امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
رز دو روز پیش که در مورد مریضی پسرت و اتفاقی که تو راه برات افتاد نوشتی پیش خودن کلی باهات همدردی کردم و غصه خوردم و...
دیروز خفیفش سرم امد Dodgy  Big Grin
اگر همه چیز رو انقدر راحت و زود جذب میکردم عالی بود Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Gitii، Rose
پاسخ
سلین کار خوبی می کنی، خصوصا سال اول بچه ها زیاد مریض میشن و بعد ویروس و باکتریو میارن و ما بدتر ازونا می گیریم. اینجا که بچه مریضشونو همه جا میارن و بعضیها رعایت نمی کنن و بچه تب دارشونم می فرستادن مهد. سال اول دخترم دو هفته سالم بود و یه هفته مریض و البته کوچولو هم بود از ۱۴ ماهگی اینا رفت مهد. من خودم بدترین و شدیدترین مریضیهای عمرمو اون سال از دخترم گرفتم. یه بار ویروس گوارشی گرفتیم ازش. دخترم باز استفراغش خوب شد کامل بیرون رویش شروع شد ولی من هر دو هم زمانو بعضا چشمام سیاهی می دید از بس بی جون شده بودم و عذر می خوام دستشویی می رفتم نمی دونستم بشینم رو توالت یا دهنمو بگیرم رو توالت استفراغ کنم چون هم زمان از دو طرفم مشکل داشتم و باید بینشون انتخاب می کردم که کدوم بعدا شستن و تمیز کردنش راحتتره.
پری سخت نگیر، خصوصا تو ایران که با اون هوای آلوده اش، اون زودتر آدمو از بین می بره تا این واکسنها.
  • Celin، پری
پاسخ
رخشید الان وقت داری، می تونی مطالعه کنی
بعدش خیلی وقتت گرفته میشه، مطالعه هم سخت میشه... من به مصیبت مطالعه می کردم...
منم خیلی از اطلاعاتم رو از پیج ها می گرفتم...
لایوها
مثلا اون زمان یادمه کل پستای ظریفی رو دیدم با اینکه همه ی پستاش رو به جای یه سره فرستادن، مثلا 10 پارت می کرد... خیلی سخت بود دیدنشون...
ولی یادمه هی می رفتم عقب و میدیدم... اما الان اطلاعاتش رو بصورت کتاب کرده.. من ندیدم اما جز چند موردش که توی پیجش نشون داد غده، خب بقیه ی مطالبش اکی هست و اینکه به مرور برای خودشم جا افتاد...
پیج مامان مایلا بود (استرالیا)
مامان آرین بهشتی (آلمان)
که بچه های اینا، نهایتا 1 سال از پسرم بزرگتر بودن و من می دیدم که چه کارایی می کنن و الگو می گرفتم... مثلا بحث ذخیره ی خون بند ناف، صندلی ماشین، بحث مراقبت های کودک، معرفی بازی، بهبود غذا و کیفیت غذا، بحث مراقبت های دندون و سلامت بچه، خیلیاش رو من از همین دو نفر برای اولین بار می شنیدم، چون کتابایی که در دسترسم بود و وقت خوندنشون رو داشتم خب فارسی بودن، بعد خیلیاشون چاپ چند دهمشون بود، این یعنی کتاب خیلی عقب و قدیمیه... مثلا الگوی تغذیه ی ما واقعا مال 30 سال پیشه اما همین مامان مایلا چند تا سایت معرفی کرد در مورد تغییر الگوی غذایی به بچه بود که از سن کمتر مواد حساسیت زا شروع بشه، احتمال حساسیت زا موندن اون ماده کمتر میشه... و یا مثلا سایت بیمارستانی توی استرالیا رو معرفی کرد که حتی فارسی هم داشت و خیلی از چیزا رو از همون چک می کردم.. یا مثلا سایت های سالید استارتس که من با پیج و سایتش کار می کردم اما فکر کنم نرم افزار هم نوشتن الان... یا بحث واندرویکس رو مامان مایلا یه اشاره کرد، فقط گفت یه همچین کتابی نوشته شده و به نظر جالبه، و من رفتم خودم سایتش رو می خوندم، دسته بندی می کردم و اینا... ولی خب هنوز هم کتابش ترجمه نشده... اما سایتش هست، می تونی عضو شی برات ایمیل میده، وارنینگ می فرسته وووو...
خلاصه که دنیای آنلاین خیلی خوب داره جلو میره...
همین چند تا کتاب پایه و ساده بخونی خیلی خوبه...
یه کتاب دیگه هم که خوبه داشته باشی، کتاب بازیه... واجبم نیست، باز اینم کلی پیج خوب هست که کلی بازی به روز میذارن...
دیگه مامان اردی (کانادا) بود که در مورد خواب چند تا لایو عالی داشت، غذا، تربیت و... هم عالی بود و تقریبا چند تا کتاب رو توی پیجش ترجمه کرد و گذاشت و با هشتگ میشد بخونی (الانم میشه)...
چندتا پیج دیگه هم بود مثل اسلیپ ماما اسلیپ و یکی دیگه که یادم نمیاد و مشاور خواب بودن و فکر کنم دیگه از دسترس خارج شدن...
ظریفی هم لایو خواب داره توی پستای قدیمیش...

چند نفر دیگه هم بودن که یادم نیست ولی خیلی زیادن منابعی که بتونی استفاده کنی...

مثلا میگم منابع داخل ایران عقب هستن، ظریفی می گفت بچه ی ایرانی باااااااااااید فرنی رو با شکر بخوره مگههههههههه میشه که شکر نزنی؟ اونی که میگن شکر نزنن مال خاجیاست که بچه راحت سبزیجات رو قبول می کنه، غذا رو قبول می کنه (اما نمی رفت مطالعه کنه که خب اونا چیکار می کنن که بچه اینا رو قبول می کنه؟؟؟ بگذریم از اینکه چندین ساله که متخصصین اطفال خیلی از کشورهای پیشرفته، این شکر و نمک زدن رو به شدت منع می کنن)... بعد مامان مایلا و اریان توی پست ها تذکر دادن بهش که حرفت غلطه و رفرنس و اینا دادن، ظریفی هم بلاکشون کرد و کلی توهین و اینا که ملت انگار همه دکتر شدن وووو... بعد از حدود 1 سال انگار اطلاعات تازهههه بهش رسید... از حرفاش برگشت و حالا به مادری که به بچه ش شکر یا نمک میداد با لحن بد حمله می کرد (که انگار همه ی ایران دیگه باید پست های خانم رو توی 3-4 ماه اخیر دیده باشن)... هیچ معذرت خواهی و اینا هم نکرد... اون مامانا هم یه استوری گذاشتن که قضیه اینه، ما نمی تونیم جواب بدیم اما خودتون حواستون باشه با طناب اینا توی چاه نرید ووووو... و همدیگه رو بلاک کردن و این داستانا....

یا مثلا در مورد ممنوعیت روروئک، خب اصلا اشاره نمی کرد... و تاااازه که انگار اطلاعات بهش رسیده که توی خیلی کشورا روروئک بخاطر مسائل تکاملی و سلامت بچه ممنوعه و خب شروع به نوشتن کتاب تکامل هم کرد، تااازه تاکیدش شروع شد که بچه رو نذارید توی روروئک و...

ولی خب من فعلا آدم شناخته شده ی دیگه ای نمی شناسم که دکتر باشه، بروز باشه و کتاب تالیفی جامع داشته باشه... مجبوریم از همین ظریفی بگیریم...
یا مثلا برای دندون، هم یه کتاب بود گرفتم هم دکترایی که با ظریفی لایو گذاشته بودن خیلی خوب بودن، می رفتم پستاشون رو می خوندم.... البته مراقبت دندون ساده اس و فقط همت تکرار می خواد... چیز خاصی برای یادگیری نداره... بچه هم عادت می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Mari90، maryam_na، miss shin، youtab، رخشید
پاسخ
پری اصلا کاهش مرگ و میر ها بخاطر تغییر فرم و ضعف ویروس و ایمنی بدن ها نبوده و نیست اون ممکنه تاثیرگذاریش یک درصد باشه واقعا ایمنی بخاطر واکسن بوده
وگرنه اگر واکسنی نبود الان نصف جمعیت جهان زیر خاک بودیم اره واقعا بهتره ادامه ندیم بحث رو Smile ولی فقط خواستم بگم این که کاهش مرگ و میر ناشی از تغییر و ضعیف شدن ویروسه دقیقا از طرف واکسن ستیزایت همه حای دنیا هم هستند
  • Gitii، Rose، آیسان ۹۶، رخشید
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۴، ۰۴:۳۱ عصر)Celin نوشته است: رز  دو روز پیش که در مورد مریضی پسرت و اتفاقی که تو راه برات افتاد نوشتی پیش خودن کلی باهات همدردی کردم و غصه خوردم و...
دیروز خفیفش سرم امد Dodgy  Big Grin
اگر همه چیز رو انقدر راحت و زود جذب میکردم عالی بود Undecided

ای بابا!!!!
چی شد یعنی؟

منم دکتری که بردم بهم تویه کرد حتما بزن...
منم نه پرونار زده بودم نه انفولانزا...
گفت بچه رو می خوای بفرستی توی جامعه اول آماده ش کن...
واقعا حرف درستی زد...
حس کردم که انگار بچه رو لخت فرستادم به جنگ..
  • Gitii
پاسخ
تصمیم داشتم مثلا کمتر باشم Sad
خدایی سر مصرف آب و تزریق واکسن پست نذارید من بی جنبه ام تا شب پست میذارم ول نمیکنم
آقا فعلا بای
  • mahtakhanoum، Rose، youtab، رخشید
پاسخ
وای رز بیا بوست کنم اینقدر که زحمت کشیدی و تایپ کردی
اسکرین گرفتم حتما چک میکنم
کتابها رو هم چک کردم برم بخرم
دقیقا الان بهترین وقت مطالعه است
  • Rose، youtab
پاسخ
نخیر اصلا هم اینطور نیست  Sleepy
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
پاسخ
اینجا کلا با سبزیجات شروع می کنن غذای بچه رو. اولش با پوره هویج، زردک و سیب زمینی اینا شروع می کنن. تو ایران خصوصا سیب زمینیو میگن دیر شروع کنید و حساسیت زایت.
  • mahtakhanoum، Rose، youtab
پاسخ
کلا مدل ایران با خارج متفاوته
ادم برای اجرای سیستم خارجیا توی ایران مستهلک میشه ولی ارزشش رو داره...
من خیلیییی واقعا وقت و زحمت گذاشتم سرش اما واقعا پسرم خوش خوراک شد... تقریبا هیچی رو نه نمی گه...
  • Nedaaa28
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان