امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
ساغر جان من پسرم شیرخشکیه. دکترش از اول گفت فقط اونت. منم این 17 ماه اونت استفاده کردم. قیمتش هم تو اونت استور 400 ایناس. من اخیرا بزرگش رو گرفتم. شما که کوچیک میگیره قیمتش پایین تر هم هست.
شما الان دو تا 120 داشته باشی کافیه برات.
عزیزم شیشه کلا نمیتونه کولیک رو برطرف کنه که. خیلی خیلی کم تاثیر داره. یکم باید تحمل کنی تا بزرگ تر شه پسرت. کولیکش برطرفش میشه.
خیلی الان شرایط خسته کننده ای داری. من کاملا یادمه که مدت ها رو کاناپه زندگی میکردم. پسرمم رو پام بود. با دست های مشت شده زور میزد.کولیک خودش خوب میشه.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Rose
پاسخ
اره نونا جان خيلي گرونن
كژال جان من دو تا اونت ١٢٠ دارم پس به نظرتون نگيرم ديگه
دوتا اونت هم دونه اي ٤٠٠ خريدم

خدا لعنتشون كنه هرچيزي بخوايم بخريم گرونه آدم باورش نميشه

شرايط خسته كننده كه يك طرف قضيه هست من از ديدن زور زدن و دردش هرروز گريه ميكنم همش فكر ميكنم مقصر همه اين چيزها منم
ميخندي و در دلم پر ميشود از خوشبختي
  • نسیمه جااان
پاسخ
ساغر جان نه الا ربطی به شما نداره، یه چیزی یادمه یه جا نوشته بود، می گفت که بچه ی انسان، باید دوره ی بارداریش حداقل 3 ماه بیشتر از 9 ماه باشه (4 تا دوره ی 3 ماهه) اما چون زایمان بچه ای با این اندازه، برای مادر خطر جانی داره، بچه ها 9 ماهه دنیا میان (منظورش انتخاب طبیعی بود)... اکثر بچه ها تا 4 ماهگی هنوز تکامل کاملی پیدا نکردن... نه رنگا رو می تونن ببینن، نه سیستم گوارششون تکامل پیدا کرده... این اصلا تقصیر ما نیست... من هم می دونم که توی چه جهنمی داری الان دست و پا می زنی... من کامل درکت می کنم... فقط خودت رو نباز، بدون همین روزاست که داره قوی ترت می کنه و بهت نشون میده تو چقدر قدرت های پنهان داشتی... من فقط چند تا پیشنهاد به ذهنم می رسه میگم ببین کدوما رو می تونی عمل کنی...

1) سعی کن تا می تونی کمک بگیری، اگه از خانواده یا فامیل کسی رو نداری، هزینه کن و از بیرون بیار... باور کن بعدا به خودت آفرین میگی... حداقل بیاد کارای خونه ت رو انجام بده، خرید کنه و غذا درست کنه یا یه تایمی اگه اکی بودی بچه رو بدی بهش بری فقط یه دوش هم بگیری خوبه برات...
2) حداااقل تا می تونی غذای خونگی سالم و گرم بگو برات بفرستن، دو وعده ای، 2-3 روزه، مهم نیست فقط نفخ نداشته باشه وگرم باشه...
3) تا می تونی از زیره توی غذاهات استفاده کن... مثلا خودش درسته توی برنج، پودرش توی خورش ها، دمنوشش بخصوص عصر به بعد که میشه...
4) دمنوش بابونه هم خوبه... با چای جایگزینش کن...
5) وقتی بچه می خوابه، شما فقط و فقط بخوابببب... تا آخر عمر وقت داریم خونه رو بسابیم...
6) ماساژهای کولیک بخصوص دوچرخه و ماساژ شکمی رو خیلی جدی انجام بده... اینجا چند مدلش رو گذاشتم، توی یوتیوب هم پره از کلیپ های آموزشی...
http://www.khanumha.com/showthread.php?t...1#pid21411
7) حتما تامی تایم داشته باشید، کمک می کنه به رها شدن گاز...
8) یه مدت تا از شر کولیک رها بشید، فقط غذاهای ساده درست کن، ولی یه برنامه ای ته ذهنت داشته باش که چی می خوای درست کنی و چیکار می خوای بکنی..
9) حتما یه تایمی بچه رو با باباش بفرست بره توی ماشین باشه که حالش بهتر شه... حواست باشه روی صندلی ماشین نباید لباسای گرم زیادی تن بچه باشه، باید با بخاری و پتو گرمش کنی چون از ایمنی صندلی خیلی کم می کنه...
10) اگه دور و برت کسی رو داری که رودربایسی ندارید، سعی کن بری خونه شون... و ازشون کمک بگیری... خود بیرون رفتن خیلی توی روحیه ی مادر تاثیر داره... زمانت زودتر میگذره، بچه سرگرم میشه، خودت یه نفسی می کشی و خود تعامل با چند تا بزرگسال می تونه روحیه ت رو بهتر کنه...
11) یه روزایی که حالت بده، استرس و اضطراب کل وجودت رو گرفته، برو 2-3 بار آب سرد سرد به صورتت بزن (واقعا تکنیک موثریه)، پرده ها رو بکش کنار، تمام لامپ های خونه رو روشن کن، یه آهنگی که دوست داری رو بذار و اگه رقصی چیزی بلدی انجام بده وگرنه مثلا همین که با آهنگ جلوی بچه بخونی و شلنگ تخته هم بندازی کلی روی روحیه ت موثره Smile
12) ننو درست کردن شاید بهتون کمک بکنه... تستش کن، خودت و همسرت دو طرف یه پتوی مسافرتی رو بگیرید و بچه رو آروم آروم تاب بدید...
13) سعی کن به پذیرش برسی... هر چی زودتر اتفاق بیفته، از درون راحت تر کنار میای... بدون که شرایطت دیگه هیچوقت مثل قبل نیست، مدل تفریحاتت عوض میشه، مدل زندگیت عوض میشه... همه ی زندگیت عوض میشه و چند سالی تا از پوشک بگیریش، شرایط زندگیت به شدت ناپایدار خواهد بود... تا آخر 3 تا نهایت 4 ماهگی هم، شرایط کولیک ادامه داره معمولا... بعدش ممکنه ریفلاکس باشه، ممکنه نباشه، که باز تا بچه غذای جامد خور بشه ادامه داره... یه وقتا بعدا هم ممکنه برگرده... کلا می خوام بدونی که بهتره بدونی که چی در انتظارته که بدونی شرایط ثابتیه که اکثر مادرا باهاش دست به گریبانن...
14) اگر شیر خودت رو می خوره، سمت شیشه نرو، توی این سن بچه به شدت مستعده که شیر مادر رو کنار بذاره و اگه مشکل خاصی خودت نداری، حیفه بچه رو محروم کنی... چون واقعا تا 1-2 سال بعد از اتمام شیردهی هم، به نظر من اون ایمنی شیر مادر باهاش خواهد بود... حیفه اگه شیر داری الان بخوای شیشه بدی...
15) با همسرت یه تایم هایی رو نوبتی بچه رو نگهدارید و دیگری بره و به تفریحاتش برسه حتی اگه دیدن یه دونه سریال 20 دقیقه ای باشه (با فعال کردن دوپامین، پروسه رو یکممممممم قابل تحمل کنید...)
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Bonsai، Saghar685، مینو
پاسخ
دنیا جان دختر منم اینجوری دست میکشید به صورتش و صورتش قرمز میشد و حساسیت داشت صورتش اگزما میشد حواست به این موردم باشه
  • Bonsai، Nedaaa28
پاسخ
رز جان
در مورد مصرف دمنوش بابونه مطمئن هستی؟
نمی دونم ساغر شیردهی داره یا نه ولی فکر کنم تو دوران شیردهی منع مصرف داره و کلا مصرف روزانه ی هیچ دمنوشی توصیه نمیشه(برای همه‌).بازم مطمئن نیستم،اگر شما مطمئنی که شاید من اشتباه متوجه شدم.
  • Bonsai، Rose
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۲۴، ۰۴:۲۷ عصر)مینو نوشته است: رز جان
در مورد مصرف دمنوش بابونه مطمئن هستی؟
نمی دونم ساغر شیردهی داره یا نه ولی فکر کنم تو دوران شیردهی منع مصرف داره و کلا مصرف روزانه ی هیچ دمنوشی توصیه نمیشه(برای همه‌).بازم مطمئن نیستم،اگر شما مطمئنی که شاید من اشتباه متوجه شدم.

والا من یادمه اون زمان مقالاتش رو هم دیده بودم که روی خواب بهتر بچه های کولیکی تاثیر داشت و اینکه مثلا توی آلمان داروهایی ازش ساخته میشه و حتی از زیر 6 ماه با دوز کم برای بچه بی خطره (داروی ملاتونینی نیست و اساسش کاملا گیاهی و ارگانیک و تمیزه)... یادمه زمان ما این برند خیلی روی بورس بود اگرچه خب بخاطر قاچاقی بودنش توی ایران من برای پسرم چیزی استفاده نکردم اما خودم خیلی دمنوش بابونه استفاده کردم...:

[تصویر:  113053_Kamillentee_quer_Emotion.jpg]

منع مصرف مهم برای مادرای شیرده تا جایی که یادمه مثلا رازیانه برای ماماناییه که پسر دارن اونم طب جدید خیلی روش تاکید نمی کنه که نخور و... و کلا طب جدید میگه همه چیز بخور...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Bonsai، مینو
پاسخ
من امروز بچه‌ها رو بردم پیش دکتر نظری. چقدر دقیق بود. حتی یه چیزی در مورد لیتل گفت چک کنید که تا به حال کسی نگفته بود.. امیدوارم چیزی نباشه
و اینکه من خسته شدم انقد دکترها حرف‌های همو نقض کردن. نظری گفت کوریزان سرماخوردگی به هیچ وجه نده. تب زیر ۳۸ هیچی نمیخواد. بالای ۳۸ استا.
  • Bonsai، Celin، Nedaaa28، nona، Rose، Sufii، youtab، مینو
پاسخ
دنیا الهیییی من قربون این فسقلی برم
خدا جان نگاش کن
وای توام عین من خیلی میپوشونی بچه رو؟
من ک مادرشوهرم چناااااااااااان میپوشوندش ک تا میرفت از اتاق بیرون بازش میکردم میگفتم نفس بگیر مامان نفس بگیر تا نیومده خخخ
وای قنداق میکرد شبا ک راحت بتونم بغلش کنم منم تا میرفت بازش میکردم
دنیا جون اون قرمزیا شاید از عرق کردن زیاد هم باشه .

ساغر جان دختر منم کولیک داشت این مورد حرف رز ب دلم نشست
دختر منم اولیت بار ک خوابید راحت ۷۰ روزه بود شاید ب اون ۳ ماه اضافه بارداری ربط داره
ولی من یادمه آروغ بچه رو زیاد اهمیت نمی‌دادم
ینی آنقدر گریه میکرد ک اصن جرات نمیکردم ب این فکر کنم دیگه هربار ک شیر میخورد ب شوهرم میگفتم تا ۵۰ میشمارم سرشو میزارم رو شونم پشتش میزنم اگر آروغ نزد بمن چه خخخخ
هربار ک آروغ میزد پشت بندش شیر میخواست
ی بار ۵ بار آروم گرفتم شیر دادم دیگه گفتم ولش
ولی خیییییلی مؤثره تو کولیک
ورزش دارن پاها هم خیلی مؤثره تو شکم دردشون
من هرروز چندین بار پاهای دخترمو تو شکمش آروم جمع میکردم
روزای سختی رو داری میگذرونی ولی معمولا تا ۹۰ روز میگن طول میکشه نهایتا
انشالله ب خوبی بگذره واست

دختر من چند روزه نذاشته مسواک بزنم براش
مسواکشو میبینه دهنشو چفت میکنه اصصصلا نمیزاره
خسته شدم سر این موضوع
راه حلی دارین؟
مسواک واقعی هم گرفتم حس میکنم زبره برای بالای ۳ سال نوشته بود
مسواک انگشتی ک نمیزاره اصلا
دخترم ۱۸ماهه شد  Heart
  • Bonsai، Rose، Saghar685
پاسخ
بچه‌ها الان یه چی شد که دلم خون شد. فقط غیرت به خرج دادم گریه نگردم..
از مشاور امروز پرسیدم گفت اصلا دخترت رو منع نکن. فقط هر بار اون ماده رو بزن و بذار تست کنه ببینه تلخه تا خودش به این نتیجه برسه. بعد الان دخترم اومد گفت شیر. گفتم باشه. وای الهی من بمیرم ذوووق کرد. اول رفت بدو بدو گوشیمو اورد داد بهم Sad((( چون میدید خیلی وقت‌ها موقع شیر دادن بهش گوشیمو چک میکنم. بعد با ذوق رفت بالشت آورد Sad((((( الهی من بمیرم بمیرم برای حالت چهره‌اش Sad((((((( بعد دید تلخه باز بغض کرد Sad((((
  • Almam، Celin، Gitii، mahtakhanoum، Nedaaa28، nona، Rose، Sufii، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
بچه ها با مشاور آنلاین مشورت میکنین؟ تو اپلیکیشن زوپ اینا؟ یا کجا؟
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان