امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
مامانا من اسم دکترایی که گفتین سرچ کردم همه غربن
اگر دکتر شمال یا شرق یا شمال شرقی می شناسین هم معرفی کنید باتشکر Smile
پاسخ
تازه یه بحثم با همسر داشتیم که گفتم همه دکترا همینن! تو همش هی به دکترا گیر میدی! اخه اولین دکتری که میبردم هم بداخلاق بود شوهرم گفت دیگه اونجا نریم!
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • رخشید
پاسخ
ساقر جان اگر کامفورت معمولی دادی و باز یبوست بعد دو سه روز برطرف نشد مدل کامفورتش بگیر. ببلاک کامفورت سبکه . من هنوز پسرم با اینکه ۱۵ ماهش اگر به جز کامفکرت بخوره یبوست میگیره

رخشید دکتر پسر من حمید رضای تقوی )یا محمدرضا یادم نیست خخخ) دکتر خوبیه. با حوصله است. شماره اش میده و هر موقع پیغام بدی سوالی بپرسی راهنمایی ات میکنه. آدرسش هم پاسداران. دوست داشتی اونم چک کن
  • رخشید
پاسخ
کدوم قطره بنسای جان؟
ویتامین آد؟

دکترش گفت ببلاک معمولی بده بهش گفتم کامفورت بدم گفت باشه اکر دلپیچه داره بده
منم دارم میرم همون کامفورت بخرم به نظرت معمولی بخرم؟
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Bonsai
پاسخ
ساغر ماساژ با روغن ماساژ حتما انجام بده، یا روغن بابونه اگه درست یادم باشه... جهاتشم دقت کن... حتما سرچ کن، من شاید توی اون تاپیک که فقط نکته هست، روش های کنترل نسبی کولیک رو گفته باشم... چک کن... بردن پا توی شکم و دوچرخه زدن و چرخوندن آروم پاها هم خوبه‌‌... اگه شیر خودتو میخوره خودت هم غذاهای ملین بیشت بخور...
کولیکز داروی نسبتا خوبیه و شاید اینو داده چون شاید شک کرده که پسرت با لاکنوز مشکل داره، چون ما هم به پسرم همین رو میدادیم و لاکتوز نداره.. ولی خب مشکل ما حل نشد چون راضی نشدم شیر خودمو قطع کنم... ولی اگر شیرخشک میدی احتمالا به زودی مشکلت حل میشه، فقط فکر کنم شیرخشک ال اف هم اگه یه تست کنی شاید تغییری ببینی... چون لاکتوز نداره و کلا مشکل کمتری برای بچه های حساس ایجاد می کنه...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Bonsai، Saghar685
پاسخ
مرسی شیطون خانم Heart
تو دفترم یادداشت کردم
پاسخ
ای جانم به آقا شاهان چقدر خوشحال شدم دنیا جان امیدوارم روز به روز به یمن قدم گل پسرت زندگیت پر از نور و شادی باشه بازهم مبارکککککککک
پاسخ
اره سوفی ممیشی به شددددت پولکیه. بزرگترین مشکلم باهاش همینه
شیدا دقیقا همینه
پاسخ
بنسای من چون غرب بود و عفونی موقع مریضی بچه‌ها چند بار رفتم. از تشخیصش هم راضی بودم.
  • Bonsai
پاسخ
بنسای جان از داروخونه گرفتم آدوکید اسمش
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Bonsai
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان