امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ خانم های باردار
یوتاب جون من خواننده خاموشم ولی برای خودت و پسر گلت آرزوی سلامت کامل دارم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • *روناک*، 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جون تبریک میگم به دنیا اومدن پسرتو.توروخدا اصلاً نگران نباش؛اولاً که زایمان زودرس برای خیلیا اتفاق میفته و همه هم ختم به خیر میشن.دوماً مطمئن باش چون امروز بیمارستان ها پر هستن، پرستارا گیج شدن و زیادی دارن شلوغش میکنن.من مطمئنم دکتر که پسرتو معاینه کنه میگه که هیچ مشکلی نیست و اگرم مشکل جزئی هست؛خودش ترمیم میشه و زود حل میشه.ایشالا به زودی بیای بگی که خودت و پسرت صحیح و سالم از بیمارستان مرخص شدین...
عزیزم؛مطمئن باش خدایی که توی اون شرایط این بچه رو بهت هدیه داد؛الانم حواسش بهتون هست
  • *روناک*، 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب عزیز تبریک میگم عزیزم نگران نباش دعای همه ما پشت گل پسرت هست انشاالله که سلامت هست این دکترا انگار خوششون میاد الکی نگران کنن من مطمینم حال پسرت خوبه وقتی تو همه ازمایشات و سونو ها خوب بوده
  • *روناک*، 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر
پاسخ
یوتاب جان تبریک میگم عزیزم
انشاله ب زودی پسرت مرخص میشه با حال عالی و خوب 
من تو کارم نوزادای زیادی دیدم 34 هفته دنیا اومدن و فقط چند روز بستری بودن
شوکه شدما ولی پسرک عجوووول Heart
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
بچه ها یم دنیا از دعاها و انرژیهای خوبتون ممنونم
لیانه جان من بی دلیل بالا اوردم و شروع شد و قطع نشد
  • 2015، lili_61، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جان تبریک میگم ایشالا هرچه زودتر مرخص شه گل پسرت، نگران نباش، فقط توکل کن به خدا
  • lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب عزیزم ما رو از احوال خودت و گل پسرت بیخبر نزار و دلت قرص باشه که به خوبی و خوشی جفتتون  زود زود مرخص میشید.
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
یوتاب جونم عزیزم قدم پسر گلت مبارک. الان باید خیلی حواست به خودت باشه. نگران پسرت نباش، اونجا حواسشون بهش هست.. انشالله زودی مرخص میشه و میاریش خونه. نگران نباش عزیزم بسته به شرایط پسرت ممکنه خیلی زود مرخص شه انشالله

(۱۴۰۰/۴/۴، ۱۲:۵۳ عصر)Sufii نوشته است: یوتاب عزیز بهت تبریک میگم، اول اینکه استرس نداشته باش لطفا و سعی کن در آرامش باشی، خیلی بچه ها هفته های زودتر بدنیا میان و پسر تو تو ۳۴هفتگی بدنیا اومده مطمئن باش همه چی اوکیه و چند روز دیگه میای میگی الکی خودمو استرسی کردم...

بچه ها از ترگل خبر دارید؟ دوقلوهاش خوبن؟

عزیزم ممنونم که حالمو پرسیدی. بد نیستن. انشالله یکیشون آخر هفته مرخص میشه اما اون یکی چون وزنش خیلی کم بود باید بمونه فعلا.
انشالله شما زایمان عالی و به موقع داشته باشین Heart
  • 2015، Hami99، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی از همتون عزیزای دلم
اانشالا
  • 2015، lili_61، liyane، mona70، Nedaa28، Roshanak7367، Sahraa71، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
ترگل جان انشالله به سلامتی دوتاشون بیان پیشت
یوتاب جان بچه ها راست میگن مارو بیخبر نزار گلم
  • 2015، liyane، mona70، Roshanak7367، Sahraa71، Sufii، Targol، youtab، سروناز، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان