امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چی رو از کجا بخرم؟
بله عزیزم جات خالی. رفتیم نسبتا شلوغ بود. یه مقدار خرت و پرت خریدیم اومدیم. ولی بعدش چک کردم دیدم چیزایی که خریدم از چیزی که فکر میکردم گرونتر شده. Smile)) 
ولی خیلی دوست داشتم. Smile
بعد هی عذاب وجدان گرفتم که چرا اونکه پائولا جان گفته بود نگرفتم.  Big Grin
گل مارگاریت خریدیم با شمشاد واسه تراس. بعدش هم رفتیم حسن آباد ولی بیشتریا بسته بودن. 
آهان شیدا جان کیف حصیری هم دیدم ولی کلاه به چشمم نخورد.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، رخشید، شیدا
پاسخ
مهتا جون اتفاقا منم دیروز همش تو فکرت بودم که چیا خریدی و اینا Big Grin
پائولا جون چی رو گفته بود بگیری؟
  • youtab
پاسخ
مرسی مهتا جون، مبارک باشه عزیزم ❤
  • youtab
پاسخ
چه خوب مبارک باشه
مهتا من یکی از دوستام همسرش کارش همین صندلی های و دکوراسیون باغ و حیاط و ترلس هست
ولی از قیمتاش اصلا خبر ندارم
الانم تو مجتمع حیات سبز یه شعبه دیگه زدن
اینم پیجشون هست
https://instagram.com/terrace_design_hay...mMyMTA2M2Y=
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
ممنون رخشید عزیزم. حتما چک می‌کنم من باید یه چیز خیلی کوچیییک بگیرم. والا خیلی چیزا دیدم دوستشون داشتم  Sad
صنوبر جان یه سری گل خیلی خوشگل با اسامی سخت معرفی کرده بودش. چند تا پست بالاتر باید باشه. 
دو تا شمشاد خریدیم با فلاور باکس براش. گل مارگاریت با گلدون آویز. یه حصیر که زدیم به دیوار. یه دونه از این مصنوعی ها که جمع میشه نمیدونم اسمش چیه. دیگه دو تا کاکتوس کوچیک. یه گلدون کوچیک واسه هویا که قبلا خریده بودم گلدون نداشت. میخواستم یاس بخرم ولی همسرم شمشاد بیشتر دوست داشت. حالا  از اونجایی که دستم خیلی خوب نیست احتمالا اینا خشک شن میرم سراغ چیزایی که تا حالا خشک نکردم. 
بعد یه نهال گل یخ گرفتم ولی هنوز نمیدونم میخوام چی کارش کنم Smile) ولی چون شیفته گل یخم گرفتم.
  • Targol، youtab، رخشید، صنوبر۷۱
پاسخ
وای گل یخ. منم خیلی دوست دارم..
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
(۱۴۰۱/۱۱/۲۱، ۰۷:۱۳ عصر)mahtakhanoum نوشته است: بچه ها میز صندلی واسه بالکن بورس داره؟

اسم معروف ترين فروشگاه ، آلاچيق ه 
همه جا هم شعبه داره
  • mahtakhanoum، youtab
پاسخ
ارتاتام من شرکت قیللی مون خودش هر ۶ ماه دو دست میداد‌ از هفت تیز معمولا میگرفتن. جای دیگه مد نظرم نیست
  • youtab
پاسخ
آرتاتام اگر نعیمه محسنی شعبه پارک سنتر رو بری فکر کنم بدت نیاد. کت و اینا داره، البته اغلب کوتاهن، اگر بلندش رو هم داشته باشه خوبن.

من خیلی وقته مانتو نخریدم، اینم که پیشنهاد دادم خواهرم برام خریده بود. ولی الان اگر عجله‌ای بخوام مانتوی قرتی شیک برای سر کار بخرم احتمالا یا پارک سنتر میرم یا قبلش یه سر روشا میرم. قدیم فروشگاه mzone تو جردن (یزدان‌پناه) زیاد میرفتم. الان نمیدونم هنوز هستن یا نه. پیج اینستا داشتن.
  • artatam، پری سیما
پاسخ
ارتاتام عزیز به نظرم برای شرکت های محدود و دولتی هیچ چیز به اندازه لباس فرم، آراسته و مرتب و بی دردسر نیست، الان لباس فرمهای شیکی تو بازار هست، اصلا شبیه لباس مدرسه نیست،حالت کتی و شش دکمه و اینا اومده با پارچه های طرح ریز
  • artatam، mahtakhanoum، پری سیما
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان