موضوعها: 0
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
شیطون خانم منم همون 6 ساعت خواب مفیدم هست اما از اول خودمو عادت دادم همش به سمت چپ و راست بخوابم منم بعضی شبا کلافه ام هی این پهلو اون پهلو میشم بعد بلند میشم میرم دستشویی بیام خوابم میبره بخاطر دستشویی نیستا اما همین که میرم و میام انگار آروم میشم اصلا هم تحمل گرما ندارم خونه گرم باشه از کلافگی خوابم نمیبره
اما من دوست ندارم این دوران تموم بشه! نمیدونم بعد این دوران چه سختیهایی تو راهه راستش یکم میترسم اما به این دوران عادت کردم حس خوبی دارم بهش
موضوعها: 2
تشکر Received:
9,079 in 2,141 posts
تشکر Given: 5,129
اعتبار:
11,097
۱۴۰۰/۸/۹، ۰۳:۴۵ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۰/۸/۹، ۰۳:۴۵ عصر، توسط liyane.)
شيطون خانوم جون نگران نباش خيليا هم بچه هاشون مشكلي ندارن
راستي بچه ي من رفلاكس داره ، كوليكش بعد از واكسن دوماهگي ناپديد شد كلا
توي يه مقاله نوشته بود رفلاكس ارثي هم هست ، يعني عامل وراثت تشديد ميكنه
و هم نوشته بود مادرايي كه در دوران بارداري ويار شديد داشتن احتمال بچه ي رفلاكسي رو بالا ميبره ، يادته كه من چه ويار بدي داشتم حتي توي اتاق عملم بالا اووردم
خلاصه من رو فاكتور بگير و سعي كن اصلا من رو نخوني ، هرچي كمتر به اين موارد فكر كني و كمتر بترسي بهتره يه ضرب المثلي هست كه ميگه از هرچي بدت بياد سرت مياد
انشالله يه ني ني خوب و اروم و پراشتها به دنيا مياري و حض ميكني عزيزم
برات كلي ارزوهاي خوب ميكنم، توام لطفا توي اتاق عمل از من و پسرم ياد كن
تشکر Received:
6,784 in 1,210 posts
تشکر Given: 4,526
اعتبار:
6,938
بچه ها نترسین ، من بارداری خوبی داشتم در کل ، ولی بازم دوران بودن بچه با همه گریه ها و بی خوابیا و نگرانیاش از بارداری خیلی بهتره
اصلا دلتون تنگ نمیشه خیالتون راحت
ماساژ شکمم الان همه موقع بی حسی انجام میدن اصلا نمیفهمین
تشکر Received:
1,583 in 285 posts
تشکر Given: 2,919
اعتبار:
1,599
مامانهایی که تجربه دارید برای شوینده کودک شامپو و لوسیون و .... چی لازمه؟ من فقط تا الان گوش پاک کن و دستمال مرطوب گرفتم که میگن هر دوتاشو استفاده نکنی بهتره!
برای لوازم بهداشتی چیا بخریم بهتر و کاربردی هست؟
موضوعها: 9
تشکر Received:
29,091 in 7,959 posts
تشکر Given: 44,430
اعتبار:
33,760
لی لی جانم
ببین شامپو و شوینده لباس من فیروز استفاده میکنم و بسیار راضیم
اصلا بو و اینا نداره
لوسیون بدن هم دکتر پسرم برام نوشت برند «سیوند» بگیرم
خیلی راضیم
بعد از هر شستشو میزنم به بدنش
یعنی اوایل نمیزدم اما دکتر گفت باید بزنیم که پوستش رطوبت و چربی از داخل نکشه و خودش مرطوب باشه
گوش پاک کن همون فیروز برای نوزادا گرفتم که تهش گرده و وارد گوش نمیشه وقتی از حموم میاد تمام لاله گوششو با اون خشک میکنم لبه سوراخ گوششم همینطور
برای وقتایی که ممکنه بالا بیاره و خوابیده باشه گاهی ممکنه یکم شیر بره داخل لاله گوشش هم خوبه
دستمال مرطوب هم برند وی کر نارنجی خوبه هم پنبه ریز و فیروز برای همیشه خوب نیست با اون تمیزش کنی اما داشته باشی همیشه همراهت خوبه عزیزم
دیگه وازلین فیروز عاااالیه حتما بگیر لازمت میشه
بچه ها اولش ممکنه بینی یا کنار ابروهاشون پوسته بشه
دیگه دیگه دیگهههههه
آهان برای پد یکبار مصرف برای وقتی مثلا خونه نیستی یا اینکه من مثلا یه دونه تو این جای بازیش انداختم و اینا برند تافته داره هم اندازش مناسبه هم کارتونی و بامزس بو هم نمیده