۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۴ عصر
ساغر جان ماساژ شکم با روغن زیتون رو امتحان کردی؟
گپ و گفت مامانهای 1401
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۴ عصر
ساغر جان ماساژ شکم با روغن زیتون رو امتحان کردی؟
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۵ عصر
صوفی من و شوهرم سال قبل از کرونا سرخود رفتیم داروخانه واکسن پرونار گرفتیم به خودمون زدیم. شوهرم خودش بهمون تزریق کرد. نمیشد به بچه خودتون تزریق کنید؟ چقدر زور داره ۲۰۰ وقتی کلی هم پول واکسنه رو دادی.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۹ عصر
اوه این دیگه چقدر پولکیه
بیچاره اسم زندیه بد در رفته ۱۵۰ میگیره دو برگه سوال جواب میده ، واکسنم میزنه ![]() تازه آخرشم میگه از این جوابا سوالی پیش اومده بپرس ![]()
پسر ۱۹ ماه ❤
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۹ عصر
ماساژ میدم شکمشو یکی میگه در جهت عقربه های ساعت یکی میگه خلاف عقربه های ساعت
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۳۹ عصر
ساقر جان پسر منم این طوری بود. شیرش عوض گرد دکتر خوب شد.من ببلاک کامفورت دادم. دکتر میگفت وقتی بچه یبوست داره ممکنه به شیر آلرژی داشته باشه. شیرهای کامفورت سبک تره و برای یبوست و اسهال خوبه.میخوای تست کن شیرش کامفورت کن. یا از دکترش بپرس. واسه منم ماساژ شکم و چرب کردن مقعد هیییچ فایده ای نداشت
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۴۰ عصر
(۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۱۵ عصر)ستیلیته نوشته است: صوفی من و شوهرم سال قبل از کرونا سرخود رفتیم داروخانه واکسن پرونار گرفتیم به خودمون زدیم. شوهرم خودش بهمون تزریق کرد. نمیشد به بچه خودتون تزریق کنید؟ چقدر زور داره ۲۰۰ وقتی کلی هم پول واکسنه رو دادی.ستی پرونار مگه برا ادم بزرگا هم هست؟! اره خیلی زور داشت، همسر هم از منشیش خوشش نیومد میگفت بریم یه جا دیگه! دیگه من حوصله نداشتم گفتم بزنیم...
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۴۱ عصر
تو کانال دکتر مهتاب نظری گذاشته
???قابل توجه دوستان متقاضی واکسن پرونار واکسن پرونار به قیمت دولتی در داروخانه سینوهه(علامه شمالی،بین خیابان ۱۸ و۲۰ غربی)موجود شده است.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۴۳ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۴۳ عصر، توسط شیطون خانم.)
سوفی من ماه پیش رفتن برای پسرم زدم. ۱۰۰ پول ویزیت گرفت ۱۵۰ پول تزریق.
![]()
۱۴۰۱/۱۱/۱۰، ۰۹:۴۳ عصر
ساغر در جهت عقربه حتما چون راست روده سمت چپ قرار داره در واقع با اینکار مدفوعو به سمت خروج هدایت میکنی
شیر رو هم همونطور که شیطون خانم گفت عوض کن شاید مدل پیگه بهش بهتر بسازه |