امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
اره رز برای ماها که مستاجریم خیلی مناسب نیست ساید و اینکه اگه خدایی نکرده چیزیش بشه مگه میشه دوباره خرید؟
الان توی دوقلو های ایرانی چیزی هست مد نظرت باشه؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
بچه ها یخچال فریزر دو در هم خیلی خوبه. من مابه داشتم.مدل RMS1951ZINB0 خیلی بزرگ و جادار بود. برای جابجایی هم واقعا راحته. عمقش هم خوب بود. دو قلو ها معمولا عمقشون خیلی زیاد نیست و خب جای دو تا یخچالو میگیره. الانم اکثر خونه ها جای یخچال بزرگ تر از ساید ندارن.
  • Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۰۹:۲۵ عصر)youtab نوشته است: اره رز برای ماها که مستاجریم خیلی مناسب نیست ساید و اینکه اگه خدایی نکرده چیزیش بشه مگه میشه دوباره خرید؟
الان توی دوقلو های ایرانی چیزی هست مد نظرت باشه؟

آره واقعا...
بعدم اگه اتفاقی بیفته و با این کم و زیاد شدن برق ووووو... خب اگه بسوزه هر دوتا رو آدم از دست میده... ولی دوقلوها مثلا یکیش بسوزه، اون یکی هنوز کار می کنه دیگه...
تا الان دیپوینت و لئوکو (اسم صادراتی هیمالیاست) رو پیدا کردم ولی خب اگه بشه تا قبل از سفارش حتما یه سر شهروند و هایپراستار هم میرم که یه نگاهی به برندهای دیگه هم بندازم... اونجایی که دیدم مثلا دوو نداشت، الکترواستیل محدود داشت وووو... 

که توی این دوتا برند، مثلا من می خواستم یکی دوتا طبقه توی فریزر داشته باشه که اینطور نیستن و کلا کشویی هستن... ولی زیاد مهم نیست... جاش مهمتره برام که اینقدر درگیر جا نباشم... من الان که مثلا هر هفته میرم خرید و وقت ندارم هر روز یا هر چندروز یه بار برم تره بار، خیلی وقتا مجبورم میوه هامو توی تراس نگهدارم و دیگه گرم که بشه اصلا نمیشه ادامه داد... فریزمم که کوچیکه، از نزدیک هم که فرنچ دورها رو دیدم، فریزرش برام واقعا کم به نظر میاد... 
بچه ی کوچیک هم داریم، خیلی سخته...

اگرچه واقعا فرنچ دور دوست دارم اما چیزی که توی بازار دیدم من رو ارضا نکرد... هم قد و قواره هاشون کوچیکه، هم به نظر میاد که داخلی ها اونقدرا قوی نیستن توی فرنچ دور... جالا اگه یه زمانی خونه خریدیم، حتما به فرنچ دور فکر می کنم اما الان انگار دوقلو مناسبتره...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • mahtakhanoum، youtab، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۵، ۱۰:۱۴ عصر)پری سیما نوشته است: بچه ها یخچال فریزر دو در هم خیلی خوبه. من مابه داشتم.مدل RMS1951ZINB0 خیلی بزرگ و جادار بود. برای جابجایی هم واقعا راحته. عمقش هم خوب بود. دو قلو ها معمولا عمقشون خیلی زیاد نیست و خب جای دو تا یخچالو میگیره. الانم اکثر خونه ها جای یخچال بزرگ تر از ساید ندارن.

پری از این مدل های روهم هم دیدم، اتفاقا از این بزرگاش هم دیدم... ولی کوچیکه برای هدف من... به سبک زندگی من نمی خوره... یعنی باز درگیری خواهم داشت... اینجوری بگم که الان یخچالمو می بینم عصبی میشم اینقدر که نصف وسایلی که باید توی یخچال باشه، بیرون یخچال جا دادم... بعد بچه هم بالاخره تاثیر داره... همیشه باید چند مدل چیزی توی یخچال داشته باشی وگرنه انتخاب های بد باید به بچه بدی... یا مثلا میخواد فعالیتی کنه، لازمه جا باشه یا مثلا غذا می مونه بتونی با خیال راحت نگهداری که خراب نشه و یادت نره که فلان غذا رو هم داری توی فریزر یا یخچال ووو...
  • youtab، پری، پری سیما
پاسخ
رز من مامانم دوقلو الکترو استیل داره خواهرم هیمالیا 
هر دو راضی ان ولی مامانم راضی تره 
خودم دوقلو سامسونگ دارم کشوهای فریزرم
نسبت ب ایرانی ها عمیق تره ولی در کل مامانم دو سه ساله داره خیلی راضیه
  • Rose، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
الهام گلی یه عکس از یخچالت با ویوی پنجره‌تون میخوای بذار تا نظر بدیم.

رز مگه چی تو یخچال میذاری که انقدر جا کم میاری؟ من برعکسِ تو کابینت کم میارم. یعنی خیلی چیزایی که میخرم باید برن تو کابینت، ولی چون کابینتام یه وقت زیادی پرن، میذارمشون تو یخچال (مثل فرض کن ترخینه، سرکه، اینجور چیزا که قدیمیا براش حیاط خلوت و اینا داشتن).
  • Elhamgoli، Rose، Targol، youtab، پری سیما
پاسخ
ستی خیلی چیزا استیبل توی یخچال هستن خب که همه دارنشون...
ولی من جز اونها (سس ها و تخم مرغ و لبنیات و سبزی و صیفی و اینا یا حتی غذایی که می مونه بالاخره جا لازم داره...) مثلا ویتامین ها و داروهای یخچالی عموما مال پسرم، چه میدونم مغزیجات و خلال هاشون (که بیرون زیاد موندگار نیستن ولی توی یخچال خوب می مونن)، برگه ها و میوه های خشک و این چیزا رو هم میذارم یخچال چون جای دیگه هم زود خراب میشن هم جای مشخص و خاصی براشون ندارم چون منم کابینت کم دارم و تقریبا اکثر خونه هایی که توی این 10-11 سال نشستیم، این مشکل کابینت رو داشتن... که خب چون توی خونه های ماها عموما پنتری روم نیست، کلی از کابینت ها برای همین مواد گرفته میشه که جاگیرن اما یخچال و فریزر بزرگ، می تونه سالم موندن و دیده شدنشون و در نتیجه شانس استفاده شدنشون رو تضمین کنه)...
یا مثلا من خودم رب ها، شربت ها، ترشی، مربا و کمپوت هام رو درست می کنم، اینا توی زمستون میشه توی تراس باشه اما توی تابستون نمیشه چون نگهدارنده ندارن و توی تراس زود خراب میشن... تازه از صیفیجات فریز یا کنسرو شده خوشم نمیاد و اگرچه کم کم دارم نیازش رو حس می کنم ولی اگه بخوام درست هم بکنم، جای نگهداریش رو ندارم...
یا مثلا چون گوشتهام رو خودم چرخ می کنم و خودم سوسیس و اینا درست می کنم، باید زیاد بخرم که به زحمت زیادش توی خونه های قوطی کبریتی بیارزه، ولی خب پیدا کردن جا برای نگهداشتن و سر و سامون دادن به فریزر مصیبت میشه... مجبورم نوبتی برای همه چیز برنامه ریزی کنم (مثلا این سری مرغ سری بعد گوسفند سری بعد بوقلمون ووو الی آخر... و اینجوری با اینکه زحمت زیادی هم متحمل میشم، اما یه زن بی نظم ممکنه به نظر بیام که هر از گاهی کلید می کنه روی یه ماده ی غذایی خاص!!! با اینکه مشکل من نیستم، مشکل فریزریه که جا نداره...)
یا حتی مثلا بستنی سازم رو نتونستم بیشتر از 2 بار استفاده کنم چون فریزرم کوچیکه اما الان که پسرم بزرگ شده، من این فضای فریزری رو لازم دارم که بتونم هر موقع خواستم فالوده یا بستنی هایی با استانداردهای خودم رو به پسرم بدم... چون پسرم تقاضاهای خودش رو داره که اگه بخوام همیشه از بیرون براش تهیه کنم، ممکنه سلامتش به خطر بیفته... ولی توی خونه می دونم که چی بهش میدم که مثلا شیر کامله با عسل و میوه ی واقعی بدون رنگ و طعم دهنده و هزاران چیز مصنوعی...
یا مثلا باز برای بازی های حسی با پسرم یا حتی مثلا مهمون میاد می خوام یه تزئین با یخ انجام بدم یا خیلی وقتا نیاز به یخ داشتم که در دسترسم نیست... باید فریزر رو خالی کنم که یخ بذارم :/
میگم سبک های زندگی خیلی متفاوته... من برام این فضاها خیلی کوچیکه...
  • mahtakhanoum، Targol، youtab، ستی‌لیته، پری، پری سیما
پاسخ
من پست رز رو خوندم خسته شدم. ای خدا
  • Rose، youtab، دژاوو، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
اقا يه ليست از برندهاي ايراني بذاريد بعد اونايي كه اطلاع دارن بگن به ترتيب كدوم مارك ها بهترن
مثلا من از هيماليا هيچوقت تعريف خوبي نشنيدم
از اسنوا به نظر بيشتريا راضي بودن
ديپوينت هم تا الان نشنيده بودم
  • پری سیما
پاسخ
امرسان
الکترواستیل
هیمالیا
دوو
اسنوا
جی پلاس
دیپوینت
ایستکول
کلور
پاکشوما

من چون اواخر شهریور یخچالم رو عوض کردم ،خیلی توی بازار گشتیم
مارک های ایرانی توی یخچال تا جاییکه یادمه اینا بود
تجربه ی خودم :
یخچال فریزر بالاو پایین امرسان :همسرم۸ سال ازش استفاده کرد،۳ سال هم ۲ تایی استفاده کردیم ،در نهایت شهریور دچار مشکل شد ک قابل تعمیر بود ولی چون از اول قصد عوض کردنش رو داشتیم ،جدید گرفتیم
چون کم جا بود برام مخصوصا فریزرش

یخچال فریزر ۲ قلو الکترواستیل:خب تا الان ک ازش راضی بودم خدا روشکر
مخصوصا فریزرش،۹ تا کشو داره
به آب شهری وصل میشه ،یخساز داره
یخچالش بار، داره
فقط قبلا هم گفتم مشکل یخچال های ایرانی صدای موتور هست ،صدای زیاد و تراکتور مانندBig Grin
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، youtab، خانم فسقلی، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان