۱۲۰۰ شد
  • miss shin، Rose، رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۳ عصر)رخشید نوشته است: مامانا کتاب جامعی در مورد کارهایی که  از بدو تولد باید انجام بشه و کارآمد باشه می شناسید؟ فارسی یا انگلیسی تفاوتی نمیکنه

جامع ترین کتابا برای من کتابای هیرمند و اوند دانش بود... کتاباش خیلیییی ساده اما واقعا علمی و بر اساس اطلاعات روز هست:
بارداری:
[تصویر:  0003993.jpg?size=600]

[تصویر:  bookSM_1764112_0.jpg]

زایمان و بعد از تولد:
[تصویر:  41087.jpg]

[تصویر:  5pfh4hk0_thumb3.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، maryam_na، رخشید
پاسخ
نونا Smile
مثلا شماها از کجا یاد گرفتین کتاب سیاه و سفید Sleepy
پاسخ
مرسی رز جان، لینک تاپیکشو میشه لطف کنی اینجا بذاری
پینترست به سری تصاویر هست. کتابم تو آمازون دیدم بیشتر.
  • Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۰۸ عصر)رخشید نوشته است: نونا  Smile
مثلا شماها از کجا یاد گرفتین کتاب سیاه و سفید  Sleepy

اکثر مطالب همینجا  پیجای اینستا خانواده، روانشناسای کودک، متخصصین اطفال
  • Rose، رخشید
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان