امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خونه تکونی
وای من امروز جارو کشیدم، دو تا کشو رو تمیز کردم و یه پرده رو نصب کردم. بعد غروب که داشتم سینک رو تمیز میکردم همسرم گفت بسه حالا تو یه روز انقد خودتو خسته نکن (جدی گفتااا، حتی خودم تعجب کردم. گفتم مسخره میکنی؟ گفت نه به خدا خوب هر روز یه ساعت یه ساعت وقت بذار برای خونه تکونی) Smile) اونوقت کارهای یه روز یوتاب رو میبینم خوف میکنم Smile)
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Nedaaa28، youtab، ستی‌لیته، سِودا
پاسخ
کارهایی که تو این دو روز در راستای خونه تکونی عید انجام دادم
دوتا کمد سه در داشتیم کامل تمیز کردم یه سری جابجایی هم انجام دادم
یه کمد دو در دیواری داریم اونم تمیز کردم
کابینت ظروف مهمونی رو تمیز کردم ظرف و ظروف رو هم گذاشتیم تو این کیسه های نایلونی
ما کلی کابینت کوچولو داریم سه تا از اونا رو هم تمیز کردم
گل پسر یه دراور مانند داره اونم تمیز کردم
بین اینا برای گل پسر کلی لباس شستم و شیشه هاشو ضدعفونی کردم (اینا ربطی به کارای عید نداشت خخخخ)
دلم میخواد بدم یکی از فرشهامو بشورن
  • Pari، youtab
پاسخ
نسیمه جان دختر من اصلا کابینت بیرون نریخت فقط درشا باز میکرد و نگاه میکرد و اگه با وسیله ای حال میکرد میاورد بازی میکرد و میبرد الانم همینطور
منم هیچ اقدامی واسه بستن در کابینت نداشتم و دختری هم همکاری کرد ولی هدفش کشو لباس زیر من اونم یه ست صورتی کیتی بود که میرفت پیداش میکرد تو گردنش مینداخت و پیروزمندانه میومد
  • liyane، Mari90، Nedaaa28، Sufii، Targol، youtab، سِودا
پاسخ
من دیروز جاپودری ماشین لباسشویی رو هم شستم راستی. از لباسشویی کندمش انداختمش تو ماشین ظرفشویی. بعدشم چون کامل جرماش نرفت خودمم‌ با دست کمی سابیدمش.
  • Nedaaa28، نورا بانو
پاسخ
پروژه پرده موفقیت آمیز بووود 
اول تو تشت با آب سرد خیس کردم چند بار آبشو خالی کردم سیاه بود ماشالا ، بعد مایع ظرفشویی ریختم یک ساعت خوب خیس خورد یه کم کفشو گرفتم انداختم تو ماشین حالت پرده شور (  delicated ) 
دو تا در مایع پرده شوی رافونه ریختم با یه ق مرباخوری نمک 
سففففففییییید شده ها 

دمتون گرررررم
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، Elhamgoli، Gitii، Hamii99، Liliaa، Pari، Targol، ستی‌لیته، سِودا، نرگس، پری
پاسخ
لعنت بهت. من چجوری یه سال صبر کنم تا این کارها رو بکنم؟؟ ایشالله پسرت ماکارونی ربی میماله بهش
  • Bonsai، Nedaaa28
پاسخ
منم این تعطیلات خونه تکونی رو شروع کردم
لوستر پذیرایی رو تمیز کردم
چندتا کابینت رو خالی کردم و دوباره چیدم
کمد اتاق خواب هم مرتب کردم
دیگه من مثل شما سریع نیستم کلی طول میکشه تا قشنگ خونه رو بتکونم
  • Bonsai، Nedaaa28، Pari
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۲۳، ۰۴:۳۵ عصر)Targol نوشته است: لعنت بهت. من چجوری یه سال صبر کنم تا این کارها رو بکنم؟؟ ایشالله پسرت ماکارونی ربی میماله بهش

شاید باورت نشه ولی از خواب بیدار شد یه تیکه نارتگی گرفت دستش له کرد بدو بدو رفت پشت پرده گفت دااااااااااا 
Sad
پسر ۱۹ ماه ❤
  • Bonsai، Pari، Targol
پاسخ
Smile) نداااا
قابل توجه اونایی که دلمو میشکونن Smile)
  • Nedaaa28
پاسخ
سلام بچه ها
من یه استرسی دارم
همیشه خونه تکونیم رو ۱۲ اسفند شروع میکردم ۱۶ اسغند تموم میشد تا عید هم تمیز میموند
اما الان تا 1 اسفند تمومه!همش میترسم تا عید تمیز نمونه
بااینکه اینسری با خودم قرار گذاشتم هر یک روز درمیون تمیز کنم و مثل صبورا شه*ید بشم ولی باز همش میگم نکنه به اون تمیزی که الان هست نرسه…
شستن اشپزخونه و یخچال و فریزر رو فقط ۱۵ اسفند انجام میدم که تا عید تمیز تمیز بمونن
همینکه کنارهمیم کافیه… Heart
  • شیدا
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان