امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۲۴، ۰۹:۲۰ عصر)رخشید نوشته است: نونا خانم با موکل من (خانم مادمازل) درست برخورد کن وگرنه سلب حضانت میشی
تلخک دیگه چه کوفتیه  Undecided
با اینکاراتون قلبمو به درد آوردین  Cry

به به مامان رخشید منور فرمودین اصلا اسمتو دیدم ذوق کردم
بابا یه کوفتیه که این مادمازلت بلاخره بکشه از سینه من بیرون وسط غذا خوردن دهنشو وا میکنه بهو منو میبینه یا باباش داره غذا میده از کنارشون رد میشم دهن‌ و میبنده اینقدر گریه میکنه از صندلی بذاریمش پایین بیاد شیر بخوره برگشته به دوران نوزادیش یا احساس خطر کرده یه مدته عی دارم میگم از شیر بگیرمش
تلخکم داروخانه داد
ترگل هیدرودرمم داشت ولی نداد گفت خیلی قویه به درد بچه اینقدر نمیخوره Sad همسرمم شل شده اینو گرفته الان خوندم بچه های سرتق و سمج تلخکم میخورن Smile تا به شیر برسن همون لاک رو باید کیگرفتیم صبر زردم رفته بگیره عطاری گفته احتمال داره اسهال بشه همسر منم که فوبیای اسهال دخترمو داره میگه اگه بشه دوباره یه ماه طول بکشه چی؟ اخرشم من میدونم تلخک و هیدرودرم و صبر زرد و چسب سیاه رو باید با هم بزنم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
نونا و ترگل کوچولوهاتون ۲ ساله شدن یا زود دارید از شیر میگیرید؟
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • nona، youtab
پاسخ
المام دخترامن ۲۰ ماهه ان
کلا دیگه ۱۸ ماه کافیه مخصوصا بچه های بدغذای ما هرچند سازمان بهداشت جهانی باز کرده دو سال
  • Almam، youtab
پاسخ
خواهر من رژ قرمز میزد روش هم پنبه میذاشت ، بچه هاش تا پنبه زو میدیدن ،یکی دو روزه میرفتن پی زندگیشون -________-
  • nona، youtab
پاسخ
سوفی عروس گلت رو امروز برای دومین بار تو زندگی دعوا کردم عین سگ پشیمونم واقعا عصبانی شدم هرچقدرم کطم غیظ کنم یجا بلاخره میرنه بیرون اخه شیر شد غذا
مینو ماجان رو هشت ماهه دارم امتحان میکنم متنفره دخترم

آلمام دختر من یکم سمجه

مینو شیر ماجانامون همه به قهوه همسر تبدیل شدن خوب کف میکنه
  • Almam، Sufii، Targol، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
وای عزیییزم دعواش نکن نونا ، ای جااانم الان لباشو ورچیده قهر کرده به نظرم ^__^ مثه اون روز که با باباش رفته بودن تو اتاق داشتی از دوربین دید میزدیشون Big Grin
  • nona، youtab
پاسخ
اصلا یادش میفتم از خودمبدم میاد خیلی بد دعواش کردم امروز بعد دعوام که خوابید عهد کردم تا بزرگ نشده دعواش نکنم بعدا سرویسش کنم
  • Almam، Targol، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
نونا جان درسته من تجربه ای ندارم و در حد شما مامانای نمونه نیستم که در مورد این چیزا حرف بزنم ، ولی خوب چرا مادمازلو دعواش کردی؟ به خاطر خودش ، و اینکه به هر حال پیش میاد بعضی وقتا مامانا هم خسته میشن و کوچولوهارو دعوا میکنن❤️❤️❤️امیدوارم همیشه اوضاع بر وفق مرادت باشه تا به اون مرحله نرسی ^___^
  • Targol
پاسخ
اقا این بچه من نمیخوابه که
اوففف
کلافم کلافه هااا
از 11 خوابوندمش تا الان 4بار با عه عه پاشده
... 
راستی ندا علایم رفلاکس پنهانو خوندم چندجا فقط همین نا ارومی در خوابشو داره پسرم
... 
پسر منم امروز از صبح 3قاشق چایخوری املت، نصف بیسکویت مادر، نصف کیوی، 1خیار، 5 قاشق چایخوری قابلی پلو 2 تیکه گوشت 2در 2، 2قاشق ماست و خیار. و گردو و نهناع، 3تیکه مرغ جوجه ای و 2حلقه 1سانتی سیب زمینی از صبح تا شب خورده کلا
هنشم داره میدوعه ظهرم 50 دقیقه بیشتر نخوابید
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Almam، Targol
پاسخ
یوتاب دختر من از صبح یدونه خیار یه تیکه کوچیک بربری پنیر، سه قاشق کوچیک خودش لوبیا پلو
یک قاشق کوچیک مامارونی
یه پیاله سالاد شیرازی خورده و تمام
  • Almam، youtab
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان