امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
بچه ها برای مشکل معده حجم وعده های غذاییتون رو کم کنید ولی تعدادش رو بیشتر ببینید بهتر میشید.

واسه ضربان قلب هم چه جالب ضربان ها خیلی بالا هست که .من حالت عادی رو ۷۰ و ۸۰ هست بعد که تپش قلب میگیرم با گوشیم ضربان رو چک میکنم میبینم بالای ۹۰ رفته.البته همزمان اگه فشار سنج مامانم دم دست باشه فشارم رو میگیرم میبینم پایینه.کلا همه چی قاطی پاطیه Big Grin  

یوتاب جان واسه غذا فقط حواست باشه یه چیزایی نفاخ هست یا طعم شیرت رو عوض میکنه .اون اولا نباید بخوری.مخصوصا که سزارین هم میخوای بشی

(۱۴۰۰/۴/۳، ۰۲:۱۱ عصر)Seti69 نوشته است: بچه‌ها من پایین کمرم سمت راست ، رو به لگنم درد میکنه بعضی وقتا ریز ریز بعضی وقتا شدید، به دکترم گفتم گفت باید قرص کلسیم بخوری، ولی حس میکنم از سر باز کنی جواب داد
واسه منم کلسیم و منیزم نوشتن
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، Seti69، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳، ۰۱:۵۴ عصر)Bonsay نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۳، ۰۱:۳۷ عصر)tinaaa91 نوشته است: من همیشه با ترس ازین تاپیک های بارداری رد میشم
از قدیم همیشه از زایمان میترسیدم
الان خیلی بارداری رو نزدیک میبینم و ته دلم خالی میشه
چند ماه دیگه میشه 1سال که رفتم خونه خودم
مادرم همش میگه زودتر بچه دار شو تا سنت بالاتر نرفته ولی اصلا آمادگی نداریم
باید کارم و ول کنم خونه هم کوچیکه با این گرونیها هم نمیدونم چجوری خرجش و بدیم
ترس زایمان هم هست
خودم تو ذهنم هست 3سال دیگه اقدام کنم ولی معلوم نیست چی پیش میاد
شماها خیلی شجاعین به خودتون افتخار کنین کار کوچیکی نیست مادر شدن

عزیزم از من به شما نصیحت تا توی خودت و همسرت آمادگی ندیدید اقدام به بارداری نکنین
ما ۵ سال دیگه تموم شده که ازدواج کردیم و از روز اول چه مامانم چه مادرشوهرم و اطرافیان صبح به صبح و شب به شب بهمون میگفتن بچه بیارید....حالا یه بچه بیارید...ولی ما تا خودمون آماده نبودیم خیلی جدی میگفتیم نمیخواییم، تازه واسه اینکه با خیال راحت پیشگیری کنیم همون اول ازدواجمون رفتیم آزمایشات مربوطه رو دادیم که بدونیم مشکل خاصی نداریم که اون زمان آزمایشمون اصلاااا خوب نبود و دکتر بهمون گفت اصلا عقب نندازید اما ما باز تو خودمون نمیدیدیم بچه بیاریم
مامانم حرص میخورد یا مادرشوهرم دلخور میشد امااااا چیزی که هست بچه برای اطرافیان یه سرگرمی و شیرینی و یه هیچان موقته
چیزی که هست یه مسئولیت بی پایانه از همون روز که اقدام میکنی و نگرانی اینکه بشه یا نشه،بعدش که باردار میشی هر مرحله استرس اینکه حالا اینش خوب باشه اونش اوکی باشه، تااااا حال بد و ویار و زایمان و ....
من قبلا هم تو تاپیک دیگه گفتم که ما قبل از بارداری همیشه کمک و داشتیم از طرف مامانم و مادرشوهرم اما از شانس ما تا باردار شدم هر دوشون کلی گرفتار مسائل شخصیشون بودن و رسماً تنها موندیم
خلاصه که من نمیدونم چند سالتونه ولی تا جایی که فرصت دارید اول شرایط رو فراهم کنین بعد بچه بیارید

(۱۴۰۰/۴/۳، ۰۱:۵۳ عصر)Arezoo1984 نوشته است:
(۱۴۰۰/۴/۳، ۱۱:۵۵ صبح)Bonsay نوشته است: بچه ها تست قند که هفته ۲۴ تا ۲۸ هست و‌معمولا چند هفته مینویسن که انجام بدیم؟
بعد یه تست ناشتا میگیرن اگه اون زیاد بود میفرستن سه نوبته؟
یا کلا همه باید سه‌ نوبت و برن؟
بن سای دکترت شهاب الدین دیگه؟
اون معمولا هفته 28-29 آزمایش قند خون میده، دو وعده ایی، گلوکز هم نمیخوری، میری صبحونه میخوری و دو ساعت بعدش آزمایش میدی.

شما هم شهاب الدینی هستی؟
یادم نمیاد ازت بیمارستانتو پرسیدم یا نه Blush
آرزو جان میشه مثل نونا لطف کنی و بعد زایمانت بیای تجربتو بگی
باشه عزیزم
من چون طبیعی میخواستم، محب کوثر رو انتخاب کردم.
ایشالله یه کمی خودم رو جمع و جور کردم میام و تعریف میکنم.
  • lili_61، mona70، Sahraa71، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سروناز جانم لطفا یه تعدادشو میگی بهم از این غذاهای مشکل ساز؟
  • lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
تو کلاس بارداری به ما گفتن حبوبات و سیر و پیاز خام و کافئین اصلا نخورین تا یه مدت
  • lili_61، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۴/۳، ۰۲:۳۲ عصر)youtab نوشته است: سروناز جانم لطفا یه تعدادشو میگی بهم از این غذاهای مشکل ساز؟

مثلا سیر و پیاز میگن طعم شیر رو عوض میکنه  البته فکر کنم خامش. بادمجون. حبوبات عدس و این چیزا نفاخ هستن دل نی نی هم درد میگیره .مثلا ماکارونی شکلی من خودم میخورم نفخ میکنم.
  • lili_61، Nedaa28، Sahraa71، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر
پاسخ
[left]پس چرا میگن نسکافه برای بعد سزارین بخورین. تو بیمارستان ببرین؟[/left]
  • lili_61، Roshanak7367، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
آره نسکافه بعد عمل باید بخوریم ولی دیگه منظورش این بود روزای بعدی زیاده روی نکنیم
  • lili_61، Sahraa71، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
ندا جان منم خیلی اسید معدم اذیتم میکنه.خییییلی شدید.دکترم فعلاً بهم شربت آلومینیوم ام جی(بدون اس)داده که اونو چند روزه میخورم تقریباً بهترم.ولی خب بازم بهتره از دکتر خودت بپرسی عزیزم...
  • liyane، mona70، Nedaa28، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان
باقالی؟مطمئنی برای بچه ضرر نداره؟تا جایی که من می دونم تو شیردهی بهتره مصرف نشه.
بعضی بچه ها به باقالی حساسیت دارن(فاویسم).
  • lili_61، nona، Sahraa71، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
دخترا چه خبر از زایمان؟؟ آرزو و لیانه جان فک کنم صدر نشینن دیگه
بچه ها خواستم بگم روز چهارم دیگه حال عمومیتون اگه سزارین باشید خوب میشه تمام خاطرات بد از یادتون میره

نمیدونم موضوع باقالا چیه که یوتاب پرسیده اما میدونم جزو‌ موادیه که کلا باید چه دوران بارداری چه شیردهی با احتیاط مصرف شه
  • lili_61، liyane، mona70، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان