امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر جان ماساژ شکم با روغن زیتون رو امتحان کردی؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
صوفی من و شوهرم سال قبل از کرونا سرخود رفتیم داروخانه واکسن پرونار گرفتیم به خودمون زدیم. شوهرم خودش بهمون تزریق کرد. نمیشد به بچه خودتون تزریق کنید؟ چقدر زور داره ۲۰۰ وقتی کلی هم پول واکسنه رو دادی.
  • Sufii
پاسخ
اوه این دیگه چقدر پولکیه 
بیچاره اسم زندیه بد در رفته ۱۵۰ میگیره دو برگه سوال جواب میده ، واکسنم میزنه  Big Grin
تازه آخرشم میگه از این جوابا سوالی پیش اومده بپرس  Cool
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، Sufii، youtab
پاسخ
ماساژ میدم شکمشو یکی میگه در جهت عقربه های ساعت یکی میگه خلاف عقربه های ساعت
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
پاسخ
ساقر جان پسر منم این طوری بود. شیرش عوض گرد دکتر خوب شد.‌من ببلاک کامفورت دادم. دکتر میگفت وقتی بچه یبوست داره ممکنه به شیر آلرژی داشته باشه. شیرهای کامفورت سبک تره و برای یبوست و اسهال خوبه.‌میخوای تست کن شیرش کامفورت کن. یا از دکترش بپرس. واسه منم ماساژ شکم و چرب کردن مقعد هیییچ فایده ای نداشت
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۵ عصر)ستی‌لیته نوشته است: صوفی من و شوهرم سال قبل از کرونا سرخود رفتیم داروخانه واکسن پرونار گرفتیم به خودمون زدیم. شوهرم خودش بهمون تزریق کرد. نمیشد به بچه خودتون تزریق کنید؟ چقدر زور داره ۲۰۰ وقتی کلی هم پول واکسنه رو دادی.
ستی پرونار مگه برا ادم بزرگا هم هست؟!
اره خیلی زور داشت، همسر هم از منشیش خوشش نیومد میگفت بریم یه جا دیگه! دیگه من حوصله نداشتم گفتم بزنیم...
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
تو کانال دکتر مهتاب نظری گذاشته
???قابل توجه دوستان متقاضی واکسن پرونار
واکسن پرونار به قیمت دولتی در داروخانه سینوهه(علامه شمالی،بین خیابان ۱۸ و۲۰ غربی)موجود شده است.
  • youtab
پاسخ
سوفی من ماه پیش رفتن برای پسرم زدم. ۱۰۰ پول ویزیت گرفت ۱۵۰ پول تزریق.   Undecided البته پیش ممیشی نرفتم پیش دکتر خودش بردم
  • Sufii
پاسخ
ساغر در جهت عقربه حتما چون راست روده سمت چپ قرار داره در واقع با اینکار مدفوعو به سمت خروج هدایت میکنی
شیر رو هم همونطور که شیطون خانم گفت عوض کن شاید مدل پیگه بهش بهتر بسازه
  • Mari90
پاسخ
الان زنگ زدم دکترش گفت ببلاک بده
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان