امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشاوره و تبادل نظر درباره خرید جهیزیه
مرسی نسیمه
فروشنده ها می گفتن که امرسان یخ میزنه، شما که 11 سال استفاده کردید این مشکل رو داشتید؟

الان شما به ترتیب کیفیت نوشتی نسیمه؟
نظرت در مورد لئوکو چیه؟ فروشنده می گفت که اسم صادراتی هیمالیا هستش... بهتره از هیمالیا یا نه؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها یخچال اگه بد باشه، ته ته تهش چی میشه؟
  • youtab
پاسخ
رز عزیز
به نظر من و طبق تجربیات خودم و اطرافیانم بهترین مارک بازار در حال حاضر دوو هست.
خودم چهارساله ساید دوو دارم فوق العاده راضی ام. بسیار کم صدا، جادار و عالی. میوه و سبزیجاتم عالی میمونن. قدرت موتور فریزر عالیه و مواد غذایی به سرعت منجمد میشن. یخچالش هم بدون بو هر نوع ماده غذایی رو نگه میداره. چون این موضوع پخش بو در یخچال برای من خیلی مهم بود. نورپردازی داخل یخچال و فریزر هم عالیه.
زنداییم دوقلو دوو داره عالیه و راضی هستند. به طور همزمان دوقلوی بوش هم داره که من نشنیدم بگه بوش خیلی بهتره. یعنی تو هر طبقه از خونش یکی از مارکهاست و از هردو به یک اندازه راضیه. بوشش هم آلمانیه
مادربزرگم دوقلو هیمالیا داره که اگرچه جادار و خوبه ولی یه بار بعد یک و نیم سال از خرید یخچالش گاز خالی کرد و بردن گازش رو تمدید کردن که به نظرم نقطه ضعف بزرگی بود. از اون به بعد خوب کار میکنه. فریززش جادار و خوبه و مشکلی نداشته تا حالا.
خاله م دوقلوی ال جی دارن که خیلی عالیه و از یخچال هممون بهتر فکر میکنم همین ال جی باشه. حتی از نظر نورپردازی داخل یخچال از بوش خیلییی بهتره. (به نظر من این موضوع نورپردازی یخچال رو هم دقت کن و حتما توی فروشگاه بگو مدل مورد نظرت رو به برق بزنن یه بار) البته الان فکر نکنم موجود باشه ال جی. خاله من هفت سال پیش خرید شش تومن حدودا... فکرشو بکن!
مادرم به عنوان یخچال زاپاس روی همی هیمالیا خریدن که فوق العاده صداش زیاده. استیله و جنس استیلش جوریه که لک میشه و لکش نمیره. کلا به نظرم دور هیمالیا رو‌ خط بکش.
راستی دوستمم دوو روی همی داره و خیلی راضیه.
من از اسنوا هم ناراضی زیاد دیدم.
کلا اگر من باشم حتما و قطعا دوو میخرم
انشالله خرید خوبی داشته باشی.
  • Rose، youtab، پری سیما
پاسخ
خیلی ممنونم لیدان جان و یاسمن جان Smile
  • youtab، لیدان
پاسخ
پس احتمالا منم براي شمال همون دوو بگيرم
سايد دوو كه گرونه ، ببينم روهمي هاش چنده كه البته واقعا زيبايي كه سايد به اشپزخونه ميده يخچال روهمي نميده

راجع به ال جي هم كه لوازم خونم همش ال جي ه
واقعا ال جي مرگ نداره
ايني كه ميگيد مواد غذايي خراب نميشه واقعا خراب نميشه
حتي شيرپاستوريزه بعد از ٣ روز هم از انقضاشون سالم مي مونن

من فكر ميكردم اسنوا يخچال خوبيه چه خوب شد مشورت كردم
  • Rose، youtab، پری سیما
پاسخ
اره لیانه منم یخچال و لباسشوییم ال جی کره هست و واقعا عالیه اما الان هم گرونه هم دیگه کره نیست نهایت چینه
برلی من روی همه و سال 96 خ بدم 3300 الان یکماه پیش 79 تومن بود Huh
... 
اسنوا رو اما تمام محصولاتش رو من بد شنیدم
... 
انرسان رو مامانیم بعد از اینکه 30 سال ساید امریکاییه چرمی داشت دوقلوشو گرفت اما اون موقع راضی بود خیلی
مامانم کلا پارس دوقلو داشت و عالی بود اما برفک میزد اونوقتا
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • liyane، Rose
پاسخ
نه رز مشکل یخ زدگی اصلا نداشتیم ،دماش خوب بود
ولی ماندگاری میوه و تره بار ب نسبت الان ک الکترواستیل دارم ،کمتر بود به صورت کاملا مشهود

نه عزیزم ب ترتیب کیفیت ننوشتم ،هر کدوم یادم اومد نوشتم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Rose، youtab
پاسخ
من حس دخترايي رو دارم كه تاريخ عروسيشون معلوم شده و يه ماه ديگه مراسمشونه ولي جهازشون آماده نيست
عيد ١٨ نفر مهمون دعوت كرديم هنوز هيچ كوفتي نخريديم
  • Rose، youtab، نسیم64، پری سیما
پاسخ
لیانه جان من خودم ساید سامسونگ دارم ولی برای خونۀ شمال الکترو استیل گرفتم( از این رو همی هاست، جای آب هم داره) پنج ساله خیلی خوب داره کار میکنه ( ما معمولاً ماهی یک بار میریم. وقتی میایم خاموشش میکنم و دوباره ماه بعد که رفتیم روشنش میکنم. البته این بار میخوام روشن بذارم چون احساس میکنم این که فقط در ماه ۴_۵ روز روشن باشه خوب نیست. از متخصص هم پرسیدم گفت میتونی روشن بذاری)

بعد بچه ها به نکته هم اینه که بخچال فریزر، میزان خوب بودن کارکردش شهر به شهر میتونه فرق کنه مثلاً شاید تو یه شهر ازش راضی باشن ولی شهر دیگه نه! در کل شرایط آب و هوایی هم مهمه
الکترو استیل به نظرم برای شمال خوبه
  • liyane، youtab
پاسخ
پائولا جان اگر روشنش گذاشتی حتما آبشو قطع کن. ما یخچالمون آبش مشکل پیدا کرده بود. نصف سقف ریخت خخخخ
  • liyane، Paula، youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان