۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۸:۵۸ عصر
از شکلات قیفی سوربن راضی ام
از چه خریدهایی راضی بودم؟
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۸:۵۸ عصر
از شکلات قیفی سوربن راضی ام
۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۹:۳۱ عصر
وای پائولا مخصوصا طعم زعفرونیشو من خیلی دوست داشتم
۱۴۰۱/۱۱/۲۶، ۰۹:۳۴ عصر
انواع و اقسام کیک های نظری ،رو پیشنهاد میکنم
خیلی خوبن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۱/۲۷، ۱۲:۵۱ صبح
به به... منم همیشه از چی توز طلایی خیلی راضیم.
شکلات پرتقالی و 60 درصد گالاردو محصول فرمند. مخصوصا اگر با یه قاشق نسکافه آدم تو آبجوش حل کنه. از دراژه های نارنجی و قرمز و شکلاتی ساعدی نیا کیمچی سبز و سرکه پروبیوتیک زیموخانه
۱۴۰۱/۱۱/۲۷، ۱۲:۵۷ صبح
از بیمه تکمیلی معلم خیلی راضیم. هر جا میرم (همین جاهای خوبِ نزدیک خونه) همه چیز مجانی برام در میاد. آزمایشگاه مایسا امروز رفتم، وقتی فاکتور رو داد گفتم خب چقدر باید بدم به صندوق؟ گفت هیچی، صفر تومن.
حتی با داروخانهی سر کوچه هم که یه جای خلوت معمولیه قرارداد داره و گاهی برای داروهایی که نسخه پزشک دارن هیچی پول نمیدم میام بیرون. (۱۴۰۱/۱۱/۲۴، ۱۲:۰۷ صبح)Liliaa نوشته است:(۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۱۰:۰۱ صبح)lady نوشته است: لیلیا جان می شه یک عکس و یا لینکی از جاروهای عصاییه مارک درما بزارید. لیلیا جان ممنون بابت معرفی و لینک. این دو تا جارو. یکی شارژی و دیگری برقی؟
۱۴۰۱/۱۱/۲۷، ۰۱:۳۴ صبح
(۱۴۰۱/۱۱/۲۷، ۰۱:۳۱ صبح)lady نوشته است:روباتیک و عصایی دارم(۱۴۰۱/۱۱/۲۴، ۱۲:۰۷ صبح)Liliaa نوشته است:(۱۴۰۱/۱۱/۲۲، ۱۰:۰۱ صبح)lady نوشته است: لیلیا جان می شه یک عکس و یا لینکی از جاروهای عصاییه مارک درما بزارید. روباتیک از بغل تخت اتاق خوابم رد نمیشه بیشتر واسه اتاق خواب استفاده میکنم با ماهی یه بار کل خونرو باهاش میکشم
یک روزی من هم مادر دختر آرزوهام می شم
![]() ![]()
۱۴۰۱/۱۱/۲۹، ۱۲:۴۷ صبح
ترگل اسکاچ سنایو خوبه به نظرم.
۱۴۰۱/۱۱/۲۹، ۰۱:۱۸ صبح
سس های فیلفیل خیلی خوبن
ما خردل و هالوپینوش رو تست کردیم ،خیلی خوش خوراکن
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
۱۴۰۱/۱۱/۳۰، ۰۱:۴۵ عصر
از کرم دست Eczacin راضی هستم. برای اگزمای دست بسیار مفید واقع میشه و پوست دست رو نرم و پنبه ای میکنه
|