امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چه پیشنهادی برای منوی مهمانی من دارید؟
الهام شیمارت فلفل دلمه میریزه؟ اخه تو اشپزی سنتی شمالی معمولا فلفل دلمه جایی نداره Big Grin توشو با سبزی‌های شکم‌پری پر میکنی؟ یا الو و گردو و فلان؟
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
آره اینجا همه میریزن انگاری 
با سبزی
  • Targol
پاسخ
شیمار جدیده؟ میشه مادرشوهر؟ آهان مازنیه؟

از تصور کردن «آب خروس» هم کرک و پرم می‌ریزه. البته من کلاً با ماکیان میونه‌ی خوبی ندارم.
  • Almam، mahtakhanoum، Targol، youtab، رخشید
پاسخ
ستیییییییی بی ادب Smile)))
  • Almam، youtab، ستی‌لیته
پاسخ
منم با اینکه سالیان سال شمال بودم اصلا لب به مرغ محلی، خروس، اردک فاز بوقلمون نمیزنم اصلا حتی سر سفره باشه خوشم نمیاد متاسفانه خالم دگرگون میشه
اون اوایل موقع پاگشا همه همینا رو میپختن ( نشانه عزت و احترام به مهمونشونه) از جلسه دوم به مادرشوهرم گفتم لطفا به همه بگه نپزن با اگه میپزن برای من مرغ عادی بذارن کفگیر ملاقه مشترکم استفاده نکنن Smile
  • Almam، Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
نونا منم جات بودم سریع می‌گفتم بهشون. منم متأسفانه نمی‌تونم اینا رو قیافه‌شون رو سر میز تحمل کنم. کلاَ شکل حیوون سر میز اذیتم می‌کنه، ولی خب باز مرغ شکم‌پر رو یه کاریش می‌کنم، ولی اون غاز سیاه‌ها که شمالی‌ها می‌پزن واقعاَ ترسناکه. البته مطمئنم اگر دل به کار بدم خیلی هم خوشمزه‌ن، ولی واقعاَ در توانم نیست از نظر روحی.

چند وقت پیش یکی از همکارهای گیلانیم فسنجون مامان‌پز خوشمزه آورده بود، بعد بهش گفتم با اردکه؟ گفت نه دیگه شرمنده، اردک گرونه با همون مرغ درست می‌کنیم. حالا من تا الان فکر می‌کردم شمالی‌ها به خاطر این که اردک و یه سری حیوونای محلی دیگه ارزونتر و در دسترس‌تر هستن از اونا استفاده می‌کنن، ولی فهمیدم که در واقع بحث عزت گذاشتنه. من ترجیح می‌دم با باقلا قاتق و میرزا قاصمی و کال‌کباب و ترشه تره‌ی گیاهی بهم عزت بذارن.
  • nona، Targol، رخشید
پاسخ
منم تیکه تیکه رو از درسته بیشتر دوست دارم. کلا بهتر سرخ میشه و خوش‌رنگ و لعاب‌تره. مرغ بریون یا تو فر درسته رو که اصلا دوست ندارم.
آره ستی‌لیته دقیقا بحث ارزش گذاشتنشونه. وگرنه هیچ وقت محلی هیچ چیزی ارزونتر نیست. حتی بگو یه سبزی. چه برسه به حیوون‌ها که اونهمه زحمت دارن.
  • nona، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
همون ستی منم با منوی پیشنهادیت موافقترم
واقعا هم گرونه هم کمیاب اما من نه تنها دوست ندارم خوشمم نمیاد حتی ببینمشون
مرغ شکمپر ولی دوست دارم
جمعه شمال بودم پسرخاله همسرم برامون قرقاول و خوک وحشی ( گراز وحشی نمیدونم) آورد یعنی من زار زدما پرنده به اون قشنگی با اون دم نازش
کفتم‌ کوفت بخوریم من اینو اصلا نگاه نمیتونم بکنم بچم داشت زندگیشو میکرد چطور دلت اومد شکارش کنی
به مادرشوهرم گفتم میرم بیرون یکاریش کنید اصلا نبینمش Sad لطفا
  • Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
همسر من و خواهر کوچیکش بچه که بودن یه اردک بزرگ کرده بودن، عموشون برداشته بود کشته بودش باهاش فسنجون درست کرده بود توی مهمونی Confused دیگه این دوتا لب نزده بودن به ناهار هنوووزم یادشونه و میگن
  • nona، Targol، رخشید، ستی‌لیته
پاسخ
خو وحشی؟ گراز وحشی؟؟ خی منظورته؟ گراز رو که نمیخورن نونا.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 33 مهمان