۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۷:۱۳ عصر
بچه ها میز صندلی واسه بالکن بورس داره؟
|
چی رو از کجا بخرم؟
|
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۷:۱۳ عصر
بچه ها میز صندلی واسه بالکن بورس داره؟
۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۰۲:۱۲ صبح
(۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۷:۱۳ عصر)mahtakhanoum نوشته است: بچه ها میز صندلی واسه بالکن بورس داره؟ مهتا جون نمیدونم چه مدلی و چه سایزی میخوای و در چه قیمتی https://baghchin.co/shop/ باغچین خیلی معروفه ولی خب قیمتاشم بالاست ![]() میز صندلی معروف ایکیا هم هست که ایرانیشو تارنو میزنه قیمتش مناسب تره
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم
۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۱۰:۰۴ عصر
بچه ها جدای از بحث تنوع گل و گیاه تو بازارهای گل، قیمتشون هم مناسبتر از گل فروشی هاست؟ مثلا چقدر؟ ارزش این رو داره که وقت بگذاری صبح زود بری و اسنپ بگیری گل رو بیاریم خونه؟
۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۱۰:۱۷ عصر
هامی جون اره واقعا مثلا گلی که اینجا 300 تومنه اونجا 200،250 هست اما اینکه اسنپ بگیری بری و بیای اگه ریاد خرید کنی فکر کنم بصرفه
یا مثلا من یه دونه از این سینی سنگی طوریا که روی میز میذارن و شمع و یه مجسمه کوچیک و کلا 3،4 قلنه رو پرسیدم جایی 750، یه جا هم 600 اونجا تک تک داره همه مدل و همون کیفیتو میتونی همونو با 300،350 جمع کنی پسر دو ساله من
۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۱۱:۰۰ عصر
چه جالب یوتاب، من نمیدونستم به غیر از گل چیزای دیگه هم داره
۱۴۰۱/۱۱/۲۳، ۰۱:۵۵ صبح
خیلی چیزا داره
مثلا کلی لوازم حصیریه خونه داره که مد شده کلی شمع و حتی اون اخرش یه جاییه گلدون شیشه ای و ظروف سرو داره کلا خیلی باحاله من که عاشقشم
پسر دو ساله من
خانمهای شاغل لطفا بفرمایید مانتو شیک برا اداره از کجا بگیرم؟
لطفا نگین هفت تیر، میخوام زین پس برا مانتوهای شرکت مایه بذارم؛ البته تنگ و کوتاه نمیخوام باشه که شئونات اداری خدای ناکرده خدشه دار نشه.
۱۴۰۱/۱۱/۲۹، ۰۱:۴۱ عصر
آرتاتام جان ما آخه فرم نمیپوشیم واسه همین هیچ وقت فرم نخریدم بلد نیستم.
۱۴۰۱/۱۱/۲۹، ۰۱:۴۲ عصر
مهتا رفتی محلاتی؟ بیا تعریف کن
|