امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها خیلیییی ناراحتم. پسرم دو روز هیچیییی نمیخوره. دیروز صبحانه مامانم گفت فقط ی نون تست خورده با ی ذره پنیر و ی گردو. ناهار و شام و میوه اینا اصلاااا نخورده. امروز صبح هم مامانم با بدبختی میگه ی گردو بهش داده ناهار و میوه هم که لب نزد. دارم دیوونه میشم.. هر موقع مریض میشه غذا نمیخوره اما الان خدا رو شکر مريض نیست. دندون های نیش بالا هم داره درمیاد اما سفیدی اش زده بیرون. پس دیگه حتما درد نداره دیگه. ها؟ 
ببرمش دکتر به نظرتون یا بذارم دو روز دیگه هم بگذره ببینم وضعيت چی میشه؟

حالم خیلی گرفته است. کل خستگی امروز بهم موند
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28
پاسخ
شیطون خانم نیش الان نیست بعیده دربیاد احتمالا بغل نیشه ولی تا بیرون نزنه درد داره بچه کلا

نیش از ۱۹ ماهه عموما
پاسخ
شیطون خانوم از همون دندونه عزیزم نگران نباش یکی دو روز اذیتش نکن هر چی دوست داره بهش بدین
پسر ۱۹ ماه ❤
  • 2015
پاسخ
شیطون خانم ببین فرنی و شیربرنج میتونه بخوره شاید میلش کشید...از همون دندونشه،درد داره بی قراری داره
فاطمه هستم
Heart
پاسخ
بچه ها خواستم بگم یادم نیست کدومتون بودین
ولی خواستم تشکر کنم از هرکی سایت زیر 20 رو برای بچه ها معرفی کرد
من اول به همکارم گفتم که اون پیش مرگ بشه سفارش بده اگر راضی بود منم سفارش بدم
اون برای دو تا بچه هاش دو دفعه کلی جنس خریده و کلی راضی بوده
منم سفارش دادم ایشالا که راضی باشم
  • خانم فسقلی
پاسخ
نونا دو طرف اون دندون جلویی هاس. نمیدونم نیش یا بغل نیش. بچه ها آخه اگر از دندون باشه که باید بی قراری کنه نق بزنه. هیچچچچچ اذیتی خدا رو شکر نمیکنه. نق و غر نداره فقط دوست نداره دهنش باز کنه Sad

تا این بچه بزرگ بشه من پیر شدم
  • nona
پاسخ
بچه ها حوله شنلی اینه که بهش حولهٔ ساحل هم میگن. با حولهٔ سه گوش سر سیسمونی فرق میکنه

[تصویر:  screenshot_2023-01-25-16-22-11-200_com.m...ry_6j8.jpg]

کژال جون شما خودت فکر کنم میتونی بدوزی

حالت پانچو داره
  • Bonsai، nona، خانم فسقلی، پری
پاسخ
پائولا جان مرسی اتفاقا برای دخترم میخواستم تن پوش بگیرم اینو که گذاشتید بنظرم راحتتره فعلا
شیطون خانم دختر منم سر دندون نه نق و غر میزنه نه چیزی فقط غذا نمیخوره بغل نیش زودتر درمیاد از نیش
حالا مهم نیست من این وسط بدغذایی به چیگیر دادم نگران نباش پسر تو که خدارو شمر خوش خوراکه با این نخوردنای موقت هیچی نمیشه بیخود اعصابتو بهم نریز
  • Paula، پری
پاسخ
مرسی پائولا جان که عکس گذاشتی
من تا حالا ندیده بودم همچین چیزی
به نظر خیلی خوب و راحت میاد
بله ما میتدنیم بدوزیم. البته صبر میکنم راه بره بعد. چون برای بچه ای که واینمیسه همون سه گوشا بهتره به نظرم. میپیچی بغلش میکنی
  • Paula
پاسخ
سلام بچه ها راهکاری برای یبوست نوزاد دارید؟
شیر خشک آپتامیل میدم شما چه شیر خشکی میدادید؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان