امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر ماساژ شکم با روغن زیتون در جهت عقربه ساعت؟ چرب کردن مقعد، من اینو بلدم اگرم شیر خودتم میدی یکم خودت آلو بخوری هم موثره
شیرخشکم من فقط یادمه دکتر اول دخترم اکثرا گیگوز رو به همه پیشنهاد میداد حالا مامانایی که شیرخشک دادن بهتر بلدن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose، Saghar685
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۵، ۰۷:۱۸ عصر)Saghar685 نوشته است: سلام بچه ها راهکاری برای یبوست نوزاد دارید؟
شیر خشک آپتامیل میدم شما چه شیر خشکی میدادید؟

شیرش را رقیق درست کن
هرچه در فهم تو آید 
آن شود مفهوم تو !
  • Saghar685
پاسخ
فری برد جان زیر بیست رو من گفتم انشالا ک تو هم راضی باشی 
بنظرم برا پسردارا خیلی بهتره من چند تا پیراهن و شلوار کتان برا پسرم گرفتم خیلی راضی ام دوستمم دوتا پسر داره دائم براشون خرید میکنه 
منم از این حوله ها برا پسرم دو سالش ک شد گرفتم خیلیییییی خوب و راحته 
ار ی پیج گرفتم boystyle فک کنم
  • Bonsai، freebird، lady، nona
پاسخ
ساقر پسر من استاد یبوست تو نوزادی بوده. دکترش تشخيص داد از شیر خشک. عوض کزد شیر خوب شد
گفت باید کامفورت بخوره که پسر من فقط ببلاک کامفورت میخوره. باز از دکترش بپرس چون یادمه دکتر میگفت یبس شدن میتونه نشونه آلرژی هم باشه
  • Bonsai، nona
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۵، ۰۷:۱۸ عصر)Saghar685 نوشته است: سلام بچه ها راهکاری برای یبوست نوزاد دارید؟
شیر خشک آپتامیل میدم شما چه شیر خشکی میدادید؟
ساغر جون اپتامیل برای پسر منم یبوست میاور همون ماه اول عوضش کردم و ببلاک دادم هنوزم همون ببلاک رو میخوره
پروبیوتیکه و شیر خوبیه عزیزم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona، Saghar685
پاسخ
از بیمارستان بهم گفتن آپتامیل منم همونو گرفتم
ممنون بچه ها
یعنی شیر خشکش رو عوض کنم خوب میشه؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • nona، youtab
پاسخ
اره ماهم بهمن بودیم اپتامیل گفتن اما وقتی برای زردیش علی اصغر خوابید پسرم دیدم اونجا ببلاک میدن پرسیدم کدوم بهتره گفت بعضی بچه ها با اپتامیل یبوست میشن اینو پیشنهاد میدیم منم همونجا عوض کردمش
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • nona
پاسخ
اره ساقر منم یادمه دکتر پسرم میگفت اپتامیل شیر به نسبت سنگینی ممکنه بچه یبوست بگیره. من که از اول ببلاک دادم اما همون هم یبوست آورد ببلاک کامفورت گرفتم که برای آلرژی باشه
  • nona
پاسخ
من دوباره بچه‌ها رو بردم دکتر. دیروز و پریروز لیتل تب کرده بود. گفت الان یکم یه گوشش التهاب داره. انتی بیوتیک رو شروع کن. اون یکی دخترمم گفت گوشش خیلی بهتر شده خداروشکر.
در مورد پریونار پرسیدم. گفت به درد مشکل الانشون که نمیخورد ولی یه تصمیم شخصیه. اگه میخوای بزن.

دلم میخواست تاکید کنه بزن منم میزدم. تو راه به همسرم میگم چیکار کنیم؟ میگه خودت میدونی. هیچ جای زندگیم انقد یه چیزیو به خودم نسپرده بودن!!!
  • 2015، Nedaaa28، nona، خانم فسقلی، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
ترگل تا حالا نزدی؟
دکتر دخترمم به من گفت واجب نیست زدنش
ولی دیدم همه مامانای اینجا زدن دوست دارم بزنه بچه ام بعد واکسن هجده ماهگی البته اگر مقطع سنی نداشته باشه واکسنش
چندبارم پرسیدم مامان ها اطلاعات نداشتن تا چه رنج سنی میشه زد

اصلا کاربرد واکسنش نمیدونم برای چیه
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان