امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
نونا جان خداروشکر که بخیر گذشت

ادم اون لحظه زیاد نمیتونه کنترل کنه خودشو طبیعیه
مسیر جهان دوره گردیست
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Targol، youtab
پاسخ
[تصویر:  259eda0c-7dfa-4064-8236-3ea933aeb4be_nzw3.jpeg]

سلام دخترا
برای شستشوی سرشیشه ها من از این برند استفاده میکردم الان پیدا نمیکنم جایی سراغ ندارید شما؟

[تصویر:  5a57edb1-77ee-458a-a538-eb304158ecab_2cct.jpeg]
  • Donya
پاسخ
مامان هاااا شاهان هر روز یکبار گاهی دوبار ppمیزد، الان امروز دومین روز بود که هیچی نزده بود.
حمومش کردم گفتم شاید سبک تر بشه، هیچی از ساعت 6 که از حموم اومد جیش هم نزده کاملا خشکه پوشکش
همسرم میگه زیادی گرمش کردیم آبش تبخیر شده...
دارم از غصه دق می کنم...
م ش هفته پیش بهم گفت زیاد تکونش نده روده هاش پیچ میخوره... دیروز گریه الکی مي کرد خیلی تکونش دادم خیییلی میترسم.
البته نشونه ای از درد و اینها ندارد الانم خوابه
یعنی در طول 5 ساعت هیچی جیش نکرده
  • Nedaaa28، ستی‌لیته
پاسخ
بچه ها من شيشه رو ميجوشونم بعدش با همون ريكا ميشورم مايع استريل كننده نميدونستم بايد بزنم چه ماركي بخرم؟

نونا جان خيلي ناراحت شدم بلا دور باشه عزيزم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • Donya
پاسخ
دنیا جان تبریک میگم مادر شدنت رو امیدوارم کل پسر همیشه سلامت باشه برای یبوست یکم با روغن زیتون دور ناف رو ساعتگرد ماساژ بده روزی دو سه بار تکرار کن مقعدشم چرب کن پی پی میکنه ولی اینکه بچه سه چهار ماهه تو پنج ساعت جیش نکنه خوب نیست ببرش دکتر یا شیر داره کم میخوره یا چیز دیگه
ساغر ول کن مایع استریل رو من همش تا ۱.۵ سالگی گرفته بودم و میزدم بعد خواهرم گفت ول کن این کارا چیه با همون مایع عادی بشور دیگه
شمام فکر کنم آب جوش و مایع کافی باشه
ترگل بهت تبریک میگم عزیزم مه تونستی بچه رو از شیر بگیری من عین چی پشیمونم ۱.۵ ریختم تو جیب روانشناس واقعاااااا بیخود و بی جهت همه راههایی که کفته بود و رفتارها و واکنشا رو خودم بهتر ازش میدونستم و انجام داده بودم
الان منتظرم فقط همسرم یه روز مرخصی بگیره یهو از شیر بگیرمش به قول دوست همسرم ( همون دکتر صادقی) بچه سخت و لحباز بالای هجده ماه اصلا روش تدریجی جواب نمیده روش یک مرتبه باید عمل کنید
روانشناس … دیروز بهم بعد سه جلسه میگه بنظرم اشتباه میکنی حداقل ۲.۵ سال!!! چه بهتر سه سال شیر بده بهش گفتم سازمان به اشت جهانیم میگه ۲ سال نهایت تازه چند سال ۱۸ ماه بود بعد این بچه بدغذاست دکترش اکی داده تغذیش اکی داده شما میگی سه سال شیر بدم؟؟؟!!!! کلا به مدرکشم شک کردم
همسرم همون جلسه اول کفت این چیزی خالیش نیستا دیروزم از همون دقیقه پنجم از اتاق رفت بیرون گفت حوصله اراجیفشو ندارم

سلین جان یه پیام خواستم بهت بدم صندوقت پره گلم
  • Donya، Hamii99، Rose، Saghar685، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وای نونا جون انقد حس بدی دارم.. روش تدریجی تو وابستگیش رو کمتر نکرد؟ من نگرانم نکنه آسیب ببینه. مثل احمق‌ها هی از همسرم میپرسم به نظرت الان این رفتارش مثل قبله؟ یا ناراحته؟؟ دو سه باری بعدش اومد بهم اشاره کرد گفت شیر. گفتم مامان دیگه بزرگ شدی، شیر تلخ شد. راحت میپذیرفت. دلم میخواست بمیرم که قبول میکرد Sad

قربون روانشناسه واقعا. ۲/۵-۳ سال چی میگه؟!!! این از ثبات دهانی و اینا چیزی نمیگه؟؟ چه عجیبه!
  • Nedaaa28، nona، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وای بزنمت عین چی ترگل
خل شدیا
تدریجی من بدتر وابسته و خریصترش کرد دیگه کلا سینه رو ول نمیکنه به غلط کردن افتادم
فقط کافیه سه روز عمسرم مرخصی بگیره بجسبونمش به انتهای هفته با لاک قرمز و چسب از شیر میگیرم
والا ضربه روحی هم اگر باشه که نیست بدتر از غذا نخوردن و نخوابیدن نیست

روانشناسه جلسه اول دوم میگفت ضربه میبینه تو ایندش تاثسر میذاره دیروز مه دید همه راهها رو رفتم میگه البته اگه یهو هم بشه ضربش گذراست یادش نمیمونه!!!
میخواستم بگم خداقل رو حرفت بمون من که کار خودمو میکنم و یهو میکیرم این سه حلسرم به اصرار دکتر اومدم ولی برای خودت خوب نیست خرف عوض کنی

سه سال شیر بدم فکر کن از جلسه اول تا سوم تکرار کرد خیلی زوده خیلی زوده Smile Smile میگفت بچه دوم رو بذار سه چهار سال دیگه اقدام کن که این اولی آسیب نبینه یعنی واقعا به مدرکش شک کردم سن من به کنار یعنی حتما بچه اول باید بشه شش سال تا آسیب نبینه؟! رو چه منطقی آخه اونایی که فاصلشون کمه همه مشکل دارن؟!
  • Targol، youtab
پاسخ
نونا چقدر رو مخم میرن این آدمها…
ولی خودت رو آماده کن. آدم دلش هزار تیکه میشه. من قبلش میگفتم دیگه باید بگیرم، خودشو لوس کرده فلان بیسار.. اما الان خیلی حس عجیبی دارم. الهی بمیرم براش Sad
قربون اون دخترم برم از شیر زده بود Sad
  • nona، youtab
پاسخ
گیرم داده بود این بچه که سرشتش سخته بنظرم تو خونه هم جو روانی خوبی نداره شما با پدرش خیلی اختلاف دارید؟؟؟! حالا همسر منو دو جلسه کامل دیده دیده همش با بچه سرگرمه شعر و کتاب میخونه آرومه کلا آرامش از سر و روش میباره فقط میخواست هرچی تو کتابا خونده رو بهمون بگه
  • Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
وا چه دوزاری بوده. رفت رو مخم Smile)
  • nona، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان