امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
بچه ها لطفا ادامه گپ و گفت رو تو تاپیک پرسش و پاسخ آشپزی ادامه بدید و تاپیک رو پاکسازی کنید ممنون❤️❤️❤️
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Nedaaa28، Rose، youtab
پاسخ
واسه پیش غذا به جز سوپ جو پیشنهادی دارید؟
منوم قرمه سبزی و باقالی پلو هستش.
کنارش هم مینی پیتزا و پیراشکی گوشت میذارم.
دسر هم بگید چی خوب میشه مرسی.
پاسخ
مهتا منوت سنگین و زیاد هست، باقالی پلوت با مرغه؟ چون اگه نباشه همش گوشت قرمز میشه شاید کسی نخوره...من مهمونی دعوت بشم این غذاها باشه معمولا پیش غذا رو نگاه نمیکنم اما نخوای سوپ بذاری یه چیز ساده مثل میرزاق*ا*س*می یا حمص یا بورانی ماست و بادمجون یا ماست و اسفناج یا سالاد انارو گردو و اسفناج بذار خود پیراشکی هم یجور پیش غذا حساب میشه...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
مهتا جون آش رشته خیلی شکم پر کنه! اگر مهمونات خوب میخورن میتونی بهشون آش رشته بدی، اما اگر نخورن گزینه مناسبی نیست.
آش جو پر کشک هم می چسبه زمستون.

دسر هم که ژله بستنی خیلی راحت و شیکه، پان اسپانیا گرون و پردردسره.
یک کیک ساده، مثل کیک کدو حلوایی هم که بچه ها گذاشتن با چایی تو زمستون عالی میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum
پاسخ
صوفی جان بله با مرغ ه. چون هم گوشت میخواستم باشه هم مرغ. سوپ اکی ام ولی خودم دلم سوپ جو نمیخواد چیزی هم به ذهنم نرسید راستش.
آقا سالاد آنار و چجوری میخورین من یه بار انار و گل کلم درست کردم هی انارش میرفت زیر دندونم اذیت بود.
ولی میرزاق*ا*س*می خوبه. فقط بادمجون کبابی نباشه میشه؟ حمص هم خودم خیلی دوست دارم. بورانی پیش غذاست؟ فکر کردم کنار غذا محسوب میشه.
آش جوپر تا حالا درست نکردم دنیا جان. نمیتونم ریسک کنم ولی رشته به نظر خودمم سنگین میشه. کیک هم احتمالا شیرینی بگیرم آخه. دیگه خورده نمیشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii
پاسخ
مهتا منفجر میشن همه اینها رو بخورنا... از من گفتن بود Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، mahtakhanoum، youtab
پاسخ
آخه سالی یه بار میخوان بیان. دیگه نمیشه کمتر باشه...
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، youtab
پاسخ
فقط یطوری باشه که شعله گاز کم نیاری بتونی منیج کنی همه رو.
همه رو درست کن ایشالله حسابی خوش بگذره بهتون.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
برای مهمونی خودمونی ۵ نفره
مرغ پرتقالی(مرغ تیکه ای بذارم یا فیله؟)
فسنجون با قلقلی
بورانی اسفناج
سالاد
دسر ؟؟
چه پیشنهادی دارید؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، youtab
پاسخ
من با فیله دوست دارم سلین جون
تازه تصمیم دارم زرشک پلو با مرغ ها رو هم دیگه با فیله درست کنم Big Grin
هم بوی زهمش کمتره، هم نرم تر و خوش خوراک تره، هم اینکه استخون و رگ و ریشه و خون نداره که بد رنگ کنه غذارو
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، youtab
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان