۱۴۰۱/۱۱/۳، ۰۳:۳۰ صبح
از چه خریدهایی راضی بودم؟
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۹، ۱۱:۳۸ عصر
از عصاره گوشت knorr خیلی راضیم.
بارون من برعکس، از instant dry بیشتر راضی بودم.
ترگل knorr همهههه چیزش خوبه! عصاره گوشتش رو البته نخریدم تا حالا، ولی سوپهاش و ادویههاش (به خصوص ادویه سیبزمینیش) عالیه و یه عصاره سوپ تام یام (Tom Yam) هم داره که متأسفانه ایران گیر نمیاد و از میگو و چیزای تند و لمون گرس (lemongrass) تشکیل شده. https://www.knorr.com/sg/knorr-products/...cubes.html
۱۴۰۱/۱۱/۲۰، ۰۱:۵۰ صبح
بچه ها این ادویه ها و عصاره های knorr رو میشه توی مرغ یا خورشهای مهمونی استفاده کرد؟
۱۴۰۱/۱۱/۲۰، ۰۱:۵۲ صبح
اگر ادویه مخصوص مرغش رو بخری آره. تند هم نیست. هایلند هم داشت معمولاً ازشون اگر جای دیگه گیرت نیومد.
اره شیدا. من تو قیمه و سوپ میریزم. ادویه مرغ رو تو سوپهای با پایه مرغ میریزم. عصاره گوشت رو حتی دیشب تو سوپ ورمیشل ریختم. نگم برات مزه از این رو به اون رو شد
![]() ا ستیلیته ادویه سیبزمینی برای سرخ کردنش هم خوبه؟ اگه اره بگیرم اا الان سرچ کردم برای سرخ کردنه. عالی
۱۴۰۱/۱۱/۲۰، ۱۱:۵۰ صبح
ترگل از کجا خریدی ؟
منم دوست دارم ادویه های جدید امتحان کنم ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۲۰، ۱۲:۰۸ عصر
آره ترگل، روشم عکس سیبزمینی تنوری داره، طعمشم تنده البته کمی (واسه بچهها نزن). Cajun Potato نوشته روش که یعنی تنده.
خیلی خیلی برای سیبزمینی سرخکرده عالیه طعمش. البته الان رز میاد دعوامون میکنه میگه اینا نگهدارنده داره و مضره و نخورید. ولی خب خوشمزهست دیگه.
۱۴۰۱/۱۱/۲۰، ۱۲:۱۰ عصر
منم مشتاق شدم اون لینکی که گذاشتین از سایتش باز نشد از دیشب تا حالا اما یه پروتئینی نسبتا خوب هست اینجا حتما میرم سراغش منم عااااشق ادویه هام
![]() ![]()
من فکر میکردم اینجا نیست همسایمون ازینا داشت فقط یادمه چقدر حرص میخورد میگفت تو ایران به این میگن کنور در صورتی که نمیفهمن k و n کنار هم خونده نمیشن
این هم خاطره من از محصولات knorr گفتم شاید براتون خیلیی جالب باشه ![]() |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان