موضوعها: 0
تشکر Received:
5,626 in 1,212 posts
تشکر Given: 1,388
اعتبار:
6,224
آره اینجا همه میریزن انگاری
با سبزی
کاربرانی که از این پست تشکر کردنداربرانی که از این پست تشکر کردند
• Targol
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
شیمار جدیده؟ میشه مادرشوهر؟ آهان مازنیه؟
از تصور کردن «آب خروس» هم کرک و پرم میریزه. البته من کلاً با ماکیان میونهی خوبی ندارم.
موضوعها: 3
تشکر Received:
7,358 in 1,540 posts
تشکر Given: 9,421
اعتبار:
9,290
۱۴۰۱/۱۲/۲، ۰۱:۰۷ عصر
(آخرین ویرایش: ۱۴۰۱/۱۲/۲، ۰۱:۰۷ عصر، توسط ستیلیته.)
نونا منم جات بودم سریع میگفتم بهشون. منم متأسفانه نمیتونم اینا رو قیافهشون رو سر میز تحمل کنم. کلاَ شکل حیوون سر میز اذیتم میکنه، ولی خب باز مرغ شکمپر رو یه کاریش میکنم، ولی اون غاز سیاهها که شمالیها میپزن واقعاَ ترسناکه. البته مطمئنم اگر دل به کار بدم خیلی هم خوشمزهن، ولی واقعاَ در توانم نیست از نظر روحی.
چند وقت پیش یکی از همکارهای گیلانیم فسنجون مامانپز خوشمزه آورده بود، بعد بهش گفتم با اردکه؟ گفت نه دیگه شرمنده، اردک گرونه با همون مرغ درست میکنیم. حالا من تا الان فکر میکردم شمالیها به خاطر این که اردک و یه سری حیوونای محلی دیگه ارزونتر و در دسترستر هستن از اونا استفاده میکنن، ولی فهمیدم که در واقع بحث عزت گذاشتنه. من ترجیح میدم با باقلا قاتق و میرزا قاصمی و کالکباب و ترشه ترهی گیاهی بهم عزت بذارن.
• nona، Targol، رخشید
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
منم تیکه تیکه رو از درسته بیشتر دوست دارم. کلا بهتر سرخ میشه و خوشرنگ و لعابتره. مرغ بریون یا تو فر درسته رو که اصلا دوست ندارم.
آره ستیلیته دقیقا بحث ارزش گذاشتنشونه. وگرنه هیچ وقت محلی هیچ چیزی ارزونتر نیست. حتی بگو یه سبزی. چه برسه به حیوونها که اونهمه زحمت دارن.
• nona، رخشید، ستیلیته
تشکر Received:
20,561 in 4,948 posts
تشکر Given: 8,673
اعتبار:
25,418
خو وحشی؟ گراز وحشی؟؟ خی منظورته؟ گراز رو که نمیخورن نونا.