امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
(۱۴۰۰/۸/۹، ۱۱:۰۴ صبح)سروناز نوشته است: چه جالب بچه ها چه چیزایی میگن قدیمیها .حالا من اصلا ترش نمیکردم .ولی نی نیم کلی مو داره.

وعده های غذاییت رو حجمش رو کم کن تعدادش رو بیشتر.سعی کن نزدیک خواب شب چیزی نخوری .حداقل ۲ ساعت قبلش چیزی نخور

شیطون خانم اتفاقا رو کمر خوابیدن واسه نی نی بد هست نه خودت . بند ناف نمیپیچه دور گردنش ولی خون بهش نمیرسه.واسه همینم حالت بد میشه.نی نی بهت علامت میده که جات رو تغییر بده .در حد چند دقیقه خوابیدن رو کمر عیبی نداره ها ولی طولانی نخواب

سرونازجان مرسی از توضیحت عزیزم  Heart میدونم خوب نیست و خون رسانی به جنین مختل میشه ولی منظورم این بود دور از جون اینکه میگفتن قدیم خفه میشه این طوری نیست و اینکه من دست خودم نیست بعضی شبا که خیلی خستم ناخوداگاه برمیگردم رو کمر. همسرم اگر بیدار بشه به پهلو میخوابون منو ولی بعضی شبها هم ممکن نیم ساعت ی ساعت به کمر باشم   Confused با اینکه کلی بالشت میذارم برنگردم ولی صبح بیدار میشم میبینم همه بالشت ها رو پرت کردم این ور و اون ور  Big Grin دکتر گفت دیگه کلا شبا 6 ساعت میخوابی اینم بگم نشسته بخواب یا با حواس جمع بخواب دیگه کلا نمیخوابی  Undecided
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • 2015، lili_61، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
شیطون خانم منم همون 6 ساعت خواب مفیدم هست اما از اول خودمو عادت دادم همش به سمت چپ و راست بخوابم منم بعضی شبا کلافه ام هی این پهلو اون پهلو میشم بعد بلند میشم میرم دستشویی بیام خوابم میبره بخاطر دستشویی نیستا اما همین که میرم و میام انگار آروم میشم اصلا هم تحمل گرما ندارم خونه گرم باشه از کلافگی خوابم نمیبره

اما من دوست ندارم این دوران تموم بشه! نمیدونم بعد این دوران چه سختیهایی تو راهه راستش یکم میترسم اما به این دوران عادت کردم حس خوبی دارم بهش
  • 2015، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۹، ۰۲:۲۶ عصر)lili_61 نوشته است: شیطون خانم منم همون 6 ساعت خواب مفیدم هست اما از اول خودمو عادت دادم همش به سمت چپ و راست بخوابم منم بعضی شبا کلافه ام هی این پهلو اون پهلو میشم بعد بلند میشم میرم دستشویی بیام خوابم میبره بخاطر دستشویی نیستا اما همین که میرم و میام انگار آروم میشم اصلا هم تحمل گرما ندارم خونه گرم باشه از کلافگی خوابم نمیبره

اما من دوست ندارم این دوران تموم بشه! نمیدونم بعد این دوران چه سختیهایی تو راهه راستش یکم میترسم اما به این دوران عادت کردم حس خوبی دارم بهش

دقیقا همین طوریه. تا سرویس میرم میام خوب میشم اون بدن درد و سفتی شکم از بین میره با اینکه اصلا نیازی به دستشویی رفتن هم نبوده  Undecided
من قبلا همش رو شکم میخوابیدم خیلی سختی کشیدم تا عادت رو شکم خوابیدنم رفت دیگه کمر هم بعضی وقتها از دستم در میره  Sad 

منم دوست ندارم تموم بشه و حس اینکه کمتر از ی ماه دیگه به دنیا میاد منو میترسونه Sad نگین چه مادر نامهربونی هستم ولی خیلی میترسم هم از عمل، هم از اون ماساژی که میگن بعد عمل شکم میدن و خیلی درد داره. هم از روزایی که گریه میکنه و دنیای ناشناخته بعدش. مخصوصا وقتی میرم تاپیک مادران میخونم مخصوصا ماجراهای لیانه که نی نی اش کولیک داره، من خیلیییی دیگه میترسم و همش میگم من انقدر  قوی نیستم این طوری باشه بچه من میرم از خونه تا بزرگ بشه برگردم  Confused  خدا منو ببخشه بعضی وقتها فکر میکنم کاش دکمه برگشت داشت  Confused Confused واسه همه اینا من همش حسم اینه که من مثل بقیه مادر مهربونی نیستم با اینکه شخصیتی آدم سختی نیستم و خیلی بچه هاییییی خواهرم دوست دارم ولی کلا اعصاب نق و نوق بچه بازی باهاشون به ندرت دارم
  • 2015، lili_61، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
شيطون خانوم جون نگران نباش خيليا هم بچه هاشون مشكلي ندارن
راستي بچه ي من رفلاكس داره ، كوليكش بعد از واكسن دوماهگي ناپديد شد كلا
توي يه مقاله نوشته بود رفلاكس ارثي هم هست ، يعني عامل وراثت تشديد ميكنه
و هم نوشته بود مادرايي كه در دوران بارداري ويار شديد داشتن احتمال بچه ي رفلاكسي رو بالا ميبره ، يادته كه من چه ويار بدي داشتم حتي توي اتاق عملم بالا اووردم
خلاصه من رو فاكتور بگير و سعي كن اصلا من رو نخوني ، هرچي كمتر به اين موارد فكر كني و كمتر بترسي بهتره يه ضرب المثلي هست كه ميگه از هرچي بدت بياد سرت مياد
انشالله يه ني ني خوب و اروم و پراشتها به دنيا مياري و حض ميكني عزيزم
برات كلي ارزوهاي خوب ميكنم، توام لطفا توي اتاق عمل از من و پسرم ياد كن
  • 2015، lili_61، nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم، کتایون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۹، ۰۳:۴۵ عصر)liyane نوشته است: شيطون خانوم جون نگران نباش خيليا هم بچه هاشون مشكلي ندارن
راستي بچه ي من رفلاكس داره ، كوليكش بعد از واكسن دوماهگي ناپديد شد كلا
توي يه مقاله نوشته بود رفلاكس ارثي هم هست ، يعني عامل وراثت تشديد ميكنه
و هم نوشته بود مادرايي كه در دوران بارداري ويار شديد داشتن احتمال بچه ي رفلاكسي رو بالا ميبره ، يادته كه من چه ويار بدي داشتم حتي توي اتاق عملم بالا اووردم
خلاصه من رو فاكتور بگير و سعي كن اصلا من رو نخوني ، هرچي كمتر به اين موارد فكر كني و كمتر بترسي بهتره يه ضرب المثلي هست كه ميگه از هرچي بدت بياد سرت مياد
انشالله يه ني ني خوب و اروم و پراشتها به دنيا مياري و حض ميكني عزيزم
برات كلي ارزوهاي خوب ميكنم، توام لطفا توي اتاق عمل از من و پسرم ياد كن

قربونت برم لیانه جونم . اگر قابل باشم همه بچه های اینجا خصوصا شما رو دعا میکنم. ایشالاه این دوران هم به زودی برای شما تموم میشه با گل پسرت حسابی دوتایی کیف کنید  Heart Heart Blush
  • 2015، lili_61، liyane، Nedaa28، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، کتایون خانم
پاسخ
بچه ها نترسین ، من بارداری خوبی داشتم در کل ، ولی بازم دوران بودن بچه با همه گریه ها و بی خوابیا و نگرانیاش از بارداری خیلی بهتره
اصلا دلتون تنگ نمیشه خیالتون راحت
ماساژ شکمم الان همه موقع بی حسی انجام میدن اصلا نمیفهمین
  • 2015، lili_61، nona، Seti69، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم، کتایون خانم
پاسخ
شیطون خانم نگران نباش عزیزم منم مثل تو موقع بچه اولم همینطور بودم همش میگفتم کاش طولانی بشه بارداری م و میترسیدم از بعدش ولی باورکن با وجود همه بیخوابی ها و گریه های بعد،وقتی که ارومه نی نی ت و خوابه نگاهش که میکنی فقط شکرخدا رو میگی که بچه سالم داده بهت بغلت خوابه اون شیرینی اون لحظه به همه چی می ارزه!
...
بچه ها منم از هفته۳۰به بعد خیلی اذیت بودم موقع خوابیدن باورکنین گاهی میرفتم رو مبل کوسن ها زو میچیدم پشتم و میخوابیدم چند ساعتی رو..
حواستون باشه روی کمر نخوابین که برای بچه خطر داره خون رسانی رو ضعیف میکنه..حالا این توصیه رو کسی میکنه که هرشب ناخودآگاه روی پشت می‌چرخیدم Big Grin ولی اواخر دیگه انقدر هوشیار میخوابیذم که فورا بیدار میشدم
فاطمه هستم
Heart
  • lili_61، youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم، کتایون خانم
پاسخ
مامانهایی که تجربه دارید برای شوینده کودک شامپو و لوسیون و .... چی لازمه؟ من فقط تا الان گوش پاک کن و دستمال مرطوب گرفتم که میگن هر دوتاشو استفاده نکنی بهتره!
برای لوازم بهداشتی چیا بخریم بهتر و کاربردی هست؟
  • youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
لی لی جانم
ببین شامپو و شوینده لباس من فیروز استفاده میکنم و بسیار راضیم
اصلا بو و اینا نداره
لوسیون بدن هم دکتر پسرم برام نوشت برند «سیوند» بگیرم
خیلی راضیم
بعد از هر شستشو میزنم به بدنش
یعنی اوایل نمیزدم اما دکتر گفت باید بزنیم که پوستش رطوبت و چربی از داخل نکشه و خودش مرطوب باشه
گوش پاک کن همون فیروز برای نوزادا گرفتم که تهش گرده و وارد گوش نمیشه وقتی از حموم میاد تمام لاله گوششو با اون خشک میکنم لبه سوراخ گوششم همینطور
برای وقتایی که ممکنه بالا بیاره و خوابیده باشه گاهی ممکنه یکم شیر بره داخل لاله گوشش هم خوبه
دستمال مرطوب هم برند وی کر نارنجی خوبه هم پنبه ریز و فیروز برای همیشه خوب نیست با اون تمیزش کنی اما داشته باشی همیشه همراهت خوبه عزیزم
دیگه وازلین فیروز عاااالیه حتما بگیر لازمت میشه
بچه ها اولش ممکنه بینی یا کنار ابروهاشون پوسته بشه
دیگه دیگه دیگهههههه
آهان برای پد یکبار مصرف برای وقتی مثلا خونه نیستی یا اینکه من مثلا یه دونه تو این جای بازیش انداختم و اینا برند تافته داره هم اندازش مناسبه هم کارتونی و بامزس بو هم نمیده
  • 2015، lili_61، nona، Rose، Sh96.shamim، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ
(۱۴۰۰/۸/۱۱، ۱۱:۰۸ صبح)lili_61 نوشته است: مامانهایی که تجربه دارید برای شوینده کودک شامپو و لوسیون و .... چی لازمه؟ من فقط تا الان گوش پاک کن و دستمال مرطوب گرفتم که میگن هر دوتاشو استفاده نکنی بهتره!
برای لوازم بهداشتی چیا بخریم بهتر و کاربردی هست؟

عزیزم من جانسون خریدم .یه شامپو سر یه شامپو بدن .روغن واسه ماساژ .دستمال مرطوب هم من وی کر خریدم .اتفاقا استفاده داری یه موقع جایی بری . کرم محافظ پای اردن .فقط گوش پاک کن نخریدم که به قول خودت خوب نیست و استفاده ای هم ندارم. 
راستی میگن مارکهایی مثل جانسون و ... اصل نیستن و بیشترش تو ایران پر میشه.برای همین احتمالا اینا که تموم بشه من مارک فیروز رو میخرم.خوب هم هست.

منم مثل یوتاب مایع شوینده لباس فیروز استفاده میکنم و همینطور زیر انداز یک بار مصرف برند تافته .پوشک هم مارک مای بی بی .
کرم صورت هم فیروز .
  • 2015، lili_61، Rose، Sh96.shamim، youtab، شماره مجازی تیندر، شیطون خانم
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان