سرکه یه ماده ی خیلی مفید برای کبد و چربی بدن هست...
من خودم بعد از مشکلی که برام به وجود اومده رفتم سراغش...
متوجه شدم کلا اشتها رو هم کم می کنه
ولی نباید خیلی مصرف بشه...
و وقتی هم از سرکه به عنوان یک درمان نام برده میشه، منظور نوع بازاری اون نیست چون نوع بازاری اصلا معلوم نیست واقعا چیه... و حواسمون باشه زیادم نباید خوردش... نهایتا 1 ق در 1 لیوان آب حل کرده و ناشتا نوش جان می کنیم...
الان هم از مامان همسر جان پرسیدم که اینجا بذارم همه استفاده کنن... خودم تا حالا درست نکردم اما اگه همیشه میوه هاتون زیاد میاد، فکر کردن به درست کردن سرکه می تونه مفید باشه...
این هم سرکه ای که مامان همسر درست کرده:
![[تصویر: photo_2021-10-22_17-54-24_2nhr.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-22_17-54-24_2nhr.jpg)
میشه برای سرکه از یه میوه استفاده کرد یا چند تا میوه...
مثلا سیب یا گلابی یا انجیر تنها... یا اینکه میوه ها رو باهم مخلوط کرد که اونموقع میشه چند میوه...
اضافه های میوه هایی که نزدیکه مثلا خراب بشن یا اصلا سالم هستن بدون قسمت هایی مثل دمش یا هسته هاش میریزید توی دبه ی پلاستیکی (مثلا اگه مثل من بی تجربه اید دبه ی ماست گزینه ی مناسبی می تونه باشه)
یک لیوان سرکه ی خونگی میریزید روش
یک لیوان آب هم اضافه می کنیم
میشه بهش سیاهدونه هم امتحان کرد...
و در جای تاریک و خنک نگه میداریم و هر 2- 3 ماه یکبار درش رو باز می کنیم و تخمیرش رو چک می کنیم...
بعد از حدود 1 سال آماده اس و بعد از رد کردن از صافی، آماده ی مصرفه...
اگه میوه ی زیادی ندارید و احتمالا طی زمان میوه جمع میشه، می تونید بذاریدش زیر سینک و اضافه های میوه ها رو هر زمان که تولید بشن بریزید داخلش... و مامان همسر که باغ دارن توی باغ درست می کنن و توی فصل سرد توی همون باغ می مونه و کم کم که گرم شه میبرن میذارنش توی مثلا خرپشته... و یا اگه کسی جا داشته باشه مثلا توی زیرزمین هم خوب میشه...
برای اینکه کپک نزنه دائما باید توی ظرف هایی باشه که لب به لبش پر باشه... یعنی مثلا برای استفاده ی معمولی اگه و ظرف ریختید، اون ظرف اصلی رو هم باید عوض کنید و توی یه ظرف کوچیکتر بریزید که کامل پر باشه...
من خودم بعد از مشکلی که برام به وجود اومده رفتم سراغش...
متوجه شدم کلا اشتها رو هم کم می کنه
ولی نباید خیلی مصرف بشه...
و وقتی هم از سرکه به عنوان یک درمان نام برده میشه، منظور نوع بازاری اون نیست چون نوع بازاری اصلا معلوم نیست واقعا چیه... و حواسمون باشه زیادم نباید خوردش... نهایتا 1 ق در 1 لیوان آب حل کرده و ناشتا نوش جان می کنیم...
الان هم از مامان همسر جان پرسیدم که اینجا بذارم همه استفاده کنن... خودم تا حالا درست نکردم اما اگه همیشه میوه هاتون زیاد میاد، فکر کردن به درست کردن سرکه می تونه مفید باشه...
این هم سرکه ای که مامان همسر درست کرده:
![[تصویر: photo_2021-10-22_17-54-24_2nhr.jpg]](https://s4.uupload.ir/files/photo_2021-10-22_17-54-24_2nhr.jpg)
میشه برای سرکه از یه میوه استفاده کرد یا چند تا میوه...
مثلا سیب یا گلابی یا انجیر تنها... یا اینکه میوه ها رو باهم مخلوط کرد که اونموقع میشه چند میوه...
اضافه های میوه هایی که نزدیکه مثلا خراب بشن یا اصلا سالم هستن بدون قسمت هایی مثل دمش یا هسته هاش میریزید توی دبه ی پلاستیکی (مثلا اگه مثل من بی تجربه اید دبه ی ماست گزینه ی مناسبی می تونه باشه)
یک لیوان سرکه ی خونگی میریزید روش
یک لیوان آب هم اضافه می کنیم
میشه بهش سیاهدونه هم امتحان کرد...
و در جای تاریک و خنک نگه میداریم و هر 2- 3 ماه یکبار درش رو باز می کنیم و تخمیرش رو چک می کنیم...
بعد از حدود 1 سال آماده اس و بعد از رد کردن از صافی، آماده ی مصرفه...
اگه میوه ی زیادی ندارید و احتمالا طی زمان میوه جمع میشه، می تونید بذاریدش زیر سینک و اضافه های میوه ها رو هر زمان که تولید بشن بریزید داخلش... و مامان همسر که باغ دارن توی باغ درست می کنن و توی فصل سرد توی همون باغ می مونه و کم کم که گرم شه میبرن میذارنش توی مثلا خرپشته... و یا اگه کسی جا داشته باشه مثلا توی زیرزمین هم خوب میشه...
برای اینکه کپک نزنه دائما باید توی ظرف هایی باشه که لب به لبش پر باشه... یعنی مثلا برای استفاده ی معمولی اگه و ظرف ریختید، اون ظرف اصلی رو هم باید عوض کنید و توی یه ظرف کوچیکتر بریزید که کامل پر باشه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم