۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۱:۵۹ عصر
مرسی بچه ها
واسه مهمونی ۸ نفره خوبه پس
لیدی واسه مهمونی ۷، ۸ نفره میخوام آخه
واسه مهمونی ۸ نفره خوبه پس
لیدی واسه مهمونی ۷، ۸ نفره میخوام آخه
پسر ۱۹ ماه ❤
مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
|
۱۴۰۱/۱۱/۵، ۱۱:۵۹ عصر
مرسی بچه ها
واسه مهمونی ۸ نفره خوبه پس لیدی واسه مهمونی ۷، ۸ نفره میخوام آخه
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۱/۶، ۱۲:۱۶ صبح
نه ایدی جان خب برای حجم بالا باید ازش ایتفاده کرد
۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۹:۲۹ صبح
ندا اینجا هم عکس میذاری برمیداری...
من ندیدم چی بوده دوباره بذار
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۱۱/۹، ۰۹:۳۵ صبح
فاطمه تو تاپیک میز پذیرایی من عکس گذاشته
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۱/۹، ۱۰:۳۲ صبح
مگه همچین تاپیکی هم داریم...چقده اینجا بزرگه..من خیلی جاها رو تازه دارم پیدامیکنم...خخخ
فاطمه هستم
![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۳، ۰۶:۲۰ عصر
سلام بچه ها
کسی از این گاز شناختی داره؟ امرسان مدل کلاسیک ۳ در هست https://www.digikala.com/product/dkp-447...84-clasic/
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم (۱۴۰۱/۱۱/۳، ۱۲:۰۸ صبح)Rose نوشته است: سلام بچه ها سلام بچه ها من این مدت که خرید یخچال مدنظرمون بود، یخچال های دوقلو رو هم دیدم... به نظرم خیلی جادار تر از حتی همین فرنچ دورها هست... الان نمی دونم فرنچ دور بگیریم یا دوقلو؟ ما مستاجریم... معلوم نیست همیشه جای سایز ساید داشته باشیم.. احتمال ضربه خوردن ساید هم انگار بالاست... بعد اینکه مدلای ایرانی، تازگیا دارن فرنچ میزنن و به نظرم شاید تکنولوژی لازم رو نداشته باشن اما دوقلو رو خیلی وقته ایران میزنه... آبریزهای فرنچ های ایرانی هم به آب شهری وصل نمیشه... دو به شک موندم... لطفا کمکم کنید یه انتخاب درستی بکنم...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۸:۰۴ عصر
رز جان اره منم کلا قصدم خرید دوقلو هست
از همه نظر بهتره به نظرم عزیزم اما برند ایرانی ای الان نمیشنتسم که تست شده باشه ![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۸:۱۲ عصر
رز جان جابه جایی ساید واقعا سخته برای من سخت ترین قسمت اسباب کشی بود
اکثرا هم برای جابه جای مجبور میشن درش رو باز کنن مگر اینکه خونه آسانسور حمل بار داشته باشه یا راه پله عریض برای جا داری دوقلو خیلی جاداره و مرتب فقط فریزش رو توجه کن ببین اونقدر مواد برای فریزر کردن میخوای یا نه من خودم از ساید ۷۰ درصد راضیم برای مهمونیا جا کم میارم
۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۸:۳۲ عصر
مرسی بچه ها
پس فکر کنم همون دوقلو برام مناسبتر باشه...اتفاقا از تجربیاتی که شنیدم همینه که حتی طبقه اول ضربه خورده...
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم |