امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
بچه ها ی سوالی.
وقتی بچه ها دندون در میارن مگه نباید کلا بی اشتها بشن یا حداقل غذاهای نرم بخورن ؟ پسر من چند روز پسته و بادام میخوره.  ولی غذای اصلی رو به سختی میخوره  Undecided

لیانه جان شما پسرت بردی دکتر اشتها آور داد تاثیر داشت؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • پری
پاسخ
نه شیطون خانم دختر منم این مواقع کدوی خام! فلفل دلمه خام! سنگک برشته میخوره دریغ از چیزای نرم
  • پری
پاسخ
نونا یا خود خدا. من دیگه رررررد دادم
  • پری
پاسخ
من ول کردم خدایی فعلا در حال امد و شد پیش روانشناسم جهت قطع شیر
بی خیالی طی کن عزیزم تازه پسرت خدارو شکر تو غذا خوردن اصلا قابل مقایسه با دختر من نیست تو ادا اصول درآوردن رسما دیوانه میشدی دور از جون
  • mahtakhanoum
پاسخ
نونا من هر شب تقریبا این چند روز یه کردم. اصلا نمیتونم تحمل کنم که غذا نخوره. تازه میخوره فقط یک پنجم حالت همیشگی میخوره که خیلی کمه. پسر من با اینکه قبلا بد غذا نمی‌خورد اما لاغره و همیشه دکتر میگه وزنش پایین تر از حد نرماله اما چون میگی غذا خوردنش خوبه نیازی به اشتها اوره اینا نداره. الان که غذا نمیخوره دیگه خیلی ضعیف شده. Undecided

خدا اول نونا به شما صبر بده بعد به من. خیلییی سخته خدایییی
  • nona
پاسخ
اشکال نداره شیطون خانم همین که مواد مغذی رو در حالت عادی دریافت میکنه کافیه لاغری چاقی که مهم نیست مهم رو نمودار خودش بودنه
الانم حق داری اما درست میشه دختر من از سر شیر باهاش برنامه داشتم تا الان ، روانی نشدم خیلیه Smile
ببین الان دو سه روزه حتی نون و ماست که عاشقش بود نمیخوره چسبیده کدوی خام و خیار وجترینه
طول روز همون کالری ای هم که میگیره از در و دیوار بالا میره میسوزونه خدای نکرده وزن نگیره
پاسخ
پسر من دو روزه تو خواب شیر میخوره خیییلی کم دو تا میک میزنه 
غذا هم تعطیل 
فقط مرغ خالی و چوب شور خورده 
فردا میبرم دکتر  Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
  • nona، Targol
پاسخ
دختر منم گندشو درآورده
باتشکر
  • nona، Targol
پاسخ
سلام به همگی
نونا جان اگه میشه اسم سی‌دی هایی که برای دخترت خریدی، بذار لطفا.
من آهنگها رو از اپ بیپ تونز میخرم.
جدیدا هم ترانه‌های مادر و کودک سودابه سالم رو خریدم که دخترم خیلی دوستش داره و باهاش خیلی ارتباط گرفته.
  • nona، Sufii، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۷، ۰۷:۴۴ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوالی.
وقتی بچه ها دندون در میارن مگه نباید کلا بی اشتها بشن یا حداقل غذاهای نرم بخورن ؟ پسر من چند روز پسته و بادام میخوره.  ولی غذای اصلی رو به سختی میخوره  Undecided

لیانه جان شما پسرت بردی دکتر اشتها آور داد تاثیر داشت؟
شيطون خانوم دندون بچه رو كم اشتها ميكنه ولي بي اشتها نميكنه

اره عزيزم شربت اشتهاي بايوكل داد كه يه تركيبات گياهي داشت و اصلا توش سيپروهپتادين نداره يه دوره خورد
ولي دكتر پسر من معتقد بود بي اشتهايي بيشتر از يك هفته طول بكشه بايد بررسي بشه
  • nona
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان