امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گپ و گفت مامانهای 1401
(۱۴۰۱/۱۱/۲۵، ۰۴:۴۰ صبح)Mari90 نوشته است: یوتاب فقط فکر کن بچه را ببری اونجا و مامانیت با روش خودش بهش غذا بده بعدم بخوابوندش، تو هم کیف کنیااا
وای مری فکر کننننن
Rolleyes
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Mari90، nona
پاسخ
سوفی نه دیگه دعواش نمیکنم با خودم عهدکردم
شانس من دختر من همینه دیگه خورد و خوراک تعطیل خیار و کدو و گوجه خام میخوره
رخشید اره پیشنهاد خوبیه اما معمولا اینطوره متوجه قطع شیر که نباید شیر بخوریم نمیشه احتمالا بعد یه هفته دوباره یادش میاد

وای ترگل حرف همکارتوخوندم
اون لحظه آدم دوست داره بزنه پرپرش کنه انگار تو خونه زندگیمونن که چه غلطی میتونیم بکنیم چه غلطی نمیتونیم
اینا یه فرصت به ماهه تنفس به آدم بدن همه کار بگو میکنیم.
البته نگو اونا نمیفهمن

بچه ها منم چهار پنج روز ناپدید شم شیرو قطع کردم میام از فردا ناپدید میشم

رخشید جایی نریا چهار روز اینا نیستم نیام ببینم رفتی
  • Rose، Sufii، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
بیخیال نونا،بیا
  • nona، youtab
پاسخ
وای نونا باز میری؟؟
اصلا میری خوب نیستاااااا Undecided
... 
اما تمرکز میخواد، امیدوارم طلا دختری زود حل و فصل کنه مسئله رو و تو زودتر برگردی
... 
بچه ها الان که میدونم خیلییی زوده اما جهت ته ذهنم موندن از کی بلید بریم واسه پروژه دستشویی و از پوشک گرفتن؟ از بارداری به نظرم کار سختی بوده تا الان
  • nona
پاسخ
نسیم وقتی گریه زاری کنه قطعا نمیتونم بیام اصلا تا وقتی شیر یادش بره مطمئنم روز و شب نخواهیم داشت

یوناب از بیست و شش هفت ماهگی به بعد
  • Targol، youtab، نسیم64
پاسخ
اهان مرسی پس 6،7 ماهی هنوز وقت هست
اخه حرفم نمیزنه خخخ هرچیم میگفت دیگه ننیگه، فقط د د و به به و گینگا گینگا و کل کلماااات کره ای Big Grin
  • nona، رخشید
پاسخ
نونا نرو دیگهههههههه. اخه از شیر گرفتن چه ربطی به اینجا داره
وای گفتی. انقدد ناراحت شدم سر صبحی. سردرد گرفتم.

گریه زاری نمیکنه. الهی بمیرم فقط غصه میخورن Sad((((
  • nona، Sufii، youtab، رخشید
پاسخ
یوتاب حداااقل باید 26 تا 28 ماهه شده باشن...
دخترا هم معمولا زودتر از پسرا به این نقطه میرسن
ولی کلا من توی مهد که دیدم اکثرا تا 3 یا حتی 3.5 پوشک داشتن... تقریبا بچه ای نبود که زیر 2.5 گرفته باشنش... کلا اگه سر موقع بگیری، واققققعا راحت انجام میشه و من خودم 1 روز فقط درگیر بودم خدایی... و فقط 2 بار که اسهال بود باعث شد کنترلشو از دست بده و یه بارم که با همسر به شدت دعوا کردیم میرفت جلوی دستشویی و نگاهم می کرد و گریه می کرد و همونجا جیش می کرد بمیرم براش........... وگرنه مثلا بیرون بریم، 7-8 ساعت هم شده که جیش نکرده، بیرون باشیم پی پی هم که دوست نداره بکنه... نگه میداره تا برسیم خونه هی به خودش می پیچه ولی پی پی رو هر دستشویی ببریم نمی کنه... همین خرید یخچال که رفته بودیم، هی می گفت پی پی دارم، همسر بردش دستشویی، برگشتن گفت پی پی نکرد... باز دو دقیقه بعد گفت پی پی، من بردمش واااای اگه بدونی هی گریه می کرد می گفت پی پی دارم... من چقدر آب گرم گرفتم بهش، مقعد رو مالش دادم، هی قربون صدقه ش رفتم هی شکمشو ماساژ دادم که شل کنه بچه Smile اومدیم بیرون خدمات اونجا کلی خندیدن به کارامون Smile

ولی خب از اونور هم دیدم که بچه رو زود گرفتن، بعد مثلا اسهال شده خب بچه طفلکی کنترل نداره و دوباره برگشتن به پوشک و دوباره پروسه رو شروع کردن... یا یه مورد هم توی مهد دیدم 2 سال و دوماهه بود و مادر 2 سالگی بچه رو گرفته بود، کماکان تا 2.5 که با پسرم هم کلاسی بود، می دیدم که درگیره با نم زدن جیش پسرش، پی پی رو هم که باید حتما ازش می پرسیدن و هی می بردنش دستشویی و این بچه مادرش شاغل بود و پیش مادربزرگش بود، اما مادربزرگه که فوت کرده، دیگه عادت روی بچه مونده بوده و خب همش مادر باید تذکر میداد که هی ازش بپرسید که پی پی داره یا نه که خب زحمت داشت برای همه و خودشم باید چند تا لباس اضافه میذاشت... واقعیت من خودم اعصاب و حوصله ی پرسیدن نداشتم و واقعا هم از اینکه 3 سالگی گرفتمش راضی ام... اگرچه هم خانواده ی شوهر زیاد حرف می زدن که چرا نمیگیری و ال و بل و حتی چند روز قبل از 3 سالگیش توی شهرستان بستری شد، دکتره گفت چرا از پوشک نگرفتیش!!! مشکلی داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! انگار بچه ای که تا 3 سالگی پوشک میشه خیلی عجیبه برای بعضیا ولی بچه ای که دائم لباسش نم می زنه یا توی سفر دو ساعته بارها توی ماشین جیش و پی پی می کنه و هی بچه ی بیچاره تحقیر میشه و حرف میشنوه، طبیعیه................
بعد مشکلی که زود گرفتن داره اینه که اگه بچه آماده نباشه، باید برگردی بچه رو مجدد پوشک کنی... بعد یادش می مونه که می تونه هر زمان خواست برگرده به پوشک... به خاطر همین ممکنه یه پروسه ی فرسایشی بشه چون هی هر چند ماه یه بار شروع می کنی، باید توی زمانی باشه که 2-3 ماه از تغییرات بزرگ گذشته باشه (مهد، اسباب کشی، فوت عزیزان، تولد بچه ی دوم وووو هر اتفاقی که توی زندگی بچه عدم تعادل ایجاد کنه و روتین هاش رو بهم بزنه...)، مرخصی بگیری و روحیه ی خودت خوب باشه بچه یا خود آدم مریض یا اسهال نباشن وووو... بعد بچه هنوز تکامل لازم رو نداره، در نتیجه تمام خونه مجدد کثیف میشه، بعد میدی میشورن، بچه احساس شکست می کنه، اعتماد بنفسش کم میشه، بعد دوباره پوشک میشه وووو دوباره چند ماه بعد همین پروسه شروع میشه و بچه باز می دونه که می تونه هر موقع خواست می تونه به پوشک شدن برگرده... من فکر می کنم اگه عجله نباشه و بمونه تا وقتی بچه خودش آماده بود، استهلاکش برای همه کمتره... و اکثر بچه هایی که مشکل خاصی ندارن، دیگه توی 3 سالگی به نظرم شب و روز می تونن کنترل روی ادرار و مدفوعشون داشته باشن و براحتی بدون شکست خای از پوشک گرفته بشن...

اصلا نگران این پروسه نباش... اگه زمان مناسبش باشه از خیلیییی کارهای دیگه ی بچه داری راحت تره Smile اینو من بهت قول میدم Smile
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Bonsai، nona، Sufii، youtab، مینو
پاسخ
رز جان ممنونم که انقدر خوب توضیح دادی و راهنماییم کردی
اره عجله ای ندارم اما سهت اومد به نظرم 
اما اینکه گفتی بهم قول میدی خیالم راحت شد  Big Grin  Heart
یه دنیا خوبی برات باشه عزیزم Heart
  • nona، Rose
پاسخ
ترگل دختر من مدل ابر بهار اشک ریزونه متاسفانه از نوزادیش گوله گوله اشک میریخت سر کولیک تا الانش کافیه یه جا ضربه بخوره یا شیر بخواد بپیچونمش

اره بابا رز و یوتاب چه عجله ایه من سه سالگی شروع میکنم مدال مگه میدن تو گهواره یا و بچه ۱۴ ماهرو میگه چجوری بگیرم ختی میزنمش باز جیش میکنه
خب لعنتی اگه پوشک گرونه کهنه کن بچرو بهتره که اینطور فشار میاری من یبار نوشتم کهنه کن کفت مشکل مالی ندارم منم نوشتم پس خیلی عوضی ای دستت بشکنه
خدا منو ببخشه Smile
  • Nedaaa28، Rose، Targol، youtab، مینو
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان