امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عید 1402
نسیمه جان بپرس عزیزم. اگر هم فکر میکنی از حوصله جمع خارجه خصوصی پیام بده.
مرسی مینو جان
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، نسیمه جااان
پاسخ
مرسی عزیزم ،اره خصوصی بهت پیام میدم
*_*
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • youtab
پاسخ
سوفی و مینو نگران نیستم Big Grin چون از لیست مدلینگ خطم زدن حرصم گرفت Sleepy
رز و ترگل حسود پلاستیکی هستن Sleepy
  • Almam، nona، Rose، Targol، youtab، ستی‌لیته، مینو
پاسخ
کژال من ندیدم که مانتوتو
Heart  پسر دو ساله من  Heart
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۲۵، ۰۴:۰۷ عصر)Almam نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۲۵، ۰۳:۲۸ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۱/۱۱/۲۵، ۰۳:۲۲ صبح)Almam نوشته است: مدل تپل برای سایز بزرگ بخوای منم میام خدمات رسانی میکنم Big GrinBig Grin
خیلی امممم خووووبه!! پوووووکیدم باز =))))))

واااای خداااا پاره شددمممممممممممم یعنییییییییی Big Grin Big Grin

پاره نشووو عزیزم ، سایز بزرگا هم انسانن دیگه باید لباس بپوشن یا نع!!! میشیم مدل بیگ سایز ^___^
آره 100% من خودم همیشه همین مشکل رو دارم....... خیلییییی وقتا اصلا سایز موردنظرم رو پیدا نمی کنم.................. و چقدر ناراحت میشم که میگن به شما نمی خوره............
ولی خب من نمی تونم مدل شم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، youtab
پاسخ
آفرین نرگس جان دقیقا ^____^

رز از وقتی خیاطی یاد گرفتم دیگه راحتم از این عبارت کلیشه ای و مزخرف! شرمنده سایز شما رو نداریم!!! میگم به درک که ندارین خودافظ -____-
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • Celin، Rose، youtab، رخشید، ستی‌لیته، نرگس، نسیمه جااان، پری سیما
پاسخ
آلما من همیشه فکر میکنم سایز بزرگتر و همینطور اونا که سایزاشون خیلی کوچیکه (۳۴ اینا) بهتر لباس گیرشون میاد. سایز ۳۶ و ۳۸ و ۴۰ همیشه خدا تموم شده...یادمه یبار رفتم مغازه شلوار پرو کنم آقاهه یه شلوار داد دستم گفتم من هنوز سایزمو‌ نگفتم! گفت همتون ۳۸ این دیگه!
  • Almam، Gitii، Rose، Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
سوفی چه با مزه Big GrinBig Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
پاسخ
آلما کلا 38 تا 42 آدمن توی ایران... تازه اکثر لباسا هم چینیه، سایزا بازم ریزتر میشه............................ اسما 42 ولی در واقع 38 ایرانی Sad

صوفی به نظر من اینجور نیست... خیلییییی لباسا اصلا سایز بالای 42 دوخته نمیشه... نهایت بتونی پیدا کنی 44 هست... بزرگتر از 42 دیگه میشه سایز بزرگ و مدلای مامان بزرگی با رنگای خفه و طرحای زشت... یعنی اگه شما لباسی مدنظرته و تموم میشه، ما اصلا اون لباس رو به سایز خودمون نمی تونیم توی بازار پیدا کنیم...
یکی از دوستام 10 سال پیش شروع کرد لباس توی خونه و لباس خواب از ترکیه و چین آوردن... یه بار بهش گفتم بابا چرا همه سایزات ریزه، یکمم سایز بزرگ بیار... اکثر خانمای ایرانی سایزاشون از چینیا بزرگتره، بعدم بعد از ازدواج و بچه دار شدن معمولا تغییرسایز دارن، ولی کسی توجه نمی کنه... بعد اکثر کسایی که دنبال لباس های خونه و خواب زیاد و متنوع هستن، زنان متاهلن که اکثرشون بعد از یه مدت تغییر سایزه رو دارن... خلاصه گفت آره، سایزای بزرگترم زودتر تموم میشه، و دیگه رفت سمت لباسای سایز بزرگ و دیگه ما ندیدیمش Smile خدا رو شکر کارش گرفت واقعا... چون سلیقه ش هم خوب بود...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • Almam، Sufii، ستی‌لیته، پری سیما
پاسخ
ولی من همیشه ناراحتم هیچ وقت نتونستم تو حراج شلوار و کفش سایز ۳۸پیدا کنم مگر اینکه خیلی زشت بوده باشند که موندن...در حالت غیر حراج هم خیلی وقتا مدل خوشگلترا اول ۳۸ و بعد ۳۶ و چهلشون تموم میشه...
  • Rose
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: