امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ترگل خونه یه اسپیکر داریم کوچیکه مکعب مستطیل اصلا یه کنجیه که هیچوقت دخترم اون طرف نمیرفت هیچی شب بود ما اشپزخونه بودیم بگو رفته رو دسته مبلی که این اسپیکره کنارشه ( اصلا رو دسته این میلم هیچوقت نمیرفت) هیچی دیگه با پیشونی افتاد دقیقا رو گوشش اصلا شکافته شد و عمیییییق یعنی چنان خون بیرون زد که تو دهثانیه کل صورتش کف دستاش کف دستای ما لباسامون خون شد منم که بخالت ضعف افتاده بودم بدون مانتو وهیچی با دم‌پایی خونه فقط سوارماشین شدیم رفتیم بیمارستان

(۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۰۸:۱۸ عصر)Targol نوشته است: نونا من یه دوستم میگفت ازین محلول‌های هیدرودرم برای دور ناخن برای کسایی که ناخن میجون خرید به توصیه روانشناس. گفت دو بار زدم دید تلخه. دیگه نخورد. منم میخوام امتحان کنم.
ترگل اتفاقابه طعم دهنده ها فکر کردم دختر من اینقدر میخوره تا تلخیش بره مطمئنم از تنها چیزی که بدش میاد رنگ مشکیه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Bonsai، Gitii، Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته، کتایون خانم ۲
پاسخ
وای نونا دلم ریش شدSad((
الان خوبه؟؟؟
  • nona، youtab
پاسخ
وای الهی بمیرم نونااااا Sad((( منم اصلا تحمل خون رو ندارم Sad(( وای…
الان جوش خورده؟ خوب شده؟
وای منم بهش امید ندارم. اما میخوام امتحان کنم.

وای بچه‌ها یه دخترم شونه گرفته دستش میدوئه دنبال اون یکی که موهاشو شونه کنه. اونم دوست نداره. گریه میکنه و فرار میکنه. این یکیه پیگیرتر میشه Smile) وقتی هم گفتم خوب دوست نداره موهاشو شونه کنی، نباید بکنی. عصبانی شد شونه رو پرت کرد Big Grin
  • Almam، Gitii، nona، Sufii، youtab، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
وای خدا رحم کرد نونا... سر اینقدر حساس بچه های ما اینقدر بی توجه به اهمیت سرشون........ چی کشیدی... بخیه هم خورد؟
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • nona، youtab
پاسخ
نونا جون چقدر ناراحت شدم، تصورش هم استرس داد بهم
  • nona، youtab
پاسخ
نونا Sad
بمیرم الهی الان در چه وضعیتی هست
  • nona، youtab
پاسخ
صنوبر شیدا ترگل مرسی
اره فقط خدارو شمر اولا روی رگ کنارپیشونی نبود که خون فواره بزنه نشه کنترلش کرد تنها چیزی که از برادرم یاد گرفته بودم این بود که به هر نحو ممکن دو طرف زخم رو از اول تا لحظه بیمارستان فشار بدم هرچند خیلیم موفق نبودم چون سوراخم شده بود اما با هر بدبختی ای بود نگهشون داشتیم لبه ها رو کنار هم ( من طاقت نداشتم زورم به دست و پا زدنش نمیرسید همسرم دست و پاشو بین پاهاش گذاشت این کارو انجام داد تا رسیدن بیمارستان) اونجام خواستن اورژانس سریع بخیه بزنن نذاشتم کفتم با متخصص پوست صحبت کنم خلاصه بدبختی بعد یک ساعت اومد گفت سه چهار ساعت دیگه فشاربدید اگر کامل بند اومد بخیه نمیکنیم اما بعیده که خدارو شکر بند اومد
  • Almam، Gitii، Targol، youtab، رخشید، ستی‌لیته، کتایون خانم ۲
پاسخ
حالا من برای بچه های دیگه مسلط هستم و سریع جمع و جور میکنم ولی نمیدونم برلی بچه خودمم میتونم یا نه
  • Targol، youtab
پاسخ
رخشید خدا نکنه الان خوبه از فرداش دوباره رو مبلاست از طبقات کتابخونه اتاقشم بالا میره رو عسلیام میره
انگار نه انگار اون فاجعرو پشت سر گذاشته

رز بخیه قشنگ پنج شش تا میخورد اگه میزدن حداقلش بود

هامی جان قربونت
بچه ها فعلا تا فردا با احازه Smile
اومدم به یوتاب دلداری بدم بگم دختر من عینا همینه
  • Bonsai، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
نونا مواظب خودت و مادمازل باش بگو بچه بشین هممون سکته میدی مگه میخوای قهرمان سنگنوردی بشی آخه
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان