امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
ساردین ایا همون کیلکا هست؟
که ریزن؟
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
نه یوتاب یکم بزرگترن از کیلکا
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
وای ساردین رو من اصلا نپسندیدم... فکر کنم باید بلد باشی باهاش چیزی درست کنی... همینجوری اصلا خوب نیست... عین کلیکاییه که توی روغنه با بوی خیلیی شدید... البته منم فقط کنسروشو خوردم... ولی فکر نمی کنم که جور دیگه هم توی بازار باشه...
مهتا از مغازه هایی که مواد خارجی می فروشن گرفتم... فکر کنم توی هایپر پالادیوم هم دیدم، دقیق یادم نیست...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
اره سلین تو فر هم میشه
ولی کبابی یه چیز دیگه س

سیر زیاد+پیاز+تمر هندی +سبزی ماهی
پیاز رو تفت میدی ،بعد سیر ساطوری رو اضافه میکنی
سبزی رو هم تفت میدی
تمر هندی رو از صافی با آب رد میکنی ،هسته هاشو میگیری
بعد اونم ب ترکیب بالا اضافه میکنی ،معمولا ادویه خاصی ما نمیزنیم
نمک هم نمیخاد ،تمر خودش شوره
اینا رو توی دل ماهی میذاری (ماهی رو از قبل با نمک و لیمو مزه دار کن)
بعد بدار توی توری روی منقل کباب کن
یا همین ترکیب رو بذار توی فر
فقط اولش فویل بکش ،بعد فویل رو بردار ک آب نندازه
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Gitii، mahtakhanoum، Rose، youtab، رخشید، ستی‌لیته، شیدا
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۶:۲۸ عصر)youtab نوشته است: ساردین ایا همون کیلکا هست؟
که ریزن؟

از نظر من یکم درازتر از کلیکا هستن
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab
پاسخ
مرسییی صوفی جون
رزی من بابا خیلیییییی کیلکا میخربد البته غیره کنسرویش رو
بعد مامانم سراشونو میکند و سرخ یا سوخاریش میکرد همیشه داشتیم من خیلیدوست داشتم
اما سالهاست ندیدم حتی جایی هم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Rose
پاسخ
سوفی ،سرخو ب نسبت بقیه زیاد جالب نیس
ما ک زیاد استفاده نمیکنیم
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • mahtakhanoum، Sufii
پاسخ
کلا عین نقل و نبات بود سر سفرمون همیشه انگار چیپسه ما راه میرفتیم چندتا جند تا میخوردیم
فکر کنم فسفر زیادی نداره وگرنه من الان یوتاب میرزاخانی بودم والا Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Sufii، Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
یوتاب نمیری Smile)
دوران بچگی ما زیاد بود کیلکا. انگار روسیه یه غلطی کرده بود اینا اومده بودن تو ساحل شمال ایران و فراوون شده بود. ارزون هم بود.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۱۸، ۰۶:۳۰ عصر)نسیمه جااان نوشته است: اره سلین تو فر هم میشه
ولی کبابی یه چیز دیگه س

سیر زیاد+پیاز+تمر هندی +سبزی ماهی
پیاز رو تفت میدی ،بعد سیر ساطوری رو اضافه میکنی
سبزی رو هم تفت میدی
تمر هندی رو از صافی با آب رد میکنی ،هسته هاشو میگیری
بعد اونم ب ترکیب بالا اضافه میکنی ،معمولا ادویه خاصی ما نمیزنیم
نمک هم نمیخاد ،تمر خودش شوره
اینا رو توی دل ماهی میذاری (ماهی رو از قبل با نمک و لیمو مزه دار کن)
بعد بدار توی توری روی منقل کباب کن
یا همین ترکیب رو بذار توی فر
فقط اولش فویل بکش ،بعد فویل رو بردار ک آب نندازه

این ترکیب عالیه
البته من تند درست میکنم
فلفل سبز دونه هاشو در میارم تو غذا ساز میذارم و پودر فلفل هم مجازه به هر میزلن که کشش خوردن دارید Big Grin
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Celin، Sufii، youtab، ستی‌لیته، نسیمه جااان
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان